reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

stefaa ulala ale sexy oczko :tak: bardzo ładnie i naturalnie :tak:
ja zrobię wszystko żeby być :tak:

annaoj to czekamy na efekty :tak:

kate mi się podoba ten różowy tylko nie mogę znaleźć w sklepie żeby sobie pomacać ;-), przymierzyć itp

ząb mnie znowu boli :baffled:

reklama
stefa dyskoteke miałam za oknami, nie potrzebuje dodatkoqwego wydatku na naprawe komputera wiec wolałam się odłaćzyć, a ty gdzie się wczoraj szlajałaś co?
długo gadałyście
jakieś konkrety ustalone w sprawie zlotu?

hejka ja dzis mialam nie zaplanowana wizyte u pediatry, bo oczko strasznie lilce ropieje i katar nie odpuszcza,a i kaszel sie pojawil na katar krople dostalismy a na oczko lek, pediatra zrobil wymaz, jak to bedzie jakies bakteryjne ustrojstwo to dostaniemy antybiotyk, a kaszel to od splywajacego kataru bo na szczescie pluca i oskrzela czyste uff., przy okazji wspomnialam o tym ulewaniu, szybko zwazyl mala, spytal ile wazyla przy wyjscia ze szpitala i powiedzial, ze to normalne, ze po prostu ciagnie wiecej niz potrzebuje. Bo przybrala 1550 co wychodzi, ze codziennie przybiera srednio 50 g, czyli 350 g tygodniowo. :tak:
Dzisiaj dziewczyny biegaja po festynach, najpierw w szkole bylam ja z cala trojka, teraz o 17 idzie starsza dwojka z tata do przedszkola.
W poniedzialek Nadia ma wycieczke, w srode kolejny festyn i lody, nie zeby jeszcze szkola byla do 29 lipca ;-)a tu ciagle cos i lekcji nie ma i dzieci szczesliwe ;-)
8 sierpnia jedziemy do Polski ciekawa jestem, czy mala Li bedzie taka dzielna jak jej siostry i przejedziemy trase w miare spokojnie :confused: tym razem juz dwoje kierowcow :rofl2:

Zazdroszcze wam tego "zlotu" :-) juz do niego blizej niz dalej :tak:

Hej
Jestem i ja.
Duzo się działo u mnie od początku tygodnia, zaczęło się od tego, że w niedzielę moje dziecko średnie, które pracuje nad morzem miało wypadek w pracy. Oblał sobie rękę olejem z wielkiej patelni, którą chciał umyć. To stało się o 22 a Dominika (też pracuje nad morzem tylko w innym lokalu zadzwoniła do mnie o 23.45:szok:, że ona nie wie co zrobić, bo Damianowi wystaje "mięso". Kazałam jej wezwać pogotowie, oczywiście odmówili przyjazdu, bo nie ma zagrożenia życia i kazali jego przywieźć do szpitala w Gryficach na oddział oparzeniowy. Więc ja w samochód 100 km nad morze, Damiana do auta, potem 30 km do Gryfic, z powrotem nad morze żeby go odstawić, bo on wcale, pod żadnym pozorem nie chciał wracać do domu. Do domu wróciłam o 6.30 rano. Ręka poparzona ale dbają tam o niego chodzą do lekarza i zmieniają opatrunki a Damian niby pracuje ale za dużo mu nie dają pracować i najważniejsze że już nie jest na zmywaku, bo nie może :tak:
W środę i czwartek pojechałam do niego na wycieczkę z Julią sprawdzić czy wszystko dobrze a potem byłyśmy nad jeziorem. Wczoraj wieczorem wróciłam i dziś rano do pracy. Jutro znów na rano i urloooooooopppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jestem tak zmęczona, że czekam jak na zbawienie na 20 żeby wykąpać i położyć się z Julią spać.
U nas takie upały, że ledwo można wyrobić ale ja uwielbiam gorąco. Oby tak dalej i do końca wakacji :-)

Chętnie bym pogadała dziś z Wami ale o tej porze to ja będę już spała prawdopodobnie na lewym boczku.
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale musiałam streścić ostatni tydzień.

Buziaki dla WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe kate to w takim raze troche urozmaice, specjalnie dla ciebie :)

Lenka nic nie obgadalysmy, bo tak dawno nie widzialam poziomki i misiarskiej ze ciagle o wszystko sie wypytywalam jak na przesluchaniu:)ucieklas a do ciebid tez miala kilka pytan... ogolnie to chyba przegadalam kate he he :)

Martika to urlop.przekladaj i na zlot wpadaj :) ja tez juz sie nie moge doczekac .. !!
Dobrze, ze z li to nic powaznego

Uciekam sprzatac bo wlasnie czekam na gosci !! Makabra

Do góry