hejka
Doczłapałam do Was w końcu. B mi laptop czyścił i coś popsuł, jest w naprawie. Generalnie sprzętowo jakieś fatum, najpierw malaxer odmówił posłuszeństwa, potem laptop, wczoraj któreś dziecko od sąsiadów musiało mi rowerem zarysować drzwi w samochodzie
Mam nadzieje, że na tym koniec.
Wiktoros na szczęście już dobrze, apetyt też mu powoli wraca. Alicja ma za to apogeum alergii, katar, mówi nosowo, oczy ją swędzą i do tego suche plamy na ciele, które oczywiście te swędzą. Stefaa podaj mi jeszcze raz nawę tego kremu, chyba z ceramidami co wspominałaś, gdzies mi się nazwa straciła.
I teraz się pochwalę, Igor będzie miał świadectwo z wyróżnieniem. Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa, głównie dlatego, że strasznie się bałam jak to będzie jak pójdzie do szkoły i miałam czarne myśli.
Mama bardzo Ci współczuję Twojej straty.
[*]
[*] dla Twoich Aniołków. Tulam
Ania super kociaczek i imię bardzo mu pasuje. Na tort aż mi ślinka pociekła.
Z hasła teściowej się uśmiałam.
Kate zdrówka dla synka.
też tak mówię, ale pewnie jeszcze tego pożałuję;-)
Liza gratuluję powiększenia rodziny;-) Psiuńka przesłodka.
Lenka oby łagodnie przeszli.
Doris &&&& oby szybko bocian Cie odwiedził.
Dorota super że do domu. Na przeziębienie jak karmisz tylko naturalne sposoby, sok malinowy, herbata z lipy na noc i paracetamol.
Ania co do podręczników pamiętaj, że przysługuje rodziną wielodzietnym dofinansowanie. Też mam w planie wystąpić w przyszłym roku, tylko muszę się wywiedzieć w szkole na kogo ma być fv.
najmłodszy sprawdza od kilku dni mają wytrzymałość,
nie wiem czy to bunt dwulatka czy taki charakter,
tylko mnie to ratuje, że dalej tak dobrze śpi 4 h w ciągu dnia i noc cała
Kate powiedz mi jak długo Ty ga nad gazem trzymasz, przeliczę sobie wagowo i swoje też potrzymam;-)
uciekam