reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
mamo przytulam Cię z całych sił, dla Twoich Aniołeczków
[*]
[*], tak bardzo mi przykro

dorota śliczna panienka z Twojej Lili

Doris trzymam kciuki za boboseksy

ania czwarte?już muslisz???, fajny kociak

liza Wasz psiak też nieczego osbie

Olek ma ospe i Tomek też, wyjechałam rano, wróciłam przed chwilą, się naczekałam u lekarza, Olek już się obudził wiec lece

mama tak bardzo mi przykro... tule mocno ehh :-(
Liza slodka sunia :tak:
Dorota jak wyniki przeswietlenia? jak tam Lilianka przybiera?
lenka zdrowia dla chlopcow, mam nadzieje, ze ospa im bardzo nie dokucza

Lenka zdrowka dla chłopaków .

Martika a dziękuję ze pytasz :-).
Wyniki Lili płuc ok :-), dostała dzis szczepionkę na gruźlicę ,przybrała na masie ,wieczorem też ja będą ważyć to zapytam o wagę :-). Jak sie nic złego nie wydarzy to jutro wychodzimy .
3 majcie kciuki bo już dostaje do głowy tu w tym szpitalu , muszę już z tad wyjść .

Mała przytyla od wczoraj waży 2500 .

Mnie chyba coś bierze ,37 stopni ,katar i ból głowy . Oprócz paracetamolu co jeszcze mogę brać ? Dajcie jakieś przepisy na przeziębienie, teraz dostaje do głowy bo boję sie zarazić Lili . Chyba zaczynam mieć mała załamke :-(.

reklama
hej
mama tak bardzo mi przykro :-( tulę mocno :-( trzymaj się kochana

większość podręczników kupiłam :tak: wyszły około 7 zł za sztukę więc jestem zadowolona, stan dobry co to już po dwójce dzieci ale najważniejsze widać :tak: Majka też powiedziała że mogą być więc super. Dzisiaj zapyta koleżankę z 6 klasy o trzy książki, które są od 4-6 i może tu też się uda. Bo jak obliczyłam przybliżony koszt książek i ćwiczeń i wyszło mi 450 zł :szok: to mnie zmroziło

pogoda widzę u mnie się poprawia :tak: a wczoraj przyszedł chwilowy armagedon i padał grad :confused:
Aniu mniam tort :-), robisz na miesiecznice Marceli ?
tort był i dla Marcelki i na Dzień Ojca ;-):-D a co jednym torcikiem obskoczyłam wszystkich :-p bo moi rodzice też na chwilę wjechali i dla mojego taty też był hihihi :rofl2:
Aniu a wy kiedy staranka nad 4 ? :-),
nie szybciej niż za rok, tak żeby urodziło się w styczni lub w lutym, bo chcemy wszytskie pory roku ;-):-D, to tak jeśli chodzi o nasze plany :tak: jak to wyjdzie to zobaczymy :-p
ania czwarte?już muslisz???, fajny kociak

Olek ma ospe i Tomek też, wyjechałam rano, wróciłam przed chwilą, się naczekałam u lekarza, Olek już się obudził wiec lece
my jak planowaliśmy trzecie to odrazu była mowa o czwartym bo przy takiej różnicy wieku mała była by jak jedynaczka a tak będzie miała, jak to określiła moja najstarsza, przyjeciela do zabawy :tak::-D
ale te choróbska dają popalić :dry:

doris jak po wizycie?
dorota czekam na wieści po obchodzie :tak: przeciwbólowo to tylko paracetamol a na przeziębienie rutinoscorbin i calcium

Do góry