reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
właśnie u mnie popadało i może zrobi się przyjemniej
doris pozdrawiam i udanego wypoczynku
właśnie u mnie popadało i może zrobi się przyjemniej
o niam te po żydowsku?co tu tak cicho
u mnie zaprawy rzadzą i jakos czasu brak, aktualnie pilnuje ogórków , z twojego przepisu Aniu
pozdrawiam ciepło
duże poddasze jest więc spoko ;-)Ha ha ja sie o pogode modle, jakis nie widze 12 dzieci w domu
złodziejeWitam melduje ze moj dojechal I wrocil calo z moja sis I psem co zabawniejsze pies nawet na chwile nie byl w klatce a 30 funtow placi sie na promie za sprawdzenie psau chipa zdzierstwo ja za miesiac jade sie urlopowac
doris pozdrawiam i udanego wypoczynku
ania138
kate, lenka wezmę wykałaczki, zrobi się koreczki i będzie dużo ;-) mniam, lubię je
stefaa a bo jakoś czasu nie miałam a moje starsze dzieci zrobiły się strasznie upierdliwe a to dopiero początek wakacji dobrze że już panowie rynny skończyli wymieniać i będą mogły po podwórku pobiegać, nawet teraz Maja siedzi za moimi plecami i czeka aż skończę
stefaa a bo jakoś czasu nie miałam a moje starsze dzieci zrobiły się strasznie upierdliwe a to dopiero początek wakacji dobrze że już panowie rynny skończyli wymieniać i będą mogły po podwórku pobiegać, nawet teraz Maja siedzi za moimi plecami i czeka aż skończę
ania138
Hej
ale jestem happy, pisze do Was z telefonu no no moje zdolności techniczne idą do przodu
dzisiaj był u mnie taki żart ze z domu wyszłam dopiero o 19 i nie tylko ja bo w parku było pełno ludzi na ławkach i z wózkami
Dziewczyny mam dosyć wakacji, jak rano słyszę kroki to mam ochotę wyskoczyć przez okno
I jeszcze m dzisiaj mnie wkur. .. eh dziś zdecydowanie nie był mój dzień
papa
ale jestem happy, pisze do Was z telefonu no no moje zdolności techniczne idą do przodu
dzisiaj był u mnie taki żart ze z domu wyszłam dopiero o 19 i nie tylko ja bo w parku było pełno ludzi na ławkach i z wózkami
Dziewczyny mam dosyć wakacji, jak rano słyszę kroki to mam ochotę wyskoczyć przez okno
I jeszcze m dzisiaj mnie wkur. .. eh dziś zdecydowanie nie był mój dzień
papa
reklama
Podziel się: