reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

stefa nie da sie -szkola... do 29 lipca Nadia musi do niej chodzic, tu maja bzika, jak nie zglosisz choroby dziecka przed 8 rano, to potrafia ci policje do domu wyslac, by dziecko do szkoly doprowadzila, toz przed feriami, wakacjami, albo toz po musisz przyniesc od razu lekarskie zwolnienie... moja szwagierka polechala do wloch byl czwartek wolny, nie zadzwonila przed 8 w piatek b zglosic nieobecnosc syna i wie od sasiadow, ze policja po niego przyjechala no i mlody ma kuratora teraz :crazy: ja wole nie podpasc ;-)

bawcie sie dobrze :-)

reklama
hej dziewczątka
dacie wiarę że zapomniałam o bleblaniu :zawstydzona/y: to już drugi raz :dry: ja jakaś nie tego chyba jestem :sorry2: była 22:50 jak sobie przypomniałam, pewnie jeszcze gadałyście ale ja już nie miałam siły ale słyszę że nic nie ustalone więc spoko :blink:

byłam dzisiaj z dzieciakami u mojej siostry na działce bo się wczasują :tak: było fajnie choć trochę wiało
jak wróciliśmy do domu to mała udrapnęła się w oko że aż ma ślad na rogówce :confused::-( oby do jutra było dobrze jak kiedyś u Majki
a jak wrócił M to zawieźliśmy starszaki do moich rodziców na weekend :tak:więc mam trochę luzu :tak:

doris uuuuła współczuję synowi, to byle do urlopu :tak:
martika ale rygor tam macie

co tu tak cicho

u mnie zaprawy rzadzą i jakos czasu brak, aktualnie pilnuje ogórków , z twojego przepisu Aniu

pozdrawiam ciepło

Witam melduje ze moj dojechal I wrocil calo z moja sis I psem co zabawniejsze pies nawet na chwile nie byl w klatce a 30 funtow placi sie na promie za sprawdzenie psau chipa zdzierstwo ja za miesiac jade sie urlopowac

reklama
Do góry