reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota super :-)
Ania ale pyszny tortt... :-) mniam ;-)
Super czarnuszek :-D wlasnie tak tez patrzylam na kotki ze moze by jakiegos przygarnac, zawsze to mniej pracy niz z psem :-D zobacze czy da sie Ł. namowic :-D
Doris mysle ze martika ma racje z tym odliczaniem... trzymam kciuki za wizyte :*
a gdzie Stefee wsiaklo? :p

U nas lepiej, Miki juz tak nie kaszle ufff... ostatni tydzien szkoly i wakacje :confused::szok:
ale zlecialo....

reklama
MARTIKA od którego się u was wakacje zaczynają :-)?

LIZA dobrze ze zdrowiejecie , daj znać czy maz da sie namówić na kotka :-).

ANIU NO to super Marcelka zawedrowala aż do lasu tropikalnego :-), słodka jest :-). Tort musiał być pyszny :-).

Crp Lili ujemny ,więc ok ,bilirubina 9 ale nie trzeba naswietlac :-), morfologi nie wiem
Jak waga nie spadnie a krew bedzie ok i zdjęcie płuc jutrzejsze to w środę powinniśmy wyjść .
Lila wstaje już tak co 2,5 godz na cyca ,ostnio nawet miala dłuższą przerwę na niespanie i patrzenie więc wycycolila sie więcej :-).

Mnie sciagli szwy ,ja jestem do wypisu ,czekam teraz na dziecko jak to mówią lekarze :-).

Aaa w niedziele dzwonilismy o takiego piewka a dokładniej suczkę bardzo piękna i czekoladowa, ale była iuz zareserwowana, i dziś ta pani oddzwonila czy jesteśmy chętni bo tamta zrezygnowała wkoncu a oni wyjeżdżają i do końca tyg chcieliby znaleźć jej domek. Pojechaliśmy i kurde jaka cudna, dzieciaki przeszczesliwe a ja się dziwię ze ta babka zadzwoniła akurat do nas bo mówiła ze sporo osób dzwonilo do niej i potem na chybił trafił wybrała jakiś numer i to akurat do nas :-o. Wierzycie? Bo ja nie :-D
Jutro wstawię wam fotkę suczki, teraz imienia szukamy mamy Lune, Coco i... Dalej nie wiemy ;-)

DOROTA super wieści, mała juz coraz bardziej samodzielna i oby tak dalej.
Na pieska męża nie musiałam namawiać on sam kocha psy jak i ja ;-)
DORIS kciuki zaciśnięte!!! :-*

Dobrej nocy :p

Liza a widzisz wczoraj zastanawialas sie nad psem ,mialas to przemyśleć i zobacz jak szybko poszlo i masz już pieska :-). No i jesteś już mama 4 hi :-). Super to czekamy na fotki .

U mnie bez zmian ,Lila grzeczna śpi właśnie więc i ja idę sie położyć bo w nocy trochę też trzeba sie pokarmic .
Dobranoc

Haha Dorota dokladnie, smiałam sie do Łukasza, ze jak nie chce ze mna zrobic bobaska to cala swoja milosc przeleje na psa :-D:cool2:
a oto i ona ;) chyba juz imie jednak wybrane i bedzie luna :tak:

Załączniki

• DSC_0828.jpg
    DSC_0828.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0829m.jpg
    DSC_0829m.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 50
Liza slodka ta wasza Luna ,imię też bardzo ładne :-).

Witam ,nocka z Lilunia ok ,mała nadrabia z cycem, czekam na wizytę lekarzy ,ciekawe czego dzis sie dowiem .
Miłego dnia

hej
wpadam tak tylko jak po ogień :-)
zaraz lecę na kiermasz podręczników, a potem to UM bo już mam postanowienie sądowe i może wreszcie dostanę becikowe :dry:

liza śliczniutka Luna :-D wczoraj mówisz, dzisiaj masz :-D
hmmmmmm wczoraj też rozmawiałyśmy o czwartej dzidzi, ciekaw czy też tak szybko pójdzie realizacja :-p;-):-D:-D:-D:-D

dobra spadam, do później

reklama
Ania nieeeee.... jak psiak to nie dzidzia, bynajmniej nie teraz :-D Ł. nawet nie mysli by kiedys w przyszlosci bylo jeszcze dziecko :p zobaczymy... :p

Do góry