reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dorota trzymam tak mocno zaciśnięte że zaraz paznokcie przebiją mi się na wylot ;-) będzie dobrze, po takiej silnej i dzielnej mamie nie może być inaczej :tak:
liza zgadzam się rasa jest bardzo piękna :tak:
hi hi hi liza jak co wtedy....... do dzieła ;-)

pojechaliśmy jednak nad jeziorko do mojej psiółki i było fajowo :tak: trochę słońce poświeciło, trochę deszczyk popadał, wypiliśmy kawę i pojechaliśmy zawieść dzieciaki do teściów i do domu na mecz

dalej walczę z Marceli katarem, wydaje mi się że jest trochę lepiej ale chyba jeszcze inhalację jej zrobię z soli fizjologicznej

reklama
Lilka na cycu u mamuni :tak::-D:-D co za radość
IMAG1124.jpg

Załączniki

• IMAG1124.jpg
    IMAG1124.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 52
Dzięki Aniu .

Doczekalam sie wizyty i zaraz po niej przywieźli mi Lilunie do pokoju ,co za radość ,dziewczyny w pokoju aż mówią ze mnie nie poznają ze odrazu szybszych ruchów dostałam i weselsza jestem :-).
Ale co sie dziwić jak tak dlugo na nią czekałam, dla mnie te kilka dni to była wieczność .
Lili ślicznie i za pierwszym razem dossala sie pięknie do cyca i piła aż bylo słychać :-).

Jestem teraz najszczesliwsza mama na świecie :-)

dorota pieknie!!! :-) ciesze sie razem z Tobą :-D
Ania no niewiem, czy nadaje sie na poczwórna mame :-D moze za jakis czas.... :p ale wolalabym miec swoje mieszkanie i dopiero jak cos... ale kiedy to sie spelni... i czy wogole... :p Ł. jest przeciwny :dry::sorry2::-D

liza tak jak dorota powiedziała chłop na nie to najmniejszy problem ;-):-p
dorota Ty wiesz że ja to cieszę się na równi z Tobą :tak: to poznawajcie się i teraz już spokojnie odpoczywaj na zapas ;-)

a to nasz adoptowany ze schroniska póki co bezimienny kocurek :-D równowaga w moim domu zaczyna wracać do normy ;-)
kot.jpg

Załączniki

• kot.jpg
    kot.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 41
dorota z chwili na chwilę coraz lepsze wieści od Ciebie :-D cudownie, słodkich snów

a kotek dostał już imię: Tyson :tak::-D a jak broi :dry:
a kolejna smutna wieść u mnie to chyba jeden z ogonków czyli szczurków nie dożyje rana :-( czarna seria ciąg dalszy :-(

Aniu bardzo ładne imię :-), no serio jakas czarna seria ze zwierzatkami u was :-(.

Czekam aż sie lili obudzi ,jadła ponad 3 godz temu i postępuje sobie i dalej śpi ,a już by mogła pocycolic sie . Jeden cycek czeka na nią i leje sie z niego ,a z drugiego musiałam odciągnąć bo nie dalabym radę . U mnie mleka o dużo więcej niż ona jest w stanie wypić .

Ja zaczynam schizowac ,hormony mi szaleją i fostaje dola ze coś sie stanie małej ,co chwilę patrzę czy oddycha ,mam wrażenie ze źle sie nią zajmuje. Ze ona smutna jest ,Przeraza mnie to jakoś . Z 2 pozostałych dzieci mialam po porodzie to samo . Jestem stara a głupia .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry