reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota super :-)
Ania ale pyszny tortt... :-) mniam ;-)
Super czarnuszek :-D wlasnie tak tez patrzylam na kotki ze moze by jakiegos przygarnac, zawsze to mniej pracy niz z psem :-D zobacze czy da sie Ł. namowic :-D
Doris mysle ze martika ma racje z tym odliczaniem... trzymam kciuki za wizyte :*
a gdzie Stefee wsiaklo? :p

U nas lepiej, Miki juz tak nie kaszle ufff... ostatni tydzien szkoly i wakacje :confused::szok:
ale zlecialo....

reklama
MARTIKA od którego się u was wakacje zaczynają :-)?

LIZA dobrze ze zdrowiejecie , daj znać czy maz da sie namówić na kotka :-).

ANIU NO to super Marcelka zawedrowala aż do lasu tropikalnego :-), słodka jest :-). Tort musiał być pyszny :-).

Crp Lili ujemny ,więc ok ,bilirubina 9 ale nie trzeba naswietlac :-), morfologi nie wiem
Jak waga nie spadnie a krew bedzie ok i zdjęcie płuc jutrzejsze to w środę powinniśmy wyjść .
Lila wstaje już tak co 2,5 godz na cyca ,ostnio nawet miala dłuższą przerwę na niespanie i patrzenie więc wycycolila sie więcej :-).

Mnie sciagli szwy ,ja jestem do wypisu ,czekam teraz na dziecko jak to mówią lekarze :-).

Aaa w niedziele dzwonilismy o takiego piewka a dokładniej suczkę bardzo piękna i czekoladowa, ale była iuz zareserwowana, i dziś ta pani oddzwonila czy jesteśmy chętni bo tamta zrezygnowała wkoncu a oni wyjeżdżają i do końca tyg chcieliby znaleźć jej domek. Pojechaliśmy i kurde jaka cudna, dzieciaki przeszczesliwe a ja się dziwię ze ta babka zadzwoniła akurat do nas bo mówiła ze sporo osób dzwonilo do niej i potem na chybił trafił wybrała jakiś numer i to akurat do nas :-o. Wierzycie? Bo ja nie :-D
Jutro wstawię wam fotkę suczki, teraz imienia szukamy mamy Lune, Coco i... Dalej nie wiemy ;-)

DOROTA super wieści, mała juz coraz bardziej samodzielna i oby tak dalej.
Na pieska męża nie musiałam namawiać on sam kocha psy jak i ja ;-)
DORIS kciuki zaciśnięte!!! :-*

Dobrej nocy :p

Liza a widzisz wczoraj zastanawialas sie nad psem ,mialas to przemyśleć i zobacz jak szybko poszlo i masz już pieska :-). No i jesteś już mama 4 hi :-). Super to czekamy na fotki .

U mnie bez zmian ,Lila grzeczna śpi właśnie więc i ja idę sie położyć bo w nocy trochę też trzeba sie pokarmic .
Dobranoc

Haha Dorota dokladnie, smiałam sie do Łukasza, ze jak nie chce ze mna zrobic bobaska to cala swoja milosc przeleje na psa :-D:cool2:
a oto i ona ;) chyba juz imie jednak wybrane i bedzie luna :tak:

Załączniki

• DSC_0828.jpg
    DSC_0828.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0829m.jpg
    DSC_0829m.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 53
Liza slodka ta wasza Luna ,imię też bardzo ładne :-).

Witam ,nocka z Lilunia ok ,mała nadrabia z cycem, czekam na wizytę lekarzy ,ciekawe czego dzis sie dowiem .
Miłego dnia

hej
wpadam tak tylko jak po ogień :-)
zaraz lecę na kiermasz podręczników, a potem to UM bo już mam postanowienie sądowe i może wreszcie dostanę becikowe :dry:

liza śliczniutka Luna :-D wczoraj mówisz, dzisiaj masz :-D
hmmmmmm wczoraj też rozmawiałyśmy o czwartej dzidzi, ciekaw czy też tak szybko pójdzie realizacja :-p;-):-D:-D:-D:-D

dobra spadam, do później

reklama
Ania nieeeee.... jak psiak to nie dzidzia, bynajmniej nie teraz :-D Ł. nawet nie mysli by kiedys w przyszlosci bylo jeszcze dziecko :p zobaczymy... :p

Do góry