reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej
właśnie u mnie popadało i może zrobi się przyjemniej
co tu tak cicho

u mnie zaprawy rzadzą i jakos czasu brak, aktualnie pilnuje ogórków , z twojego przepisu Aniu

pozdrawiam ciepło
o niam te po żydowsku?
Ha ha ja sie o pogode modle, jakis nie widze 12 dzieci w domu
duże poddasze jest więc spoko ;-)
Witam melduje ze moj dojechal I wrocil calo z moja sis I psem co zabawniejsze pies nawet na chwile nie byl w klatce a 30 funtow placi sie na promie za sprawdzenie psau chipa zdzierstwo ja za miesiac jade sie urlopowac
złodzieje

doris pozdrawiam i udanego wypoczynku

Kate sloikiem sie nie dziele :) pierwsza bylam, chyba, ze dzem masz jeszcze ten pyszny to sie podziele

Ania podasze podaszem, ale do glowy idzie dostac :) a co dzis rak sromniutko ?

Annaoj dojechalas ?

ania tak te po zydowsku,

kate bo to trzeba się delektowac a nie od razu nażreć haha

poki co pogode ladna zapowiadaja ale to jeszcze troche czasu

kate, lenka wezmę wykałaczki, zrobi się koreczki i będzie dużo ;-) mniam, lubię je :-p

stefaa a bo jakoś czasu nie miałam a moje starsze dzieci zrobiły się strasznie upierdliwe :baffled: a to dopiero początek wakacji :eek: dobrze że już panowie rynny skończyli wymieniać i będą mogły po podwórku pobiegać, nawet teraz Maja siedzi za moimi plecami i czeka aż skończę :sorry:

Hej
ale jestem happy, pisze do Was z telefonu :) no no moje zdolności techniczne idą do przodu

dzisiaj był u mnie taki żart ze z domu wyszłam dopiero o 19 i nie tylko ja bo w parku było pełno ludzi na ławkach i z wózkami

Dziewczyny mam dosyć wakacji, jak rano słyszę kroki to mam ochotę wyskoczyć przez okno :(

I jeszcze m dzisiaj mnie wkur. .. eh dziś zdecydowanie nie był mój dzień

papa

hej
Ania dla mnie internet z telefonu póki co nie do ogarnięcia,
tylko z laptopa daje radę
Ania może macie pólkolonie, dzieciaki miały zajęcie a TY byś odpoczeła

pozdrawiam wszystkie

reklama
dawno mnie tu nie bylo, melduje sie, ze zyjemy, pogoda sliczna upaly, wiec jakso czasu na internet nie mam. Wy to juz pewnie odliczacie dni i godziny do spotkania :) ?

Do góry