reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej
właśnie u mnie popadało i może zrobi się przyjemniej
co tu tak cicho

u mnie zaprawy rzadzą i jakos czasu brak, aktualnie pilnuje ogórków , z twojego przepisu Aniu

pozdrawiam ciepło
o niam te po żydowsku?
Ha ha ja sie o pogode modle, jakis nie widze 12 dzieci w domu
duże poddasze jest więc spoko ;-)
Witam melduje ze moj dojechal I wrocil calo z moja sis I psem co zabawniejsze pies nawet na chwile nie byl w klatce a 30 funtow placi sie na promie za sprawdzenie psau chipa zdzierstwo ja za miesiac jade sie urlopowac
złodzieje

doris pozdrawiam i udanego wypoczynku

Kate sloikiem sie nie dziele :) pierwsza bylam, chyba, ze dzem masz jeszcze ten pyszny to sie podziele

Ania podasze podaszem, ale do glowy idzie dostac :) a co dzis rak sromniutko ?

Annaoj dojechalas ?

ania tak te po zydowsku,

kate bo to trzeba się delektowac a nie od razu nażreć haha

poki co pogode ladna zapowiadaja ale to jeszcze troche czasu

kate, lenka wezmę wykałaczki, zrobi się koreczki i będzie dużo ;-) mniam, lubię je :-p

stefaa a bo jakoś czasu nie miałam a moje starsze dzieci zrobiły się strasznie upierdliwe :baffled: a to dopiero początek wakacji :eek: dobrze że już panowie rynny skończyli wymieniać i będą mogły po podwórku pobiegać, nawet teraz Maja siedzi za moimi plecami i czeka aż skończę :sorry:

Hej
ale jestem happy, pisze do Was z telefonu :) no no moje zdolności techniczne idą do przodu

dzisiaj był u mnie taki żart ze z domu wyszłam dopiero o 19 i nie tylko ja bo w parku było pełno ludzi na ławkach i z wózkami

Dziewczyny mam dosyć wakacji, jak rano słyszę kroki to mam ochotę wyskoczyć przez okno :(

I jeszcze m dzisiaj mnie wkur. .. eh dziś zdecydowanie nie był mój dzień

papa

hej
Ania dla mnie internet z telefonu póki co nie do ogarnięcia,
tylko z laptopa daje radę
Ania może macie pólkolonie, dzieciaki miały zajęcie a TY byś odpoczeła

pozdrawiam wszystkie

reklama
dawno mnie tu nie bylo, melduje sie, ze zyjemy, pogoda sliczna upaly, wiec jakso czasu na internet nie mam. Wy to juz pewnie odliczacie dni i godziny do spotkania :) ?

Do góry