reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

stefaa ulala ale sexy oczko :tak: bardzo ładnie i naturalnie :tak:
ja zrobię wszystko żeby być :tak:

annaoj to czekamy na efekty :tak:

kate mi się podoba ten różowy tylko nie mogę znaleźć w sklepie żeby sobie pomacać ;-), przymierzyć itp

ząb mnie znowu boli :baffled:

reklama
stefa dyskoteke miałam za oknami, nie potrzebuje dodatkoqwego wydatku na naprawe komputera wiec wolałam się odłaćzyć, a ty gdzie się wczoraj szlajałaś co?
długo gadałyście
jakieś konkrety ustalone w sprawie zlotu?

hejka ja dzis mialam nie zaplanowana wizyte u pediatry, bo oczko strasznie lilce ropieje i katar nie odpuszcza,a i kaszel sie pojawil na katar krople dostalismy a na oczko lek, pediatra zrobil wymaz, jak to bedzie jakies bakteryjne ustrojstwo to dostaniemy antybiotyk, a kaszel to od splywajacego kataru bo na szczescie pluca i oskrzela czyste uff., przy okazji wspomnialam o tym ulewaniu, szybko zwazyl mala, spytal ile wazyla przy wyjscia ze szpitala i powiedzial, ze to normalne, ze po prostu ciagnie wiecej niz potrzebuje. Bo przybrala 1550 co wychodzi, ze codziennie przybiera srednio 50 g, czyli 350 g tygodniowo. :tak:
Dzisiaj dziewczyny biegaja po festynach, najpierw w szkole bylam ja z cala trojka, teraz o 17 idzie starsza dwojka z tata do przedszkola.
W poniedzialek Nadia ma wycieczke, w srode kolejny festyn i lody, nie zeby jeszcze szkola byla do 29 lipca ;-)a tu ciagle cos i lekcji nie ma i dzieci szczesliwe ;-)
8 sierpnia jedziemy do Polski ciekawa jestem, czy mala Li bedzie taka dzielna jak jej siostry i przejedziemy trase w miare spokojnie :confused: tym razem juz dwoje kierowcow :rofl2:

Zazdroszcze wam tego "zlotu" :-) juz do niego blizej niz dalej :tak:

Hej
Jestem i ja.
Duzo się działo u mnie od początku tygodnia, zaczęło się od tego, że w niedzielę moje dziecko średnie, które pracuje nad morzem miało wypadek w pracy. Oblał sobie rękę olejem z wielkiej patelni, którą chciał umyć. To stało się o 22 a Dominika (też pracuje nad morzem tylko w innym lokalu zadzwoniła do mnie o 23.45:szok:, że ona nie wie co zrobić, bo Damianowi wystaje "mięso". Kazałam jej wezwać pogotowie, oczywiście odmówili przyjazdu, bo nie ma zagrożenia życia i kazali jego przywieźć do szpitala w Gryficach na oddział oparzeniowy. Więc ja w samochód 100 km nad morze, Damiana do auta, potem 30 km do Gryfic, z powrotem nad morze żeby go odstawić, bo on wcale, pod żadnym pozorem nie chciał wracać do domu. Do domu wróciłam o 6.30 rano. Ręka poparzona ale dbają tam o niego chodzą do lekarza i zmieniają opatrunki a Damian niby pracuje ale za dużo mu nie dają pracować i najważniejsze że już nie jest na zmywaku, bo nie może :tak:
W środę i czwartek pojechałam do niego na wycieczkę z Julią sprawdzić czy wszystko dobrze a potem byłyśmy nad jeziorem. Wczoraj wieczorem wróciłam i dziś rano do pracy. Jutro znów na rano i urloooooooopppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jestem tak zmęczona, że czekam jak na zbawienie na 20 żeby wykąpać i położyć się z Julią spać.
U nas takie upały, że ledwo można wyrobić ale ja uwielbiam gorąco. Oby tak dalej i do końca wakacji :-)

Chętnie bym pogadała dziś z Wami ale o tej porze to ja będę już spała prawdopodobnie na lewym boczku.
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale musiałam streścić ostatni tydzień.

Buziaki dla WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe kate to w takim raze troche urozmaice, specjalnie dla ciebie :)

Lenka nic nie obgadalysmy, bo tak dawno nie widzialam poziomki i misiarskiej ze ciagle o wszystko sie wypytywalam jak na przesluchaniu:)ucieklas a do ciebid tez miala kilka pytan... ogolnie to chyba przegadalam kate he he :)

Martika to urlop.przekladaj i na zlot wpadaj :) ja tez juz sie nie moge doczekac .. !!
Dobrze, ze z li to nic powaznego

Uciekam sprzatac bo wlasnie czekam na gosci !! Makabra

Do góry