reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
mamo przytulam Cię z całych sił, dla Twoich Aniołeczków
[*]
[*], tak bardzo mi przykro

dorota śliczna panienka z Twojej Lili

Doris trzymam kciuki za boboseksy

ania czwarte?już muslisz???, fajny kociak

liza Wasz psiak też nieczego osbie

Olek ma ospe i Tomek też, wyjechałam rano, wróciłam przed chwilą, się naczekałam u lekarza, Olek już się obudził wiec lece

mama tak bardzo mi przykro... tule mocno ehh :-(
Liza slodka sunia :tak:
Dorota jak wyniki przeswietlenia? jak tam Lilianka przybiera?
lenka zdrowia dla chlopcow, mam nadzieje, ze ospa im bardzo nie dokucza

Lenka zdrowka dla chłopaków .

Martika a dziękuję ze pytasz :-).
Wyniki Lili płuc ok :-), dostała dzis szczepionkę na gruźlicę ,przybrała na masie ,wieczorem też ja będą ważyć to zapytam o wagę :-). Jak sie nic złego nie wydarzy to jutro wychodzimy .
3 majcie kciuki bo już dostaje do głowy tu w tym szpitalu , muszę już z tad wyjść .

Mała przytyla od wczoraj waży 2500 .

Mnie chyba coś bierze ,37 stopni ,katar i ból głowy . Oprócz paracetamolu co jeszcze mogę brać ? Dajcie jakieś przepisy na przeziębienie, teraz dostaje do głowy bo boję sie zarazić Lili . Chyba zaczynam mieć mała załamke :-(.

reklama
hej
mama tak bardzo mi przykro :-( tulę mocno :-( trzymaj się kochana

większość podręczników kupiłam :tak: wyszły około 7 zł za sztukę więc jestem zadowolona, stan dobry co to już po dwójce dzieci ale najważniejsze widać :tak: Majka też powiedziała że mogą być więc super. Dzisiaj zapyta koleżankę z 6 klasy o trzy książki, które są od 4-6 i może tu też się uda. Bo jak obliczyłam przybliżony koszt książek i ćwiczeń i wyszło mi 450 zł :szok: to mnie zmroziło

pogoda widzę u mnie się poprawia :tak: a wczoraj przyszedł chwilowy armagedon i padał grad :confused:
Aniu mniam tort :-), robisz na miesiecznice Marceli ?
tort był i dla Marcelki i na Dzień Ojca ;-):-D a co jednym torcikiem obskoczyłam wszystkich :-p bo moi rodzice też na chwilę wjechali i dla mojego taty też był hihihi :rofl2:
Aniu a wy kiedy staranka nad 4 ? :-),
nie szybciej niż za rok, tak żeby urodziło się w styczni lub w lutym, bo chcemy wszytskie pory roku ;-):-D, to tak jeśli chodzi o nasze plany :tak: jak to wyjdzie to zobaczymy :-p
ania czwarte?już muslisz???, fajny kociak

Olek ma ospe i Tomek też, wyjechałam rano, wróciłam przed chwilą, się naczekałam u lekarza, Olek już się obudził wiec lece
my jak planowaliśmy trzecie to odrazu była mowa o czwartym bo przy takiej różnicy wieku mała była by jak jedynaczka a tak będzie miała, jak to określiła moja najstarsza, przyjeciela do zabawy :tak::-D
ale te choróbska dają popalić :dry:

doris jak po wizycie?
dorota czekam na wieści po obchodzie :tak: przeciwbólowo to tylko paracetamol a na przeziębienie rutinoscorbin i calcium

Do góry