reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dorota trzymam tak mocno zaciśnięte że zaraz paznokcie przebiją mi się na wylot ;-) będzie dobrze, po takiej silnej i dzielnej mamie nie może być inaczej :tak:
liza zgadzam się rasa jest bardzo piękna :tak:
hi hi hi liza jak co wtedy....... do dzieła ;-)

pojechaliśmy jednak nad jeziorko do mojej psiółki i było fajowo :tak: trochę słońce poświeciło, trochę deszczyk popadał, wypiliśmy kawę i pojechaliśmy zawieść dzieciaki do teściów i do domu na mecz

dalej walczę z Marceli katarem, wydaje mi się że jest trochę lepiej ale chyba jeszcze inhalację jej zrobię z soli fizjologicznej

reklama
Lilka na cycu u mamuni :tak::-D:-D co za radość
IMAG1124.jpg

Załączniki

• IMAG1124.jpg
    IMAG1124.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 55
Dzięki Aniu .

Doczekalam sie wizyty i zaraz po niej przywieźli mi Lilunie do pokoju ,co za radość ,dziewczyny w pokoju aż mówią ze mnie nie poznają ze odrazu szybszych ruchów dostałam i weselsza jestem :-).
Ale co sie dziwić jak tak dlugo na nią czekałam, dla mnie te kilka dni to była wieczność .
Lili ślicznie i za pierwszym razem dossala sie pięknie do cyca i piła aż bylo słychać :-).

Jestem teraz najszczesliwsza mama na świecie :-)

dorota pieknie!!! :-) ciesze sie razem z Tobą :-D
Ania no niewiem, czy nadaje sie na poczwórna mame :-D moze za jakis czas.... :p ale wolalabym miec swoje mieszkanie i dopiero jak cos... ale kiedy to sie spelni... i czy wogole... :p Ł. jest przeciwny :dry::sorry2::-D

liza tak jak dorota powiedziała chłop na nie to najmniejszy problem ;-):-p
dorota Ty wiesz że ja to cieszę się na równi z Tobą :tak: to poznawajcie się i teraz już spokojnie odpoczywaj na zapas ;-)

a to nasz adoptowany ze schroniska póki co bezimienny kocurek :-D równowaga w moim domu zaczyna wracać do normy ;-)
kot.jpg

Załączniki

• kot.jpg
    kot.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 46
dorota z chwili na chwilę coraz lepsze wieści od Ciebie :-D cudownie, słodkich snów

a kotek dostał już imię: Tyson :tak::-D a jak broi :dry:
a kolejna smutna wieść u mnie to chyba jeden z ogonków czyli szczurków nie dożyje rana :-( czarna seria ciąg dalszy :-(

Aniu bardzo ładne imię :-), no serio jakas czarna seria ze zwierzatkami u was :-(.

Czekam aż sie lili obudzi ,jadła ponad 3 godz temu i postępuje sobie i dalej śpi ,a już by mogła pocycolic sie . Jeden cycek czeka na nią i leje sie z niego ,a z drugiego musiałam odciągnąć bo nie dalabym radę . U mnie mleka o dużo więcej niż ona jest w stanie wypić .

Ja zaczynam schizowac ,hormony mi szaleją i fostaje dola ze coś sie stanie małej ,co chwilę patrzę czy oddycha ,mam wrażenie ze źle sie nią zajmuje. Ze ona smutna jest ,Przeraza mnie to jakoś . Z 2 pozostałych dzieci mialam po porodzie to samo . Jestem stara a głupia .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry