reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
przypomnienie w komórce ustawiłam więc nie ma bata że zapomnę :zawstydzona/y:

eh nie dałam rady :-( mój M pada jak mucha a dzieci wręcz przeciwnie :dry:

Ostatnia edycja:
puk puk hallo hallo where are you girls? ;-)

postanowiłam zabrać się za moją córcię, bo aż mi jej żal :-( i co wieczór będziemy biegać z endomondo żeby nie było, bardzo spodobał jej się ten pomysł bo pomożemy dzieciom i sobie :tak:

kate były półkolonie w szkole przez pierwsze 2 tyg, wakacji ale się nie dostały bo pierwszeństwo mają dzieci ze świetlicy osiedlowej do której uczęszczają dzieci z biednych i patologicznych rodzin :blink: a że ja się do nich nie zaliczam, przynajmniej oficjalnie :-p, to moje dzieci mogą się nudzić :dry: z zimowymi jest tak samo. Raz Majka się dostała jak jeszcze tamte świetlice nie brały w tym udziału

bleblałyście?

Hejka
Ja dzis zagladam by sie pozegnac na czas uropu mezowskiego :-)
Dzis w nocyo 3-4 wyjezdzamy wiec nie bede zagladac co najmniej do 28 /27ego planowany powrot do domku/ :-)
Trzeba w domu ogarnac, spakowac sie i dzieci.... Wyjezdzamy w nocy by uniknac tych upalów :p mam nadzieje ze bedzie oki.
Zyczcie szczesliwego dojazdu do celu no i urlopu :-)
A ja wam zycze udanego spotkania :)

Buziaki

liza szerokości i przyczepności na drodze i samych super chwil na urlopie :tak::-D i czekamy na relacje ;-)

gorąco mi

doris a jak Tobie na urlopie? jak się czujesz?
poziomki, mamcia, misiarka, mamartusia, happymama, marta, pysia, dorota, madii, martika, mama290 (chyba nikogo nie pominęłam, mam nadzieję) co z Wami dziewczyny? gdzie jesteście? co u Was?
annaoj jak wczasy?

Ostatnia edycja:
Stefaa w sobote nie da rady, bo kurde bysmy musieli wtedy wracac do domu no i rodzice nas nie puszcza pewnie, zreszta ledwo co kasy mamy i nie wiemy ile nam auto spali, bo to bedzie pierwsza taka dluzsza trasa nim... :/
jakas masakra:sorry2:

Ale upal, wrocilam z apteki i dupa, uciekalam do domu bo nie da sie zyc na dworze :p
A musze zaczac sie pakowac.... nie chce mi sie... :confused:

Ja sie melduje u mnie zar sie leje z nieba mam siostre na glowie ale ona to nie klopot bo duzo pomoze I pies w pakiecie do tego moja coronia dostala jakiejs infekcji zdycha od pon na antybiotyku I nic jej nie pomaga gardlo ja boli I tyle goraczka ponad 40 byla jakos mnie wykonczylo to chorobsko jej ja sie urlopuje za niecaly miesiac u nas wakcje w szkole od 24 lipca ale juz sie boje bo moi to gorsi od tych malych

hej
Witam się wakacyjnie urlopowo :-)
U mnie nic nowego w sumie więc mało piszę ale czytam na bieżąco.

Buziaki dla Wszystkich!

reklama
Hej
Ale mi mega fajny tort wyszedł ze tak nieskromnie powiem. FRSTYN Tez super choć żar lał się z nieba. Jutro ciąg dalszy bo jedz do teściów.

Doris hej kochana. Wypoczywaj i nabiera sił i tych fizycznych i tych psychicznych :*

mama290 zdrówka dla córci

spadam bo ledwo żyje
do jutra

Do góry