reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
ale pogoda do d..... się zrobiła, zimno, wieje i pada :baffled: musze napisać do kupeli że nie przyjedziemy :eek:
małej zielone gile odciągam :dry: dobrze że Fridę kupiłam bo gruszką to już bym takich nie dała rady

dorota kciuki za laktację :tak:a co mówią w sprawie wyjścia do domu? będziesz leżeć tak długo jak Lilka czy Ciebie szybciej wypiszą?
liza aż mnie dreszcz przeszedł jak przeczytałam jaką rasę typujecie :-p bo nie wiem czy pamiętasz moje opowieści z życia mojej rodzinki i cocker spanielki Carmen, która po 10 latach rozpierduchy zeszła z tego świata w dzień narodzin Marceli :-( to był pies demolka :-), huragan, tsunami itp 10 lat walki, którą teraz wspomina z uśmiechem ;-)ale jak wiadomo nie każdy jest taki sam. A faktycznie pieski są śliczne, przyjazne i rodzinne, łagodne do dzieci (nie do mnie :dry:), bardzo wesołe i żywiołowe, musi mieć się gdzie wybiegać bo jak nie to rozładuje energię w domu :baffled:
jak się zdecydujesz to podobno kolor ma znaczenie jeśli chodzi o ich charakter (tak powiedział nam weterynarz) biszkoptowe i łaciate są najspokojniejsze i najłagodniejsze, czarne pośrodku a te takie czerwono-brązowe (czyli taki jak nasza była) najbardziej agresywne :sorry2: szkoda że dowiedzieliśmy się to jak Carmen miała ponad 8 lat

reklama
Aniu razem z Lila wyjde ,już rozmawiałam z lekarzami ze ja na dziecko czekam żeby nie brali mnie pod uwagę do wypisu . A pozatym ja i tak się bez niej nigdzie nie ruszam .

3 majcie kciuki moze dziś uda sie ja z inkubatora wyciągnąć i moze uda sie abym wzięła ja na ręce :-).

Lilianka na plaży :-)
IMAG1112.jpg

jeny jak ona śliczniutka :tak::-D

Załączniki

• IMAG1112.jpg
    IMAG1112.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 67
Ania tak wiem pamietam co pisalas :-) ale dla mnie to piekna rasa :tak: moze kiedys sie zdecydujemy, musimy miec 100% pewnosci ze dam rade :happy:
Dorota ale cudo z malej :-)

Pokazujecie tak te maluszki ze mi sie wkoncu zechce takiego miec... :p i co wtedy? :-D buhahaha :confused::happy2::rofl2::-D:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny ,BYLAM u Niej po 6 i nadal bez tlenu i saturacja coraz lepsza,czyli bardzo fajnie ,teraz czekam do wizyty jak na szpilkach,strasznie sie deneruje jakby szla zdawacjakis egzamin.Boze aby ja dzis wyciagli z inkubatora,o niczym innym nie umiem myslec .Nadal prosze o kciuki

Do góry