Moja mała kruszynka była szczepiona :-( jeny patrzyła mi prosto w oczy, łzy leciały jej jak grochy i płakała jak by chciała powiedzieć "zabierz mnie stąd" :-
-( a mi serce pękało i łzy w oczach miałam
ach taka sytuacja :-(
waży 4780g i ma około 59 cm
kupiłam w aptece czopki na wszelki wypadek ale póki co jest ok i nawet mała ma dobry humor
potem poszliśmy na małe zakupy i przyszła taka ulewa że pół godziny staliśmy pod daszkiem koło rynku i czekaliśmy aż przejdzie a tu nie widać końca a ja jeszcze nie zabrałam ani foli ani tej przykrywki na wózek tylko parasolkę przeciwsłoneczną miałam to rozłożyłam ją tak żeby zakryła jak najwięcej, rozłożyłam budę i biegiem do domu. Zmokliśmy ale nie aż tak bardzo a Marcela ani kropelki uff
ania to masz teraz znowu dwókję w domu, nie wiedziałam że Majka w koniach zakochana
mieliśmy mały sajgon, Tomek i Olek załapali ospę, niesttey Olek ciężko ją przechodzł, nawet miałam skierowanie do szpitala, na szczęscie temp w końcu spadła, a tyle tego ma, taki biedaczek, co się napłakał
Ania nie wiedziałam, że Twoja córcia jeździ konno.
powiem tak: zakochana w koniach to ja jestem
ale moi rodzice nie inwestowali w moje zamiłowanie
raz mnie na obóz wysłali i na tym koniec
a ja próbuję zaszczepić tą miłość w Majce i widzę że jej się podoba, moje książki i albumy o koniach już dawno przejęła a na obozie jest pierwszy raz. Jeździła tylko tyle co na jakichś festynach i nic więcej ale jak zaskoczy to będziemy kontynuować
a wygląda że ma talent bo Pan ją ciągle chwali
lenka przykra sprawa z tą ospą
dobrze że już dobrze
Byłam dzis u pediatry dostałam skierowanie na bioderka , na badanie słuchu, do okulisty ,do neurologa ,na badanie krwi ,i na rehabilitacje bo Lila krzywo stopki do srodka .
Od środy przytyla 185 g :-), waży teraz 2685 :-).
wow cały plik dostałaś
to się znowu nalatasz żeby wszystko załstwić
Majka po urodzeniu miała skrzywiony nosek i stópki jakby Małysz z progu wychodził
miała za mało miejsca w brzuchu przy każdej okazji masowałam jej stópki w odwrotnym kierunku i nosek też i wszystko się naprostowało
a Dawid miał kręcz ale bardzo szybko puścił
będzie dobrze
marta24 a ja bardzo bym chciała być kurą domową
fakt że póki co nie ogarniam sprzątania i wygląda jak by co najmniej tornado przeszło przez mieszkanie ale bym chciała, nie widzę się jako pracująca mama gromadki dzieci
cały czas mówię mojemu że ja już do pracy nie wracam
stefaa zazdroszczę zabawy
i przygód też
ja wiem że teraz już zawsze będę folię pod wózkiem nosić
mama czas szybko zleci i zaraz będziesz się starać
czyli że znowu mogą być bliźniaki :-)