reklama
jejku ja tu wpadam miedzy lataniem na miotle, sprzataniem i karmieniem ;-) a tu takie wiesci Gratulacje dla szczesliwych rodzicow. Niech malenka Lilianka rosnie zdrowo na pocieche rodzenstwu i rodzicom :-)super !!!!Wcale nie jest taka malenka, jak na 36 tydzien, cudna dziewczynka.
Slicze te nasze forumowe dzieciaczki, wszystkie bez wyjatkow
Mam chwilke bo szwagierka dziewczyny nad jezioro wziela, rodzice wyjechali :-( a moj maz sprowadza mi na glowe zone swojego pracownika, bo nie ma gdzie spac, owszem fajnie lubie Sylwie, ale nie koniecznie teraz chce ja goscic, jeszcze nie czuje sie na takie czyjes pomieszkiwanie :-( co innego rodzina, co innego znajoma
Wszystkie sie chwala swoimi maluszkami to i ja sie na dniach pochwale moja mala Liliana,
Slicze te nasze forumowe dzieciaczki, wszystkie bez wyjatkow
Mam chwilke bo szwagierka dziewczyny nad jezioro wziela, rodzice wyjechali :-( a moj maz sprowadza mi na glowe zone swojego pracownika, bo nie ma gdzie spac, owszem fajnie lubie Sylwie, ale nie koniecznie teraz chce ja goscic, jeszcze nie czuje sie na takie czyjes pomieszkiwanie :-( co innego rodzina, co innego znajoma
Wszystkie sie chwala swoimi maluszkami to i ja sie na dniach pochwale moja mala Liliana,
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
wow!!!
DOROTA123456789 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LILII JEST ŚLICZNA!!!!!!!!
DOROTA123456789 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LILII JEST ŚLICZNA!!!!!!!!
ania138
miłość w trzech wymiarach
dziewczynki mam nie najlepsze wieści od doroty1234 :-(
Lilka jest w inkubatorze, od chwili urodzenia jej stan się pogorszył, dostaje tlen i antybiotyk, miała robiony rtg klatki piersiowej bo podejrzewają zapalenie płuc :-(
do tego dorota też czuje się nie najlepiej bo bardzo ją boli obkurczanie macicy, dostaje oksytocynę żeby przyspieszyć
m jest u małej i nagrywa filmiki i robi zdjęcia i przynosi dorocie
dorota bardzo prosi nas o modlitwę za Lilkę i żebyśmy w myślach ją wspierały
Lili ma jednak zapalenie płuc :-(
Lilka jest w inkubatorze, od chwili urodzenia jej stan się pogorszył, dostaje tlen i antybiotyk, miała robiony rtg klatki piersiowej bo podejrzewają zapalenie płuc :-(
do tego dorota też czuje się nie najlepiej bo bardzo ją boli obkurczanie macicy, dostaje oksytocynę żeby przyspieszyć
m jest u małej i nagrywa filmiki i robi zdjęcia i przynosi dorocie
dorota bardzo prosi nas o modlitwę za Lilkę i żebyśmy w myślach ją wspierały
Lili ma jednak zapalenie płuc :-(
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Dorota GRATUlacje i trzymam kciuki!!! Jestesmmy z Wami! :*
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Dorota123.., gratuluję... Lili jest śliczna, i rzeczywiście, jak na 36 tydzień sporawa...
Moja Natala też po porodzie miała aspiracyjne zapalenie płuc, 2 tygodnie w szpitalu byłyśmy... tylko, że Natala była większa, bo była donoszona... samo zapalenie nie koniecznie jest takie straszne, zależy wszystko od tego, czy nie doszło do niedotlenienia ( i ile puntków Apgar dostała), u nas niestety tak, przez co mała musiała być rehabilitowana... ale teraz na szczęście śladu po tym nie ma...
Dorotka, trzymam kciuki za kruszynkę :-)
a tak w ogóle, to hej...
dawno mnie nie było... koniec roku za pasem, więc roboty chwilowo w szkole dużo... przyjdą wakacje, to i wena mam nadzieję
pozdrawiam
Moja Natala też po porodzie miała aspiracyjne zapalenie płuc, 2 tygodnie w szpitalu byłyśmy... tylko, że Natala była większa, bo była donoszona... samo zapalenie nie koniecznie jest takie straszne, zależy wszystko od tego, czy nie doszło do niedotlenienia ( i ile puntków Apgar dostała), u nas niestety tak, przez co mała musiała być rehabilitowana... ale teraz na szczęście śladu po tym nie ma...
Dorotka, trzymam kciuki za kruszynkę :-)
a tak w ogóle, to hej...
dawno mnie nie było... koniec roku za pasem, więc roboty chwilowo w szkole dużo... przyjdą wakacje, to i wena mam nadzieję
pozdrawiam
Podziel się: