reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie
Nie pisałam kilka dni, czytałam aby być na bieżąco.
Jestem szczęśliwa, bo przyszła do mnie pierwsza @ po zabiegu w 35 dniu cyklu. Dziś 2 dzień więc drugi dzień nowego cyklu. Teraz czekanie na owulkę :-)
Dorota123...kciuki mocno zaciśniete, daj znac jak najszybciej jutro jak będziesz już PO

cd. potem, bo muszę lecieć po zakupy, póki jeszcze nie zasypiam, bo wstałam o ...3.40 do pracy dziś

reklama
Dzieki dziewczyny .

ANIU kciuki nawet na stopach masz trzymac :-),ale Ty juz o tym wiesz :-)

DORIS super ze @ przyszla,moje kciuki caly czas zacisniete .

Rano na porodowce na korytarzu przeszlam wizyte lekarska i powiedzieli ze kilka dni lezenia i cc i ze przechodze na oddzial .
Przeniesli mnie i doczekalam sie na oddziale 2 wizyty i lekarz kazalprzyjsc na badanie .Na badaniu wyszlo ze boli mnie kolo blizny i ogolnie dlugo mnie badal i jutro cc .Mialam tez usg i mam mniej wod ,lozysko juz starawe wiec trzeba zakanczac choc mala jest mala .Waga jej teraz im wychodzi tak 2100 a 2200 co dziwne bo tydzien temu tez u nich wychodzilo im 2400 a w niedziele w czestochowie czyli 2 dni temu 2570 wiec zaczynam sie stresowac jej waga i czy da sobie rade z oddychaniem,modle sie aby nie byla w inkubatorze.

Moja mama ma wolne, w sobote idzie do pracy wiec strasznie sie ciesze bo od jutra do piatku,3 dni M moze byc calymi dniami ze mna,babcia zajmie sie dziecmi :-).Jutro M ma tu byc okolo 8 rano i bedze ze mna na cc i ogolnie caly czas ,czyli wsparcie bede miala :-).

Dzis chcialam sobie pojesc tak wiecie na zapas a nie umiem ,chyba juz sie stresuje i zoladek odmawia mi posluszenstwa i nie umiem sobie pojesc hihihih.

Dorota zatem kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze

Doris - dla ciebie tez kciuki zaciskam :-)

U mnie ogólna bieganina. Szukam oświetlenia do łazienki i jak na razie nic nie znalazłam... Jutro zaczynają mi kłaść płytki.

hej
dorota odliczam razem z Tobą do godziny zero :tak: ale emocje :-) ja to zawsze przeżywam jak własny :sorry2::cool2:

ale mi moja dzidzia pospała :confused: wieczorem zasnęła około 21 jeszcze śpi :confused: z jednym posiłkiem o 6:30.
Wczoraj w dzień może nie spała jakoś dużo ale była grzeczna :tak: zauważyłam, że bardzo lubi jak Majka z Dawidem się przy niej kręcą :-) wystarczy że siedzą koło niej i sobie gadają albo do niej, śpiewają jej, machają czym przed oczami, gilają, głaskają itp a jak ich długo nie ma to się nudzi i marudzi :confused: a jak tylko się pokażą to spokój, cieszy się i aż cała chodzi :-)

tylko ten jej katarek mnie martwi :-( poszłam wczoraj do przychodni na zważenie ale było tyle ludzi że pielęgniarka poprosiła czy mogę przyjść po niedzieli
we wtorek jak wszystko będzie dobrze tj. czy waga przekroczy już 4500g to będzie szczepiona brrrrrrr

misiarka jak dla mnie remont łazienki to najgorsze co może być :baffled: ale jaka radość jak już jest po :tak::-D powodzenia przy szukaniu światełek

Dorota &&&&&&&&&&&& bedzie dobrze :*

Nadrabiam was :p
Wczoraj dostalam pierwszy mandat bo nie zdazylam auta przestawic bo postawili znak B1 :baffled:
Ja sie wkurzylam, Łukasz tez bo poszedl z Danielem i on mowi z eby nie przyjol go ehhh..:sorry2:
brak slow...
A tak to u nas oki :-)

reklama
ciekawe jak dorotka? czy już tuli Lilkę czy jeszcze czeka?

kurcze dziewczyny chyba schizuję bo mała kilka razy kaszlnęła :dry: jak zwykle długi weekend i coś się kręci w powietrzu :wściekła/y: no ona ma tak czasem bo od chrzcin ma katarek i rano trochę kaszle jak katar zaciągnie ale teraz nie słyszałam żeby coś wciągnęła a rano dość sporo jej odciągnęłam po disne mar`ze, wrrrrrrr makabra

o, dzidzia mi na macie usnęła :-D zaraz przyjdzie Majka :tak: idę makaron wstawić

Do góry