reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota nie obrażaj się, jak pisze jak jest u nas
i wiem, ze z zapaleniem płuc nie wypiszą , moja szwagierka miała 7 miesięczne dziecko
i prosiła zeby chociaz 2 dni wczesniej, nie pozwolili 10 dni, i podobnie druga szwagierka z Austrii, jej mały miał
chyba niecałe 2 miesiące , musiała byc 10 dni, mimi ze 2 dzieci małych była w domu , nie dało sie inaczej
dlatego to jest dla mnie dziwne

Ania wyniki ok, dobrze sie czuje, tylko dzisiaj mnie połamało

poziomki no własnie zostan

reklama
Kate ale to moja wina ze nas wypuścili ? Ok wyśle wam zaraz zdjęcia , tzn poproszę anie aby wysłała bo ja z tel pisze .
Linczujecie mnie za to ze mnie wypuścili czy nie woerzycie ze lilia zapalenie płuc miala ?

Dorota ty zawsze sie tak szybko obrazasz.. za kazdym razem kiedy ktos napisze do ciebie co jest nie po twojej mysli to ty wybuchasz i przerwy robisz, nie rozumiem tego, bo jak nie klamiesz to czemu chcesz znikac? Chowasz glowe w piasek i czekasz na przeczekanie, mrczy mbie to strasznie. Od dluzszego czasu milcze ale moja cierpliwosc czasem sie konczy

Boże Stefa co ja Ci złego robię ,po co mam pisać jak uważacie ze kłamie ? Na moim miejscu jakby wszystkie na ciebie naskoczyly to nie chciałabys pisać. Ja nie kłamie ,mam załamanie od kilku dni ,hormony mi szaleją a wy jeszcze traktujecie mnie jak klamce . Jaki cel bym w tym miala . Lila była chora ,dzięki Bogu jest już zdrowa i z tego tylko sie cieszę
A przepraszać nikogo nie będę ze pediatra dała mi skierowanie na rehabilitacje i ze wypuścili nas w 8 dobie do domu .
Mów i myśl sobie co chcesz ,masz do tego prawo ,tylko mnie sie już odechciewa jak każda uważa mnie za klamce ,kiedy ja naprawdę nie kłamie .

Kate starego zatrudnij niech Ci plecy masuje.

Zaległości nie mam aż tak dużych bo czytam w miarę na bieżąco.

Siedzę nad goframi to mam chwilkę żeby tu zerknąć:)

Stefa to ja wyprobuje ten kremik on gdzies jest w specjalnym miejscu czy w kazdej aptece ??ja juz opadam z sil przy walce z tym dziado.... azs teraz znowu mamy dol z tym bo skora sucha drapie sie po nocach spac nie moze rano dobudzic nie mozna szkoda mi jeje strasznie bo dziewczynka a juz ma takie zgrubienia na recach jak stara baba tak moja siostra chyba na stale jak ona po 2 tyg sie rozmysli to ja ja kopne w dupsko bo to juz wszytsko zaplanowane I wogole I problem bo ten pies ehh ona w zyciu nie bedzie walczyc za dumna jest ale jak ja bede w pl na wakacjach to ja sobie z nim pogadam juz jeden ja tez tak wystawil wszytsko jej zabral mowilam do niej ze jeszcze mu powinna majtki z dupy dac jak taka dobra plan jest taki ze podadza mi jeden zarodek zeby miec pewnosc ale ja jakos sobie tego narazie nie wyobrazam jeszcze pol roku przedemna to sie zastanowie narazie skupiam sie na chlopakach Aniu a czy twoj syn mial te zebra krzywe od urodzenia?? b ja wlasnie zauwazylam ze moim tak dziwnie odstaja I sie troche martwie u nas jako swiadectw to nie ma tylko jest ocean koncowa semestrowa I moj syn zostanie aktorem bo to jeden z nielicznych przedmiotow z ktorych ma 5 ma np 3 z zachowania na muzyce pytam sie go czemu jestes niegrzeczny to mi powiedzial ze mu sie palce polataly jak mu pani kazala grac na jakiejs gitarze jego wychowawczyni tez byla troszke zdziwiona Dorota tak polukalam pare stron wczesniej slodka twoja mala taka drobniutka

Poziomki a twoje dziewczyny maja dzis urodziny?? jak tak to wszytskiego dobrego dla nich postrasz jak to jest miec juz 3 letnie blizniaczki jezdza jeszcze w wozku czy same drepcza??

eh i nie fajnie nam się tu zrobiło :no:

dorota przysłała mi fotki wypisu, bo jest to osoba bardzo wrażliwa i gdy ktoś posądza ją o kłamstwo to za wszelką cenę chcę i udowadnia, że mówi prawdę :tak: i tak jest :tak: ale teraz musicie uwierzyć mi na słowo, bo ja tych zdjęć nie wstawię gdyż jest na nich za dużo danych a nigdy nie wiadomo kto przegląda strony i w jakim celu. Zresztą wydaje mi się że ani dorota, ani też żadna z nas nie musi nic tu nikomu udowadniać.
Kilkanaście dni temu modliła się a my razem z nią za siłę i zdrowie dla córeczki, wspierałyśmy ją i dodawałyśmy otuchy a teraz ją dołujemy i sprawiamy przykrość :-(
A skoro pediatra dał jej takie skierowanie to nie jej wina, jak i to że wypuścili ją po 8 dniach ze szpitala. "Psy powinnyśmy wieszać" za coś takiego na lekarzach a nie na dorocie :tak:
Kurcze no, jesteśmy fajną, zwartą grupą i znamy się już dość dobrze :tak: po co prowokować takie sytuacje? Przecież żadna z nas nie kłamie ani nie chce być posądzana o kłamstwo :no:
To tyle ode mnie :-)
spokojnej nocy Wam i sobie życzę

przepraszam za post pod postem :sorry:

poziomki mniam gofry :-p
mama290 dobrze powiedziałaś siostrze :tak:
tak miał tak od urodzenia :tak: te najniżej mu tak odstawały tyle że nie martwiło mnie to gdyż dokładnie taką samą budowę klatki piersiowej ma mój teść i najmłodszy szwagier więc myślałam, że to genetycznie. Dawid do tego jak robił coś przy stoliku to opierał się na nich i pogłębiał tą krzywiznę :dry: moja pediatra mówiła że jak przytyje bo on taka chudzina jest to mu się zamaskuje, a dobrymi ćwiczeniami na to jest dmuchanie balonów i picie przez słomkę bo chodzi o to żeby klatka piersiowa pracowała, a jak będzie starszy to basen.

ale mój kot się rozkręca:eek:, już dwa razy ugryzł psa w łapę :confused: czy to nie Mike Tyson odgryzł komuś kawałek ucha? Bo jeśli dobrze kojarzę to z imieniem lepiej nie mogłam trafić ;-)

reklama
Do góry