reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

To ten kremik moze byc na azs?? dla dzieci tak pobieznie luknelam na stronke bo mi tu chlopaki robia jesien sredniowiecza dzisiaj moja siostra przyjezdza za 2 tyg wow zucila swojego menia juz nie beda sie boksowac I jak to bywa odeszla z niczym a rozkrecila z nim biznes gdzie obrot mieli w kolicy miliona zlotych ohh ale przyjezdza z psem moj musi po nia jechac bo koszt przywozu psa przez firme to 420 funtow razem z nia ale cena powalajaca a ze przy okazji zawiezie rzeczy do Polski to nie bedzie wracal pusty Ania wlasnie dlatego chyba bedzie ivf bo ja nie chce blizniat juz

reklama
Mama tak ten kremik moze byc na azs.. a twoja siostra nie chce walczyc o swoje ? A ona na stale ?
A jak to jest z invitro ? Nie ma wiekszego ptawdopodobienstea na blizniaki ?

Zainstalowalam bb na tel uff tetaz bede miala na Was oko !!

Stefa a myśl sobie co chcesz ,moze mam ci zdjęcie skierowania zrobić ,tak jak kiedyś testu bo tez nie wierzylas . Nie wiem o co ci chodzi ,dostałam takie skierowanie i chcesz to wiesz ,nie to nie ,twoja broszka.

Dorota mozesz zrobic zdjecie ja tam z mila checia zobacze... oh dziewczyno bo w Tobie same sprzecznosci sa .. nie wspomne juz o tym ze antybiotyk to min 7 dni .. chociaz i to u Ciebie idzie swoim torem

WOW dzieje sie!!
Na początek Mama tułał Cię z całych sił i trzymam kciuki za przyszłość.

Muszę foczytac ostatnie posty bo troszkę do tylu jestem.

Doris ja tez mam torbiele, mogą one przesunąć okres ale z nimi mozna zaciążyc i na ogół wtedy one sie wchlaniaja.
Moze odpuść na jakiś czas jeszcze bo widzę ze strasznie Cię to przytłacza.

Dorota ja tez sie dziwie ze tak szybka Was wypuścili ze szpitala. Mam nadzieje ze to nie będzie miało złego wpływu na mała.
O zgadzam sie ze stefa bo nie słyszałam o t żeby na rechabilitacje kierował ktoś inny niż specjalista.

Ania dziołcha Ci rośnie!!

Stefa ja kluczykow pilnuje bo to strach sie bać!

U nas nie boy wesoło. Tata M zmarł i musiał on natychmiastvleciec do Pl. Szkoda ze nie mogliśmy lecieć razem.
Samochód nam zdechł i naprawa 800£ No trzeba silnik wymienić.
M mnie wkor,,, jak nigdy
Szkoda gadać...

jetem na chwilkę,
M pojechał z dziećmi na quadzie
aa jak ja mam mniej pracowac no jak???
nie da się
i chyba mnie poszczykło w krzyżu, ledwo chodze

poziomki
no wreszcie jesteś,
wspólczuje, i wiesz teraz będzie tylko lepiej

Ania bidulka mała Marcelka, ja moich nie szczepie albo wybiórczo,

Dorota ja się podpisze pod tym co Stefa mówi, dużo jest sprzeczności w tym co piszesz,
antybiotyk minimum 7 dni, nie ma szans przynajmniej u nas zeby jakiekolwiek dziecko wypuścili wcześniej
do domu z zapaleniem płuc niz w 10 dobie a co dopiero wczesniaka,
co do skierowań to taj jak wczesniej pisałam u nas tylko spcejalista daje, chyba ze u was jest inaczej

poziomki dobrze, że mam fb bo bym się martwiła o Ciebie ;-)
".........Muszę foczytac ostatnie posty bo troszkę do tylu jestem..............." no Kochana delikatnie mówiąc ;-)

Marcelka cierpi a ja razem z nią :-( tak sobie marudzi i widać że tak jest smutna :-( i co chwilę śpi bidulka moja
pogadałyśmy sobie :tak: bo ma chwile radości i uśmiecha się do mnie, do brata i do ............. suszarki :laugh2: strasznie spodobało jej się ja się ubranka kręciły :tak::-D

Kurcze dziewczyny nie chcę tu się wymądrzać ale ja też dostałam kiedyś, chyba jakieś 3 lub 4 lata temu, skierowanie do rehabilitanta od pediatry bo mój syn ma krzywe żebra :tak: poszłam i się okazało że był jeszcze za mały na ćwiczenia :sorry: i póki co jedna strona mu się sama wyprostowała a drugą ma krzywą :dry:
A jeśli chodzi o antybiotyk Lilki to z tego co ja wiem to mała dostawała go od środy do środy czyli 8 dni, może i faktycznie dziewczyny szybko wyszły ze szpitala ale lekarze tak zadecydowali, no to chyba wiedzą co robią :sorry: jak to mówi moja teściowa "jest tak czy nie jest tak" ;-)

kate współczuję. A jak Twoje wyniki?
Ja szczepię wszystkie moje dzieci wg kalendarza tymi normalnymi szczepionkami + ewentualnie pneumo czy meningo jak trzeba, innych się boję

mamcia hooooooooop hoooooooooooop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Stefa tobie to chyba chodzi o to aby sie poczepiac ,zwłaszcza mnie , no i zrobilas aferę ,teraz już wszystkie z was będą mnie o coś podejzewaly ,nie rozumiem tego . Czy to moja wina ze nas ze szpitala wypuścili . Dziewczyny Lila brała 8 dni antybiotyk bo jeszcze w środę rano jej dali .

Co mam wam zdjęcia wypisu zrobić ?
Myślicie ze kłamie ? Jaki cel bym w tym miala .

Stefa z tym antybiotykiem to już przesadzilas bo zaraz powiecie ze wogóle oszukuje ze Lila miala zapalenie płuc . To były jedne z najgorszych dni w moim życiu kiedy Lila walczyła o oddech i była podłączona do respiratora .
Dziewczyny boli mnie to co piszecie ,tylko tyle chciałam napisać . Chyba przerwę muszę sobie zrobić ,bo nic złego nie robię ,nikogo nie oklamuje i nie oszukuje a czuje sie jak intruz teraz .
Dobra ja kończę .

Do góry