reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kurcze zobaczyłam, że posta napisałaś i pomyślałam sobie, że zaraz przeczytam, że właśnie jedziesz rodzić a tu ...nie przeczytałam ;-) No cóż jedna na pewno jest pewne- kiedyś w końcu urodzisz :-)

reklama
hejka
wyszykowałam się na mój godzinny wypad dzisiejszy:-)
Poziomki już myślałam, że się zaczęło.

Stefea wpadajcie, zapraszam. Uroki odczyniaj, bo to już przesada.
a niestety osiągam już dość leciwy wiek :zawstydzona/y:
pozwolę sobie zapytać co masz na myśli, do tej pory ja tutaj najstarsza byłam i tylko jak dziewczyny opowiadały o swoich przed 30 zbliżających się urodzinach to w kompleksy wpadałam;-)
Trzech chłopaków to też na pewno fajnie, ja jak syna rodziłam to "żartowałam", że to jedyny facet, którego mam pewność, że będę kochać do końca życia;-)

Anuula oby remont szybko się skończył. Teraz po sąsiadach chodzicie z WC korzystać;-)

kawy mi się chce!!!

luna witaj , ja tez mam trzech chłopaków:tak:

poziomki współczuje tych upałów, pocieszajace jest to ze juz naprawde niewiele zostało

annaoj miłej '' wyprawy'';-)

stefa ales sie załatwiła, zdrowiej szybko

anula remontuj się remontuj, ciepło jest w jeziorze się wykap:-)

a u nas znowu chorobowo, tomek dostal goraczki, najpierw pojechałam do przychodni i była godz12.42 a przyjmowałam do 13 i ta pinda nas nie przyjeła, jak do 13 to do 13 nie ma, do domu, tak powiedziała, pi***da jedna, a w recepcji mi się pytaja czy na na nastepny dzien zaisac, podziekowałam, udało mie się dostac prywatnie, oskrzela, mamy antybiotyk i wziewy no i lekarka postraszyłam ze jak tak dalej pójdzie to idziemy w kierunku astmy:baffled:

Cholipka ja bez kawy dziś też chyba nie ujadę:baffled: Wczoraj taki mi się sympatycznie wieczorkiem siedziało przy piwku przed kompem i tv, że prawie zapomniałam co by iść spać a dzisiaj pokutuję :zawstydzona/y: Młody jak na złość zerwał się dzisiaj o 6 więc chyba zacznę szukać tych zapałek co by sobie głowy o stół nie rozwalić jak przypadkiem przysnę.

annaoj nie wiem jak ty ale mi w tym roku 35 wiosen stuknie więc do najmłodszych z pewnością nie należę. Też z przerażeniem patrzę, że dziewczyny tu dopiero zbliżają się do 30 a mi do 40 już blisko:zawstydzona/y: Trzech facetów w domu to totalna, nieprzerwana, jedna wielka gimela, ciągłe krzyki, hałasy, strzelanki itp "przyjemności" :baffled: Ale fakt faktem- kocham ich na zabój :-) A u Ciebie drugi synuś się szykuje, tak?

Poziomki ah te baby! ;-):-D

Dobra zagarniam trochę mój burdelik, pakuję młodego do wózka i lecę do kumpeli na kawę! Dziś chyba kawę zacznę sobie serwować dożylnie :rofl2:

lenka witaj! O kurcze to ci się nieźle synuś załatwił! Wiwat polska służba zdrowia!- tyle w tym temacie, bo szkoda słów!

Ostatnia edycja:
lenka coś wiem na temat służby zdrowia ! Mamy w trójke takie same objawy ( wysypka bóle stawów itp.) jeden lekarz stwierdził, że to alergia, drugi zlecił badania i stwierdził różyczke, u mojej szwagierki stwierdzono paciorkowca bez żadnych badań, a u mojego M dziś lekarz rodzinny nie chcąc popełnić błędów ( małż opisał moje diagnozowanie) wysłał go do dermatologa który stwierdził, że to uczulenie hehe powiem Wam, że dalej nie wiem co i jak. Jutro odbieram wyniki na obecność wirusa rózyczki no i w sumie dziś już mnie boli, trochę jeszcze kegosłup i nogi.. ale da się z tym życ ;)

luna hah ja mam dwóch chłopakow i dziewczyne i też jeden wielki harmider ;) ostatnio byłam z nimi u mojej koleżanki co ma jedno dziecko, jakbyście widziały jej mine pytając oni się tak zawsze głośno bawią.. rozbawiło mnie to bo jakby nie było ciężko bawić się w trójke po ciuchu, żeby nikt nie słyszał ;) jedno dziecko może i tak się pobawi bo do kogo ma mówić hehe

annaoj a gdzie Ty wybywasz? badanie czy odwiedziny ?

anulaa wpadaj do mnie użycze swojej wanny i w prezencie podaruje różyczko podobną chorobę zakaźna hehe

pozimki TY ino straszysz hehe no jak chłopa nie ma to może inne urządzenia pomogą haha :)

laski robimy forumowa ściepe na prezent dla Poziomki bo coś się wydłuża ten czas porodu.. :rofl2::rofl2:

Hej

Stefea oj tam sie czepiasz :-) wpierw facet nie pracowal to bylo mnie malo, a teraz sobie codziennie postaram zarzec takze bedzie oki .:)
Luna ja tez nie w ciazy i juz nie zamierzam byc! :-D hehehe
Lenka zdrowka! :no:
poziomki kurde twarda baba jestes :-) nie masz nic do opielenia czy cos? moze wreszcie ruszy? :tak:

Ja dzis zrobilam golabki! mniammmmmmm.... ;-) upaly wciaz doskwieraja choc ponoc u nas dzis ma byc po poludniu burzowo... :dry: ciekawe czy dojdzie do nas :-D oby bo chlodku troche potrzeba :baffled:
najmlodszy spi, starsze ogladaja minimini, aja odpoczywam, choc musze obiad juz wstawic, facet w domu bedzie po 17 :p a tu juz przd 14, ale czas mi zlecial... :szok:
W sobote moze dotrze do nas łóżko pietrowe 3osobowe :p dla dzieci, ale dzis facet ma dac znac dokladnie oby tak bylo bo czs nas nagli a dzieci w jednym lozku sie zaczepiaja wciaz... :sorry2:
o i to tyle ;-)

Lenka zdrowka:**
Co za bladz!! Laske robi bo na nfz, bo gdybys poszla do niej prywatnie to by Cie o 13,05 przyjela...

Luna wiekowa to Ty jakas nie jestes;))

Stefa niech nastepnym razem tarota postawia, albo w szklana kule zajrza...barany!!

Liza wiem cos na temat usypiania dzieci w jednym lozku.....nie skomentuje;))
Do golabkow sie zbieram....uuuu... Z checi sie wprosze:)

A no uparta jestem i nie moge sie rozpakowac, przepakowalam torby do szpitala,nie mam czego prac,prasowac,sprzatac....

Ostatnia edycja:
Wróciłam z "wycieczki". Po drodze niezdrowe żarcie na obiad kupiliśmy, kebaby i zapiliśmy colą. Już wieki całe nie jadłam.
Luna ja mam 33, z tym wiekowa to przesadzasz. Ja to nawet ostatnio stwierdziłam, że na wazektomię bym mojego nie namawiała, bo czy ja wiem czy jak 40 mi stuknie nie odbije mi i się dzieciaka czwartego nie zachcę.
Stefea byłam u notariusza. Mój B działkę wynalazł i stwierdził, że auto bierze w leasing, a działkę kupujemy, bo się opłaca, a że to na mnie (protestować nie zamierzam;-)) to musiałam być osobiście.
Dobrze, że trochę lepiej się czujesz.
Lenka zdrówka dla synka, mam nadzieje, że jednak nie ma to podłoża astmatycznego.
Poziomki idź pobiegaj, winka czerwonego się napij i sama nie wiem co tam jeszcze;-)
Liza Młody Ci śpi codziennie czy tylko tak wyjątkowo jak się zmęczy?

Jeśli chodzi o dzieciaki, to ja po moich taka przyzwyczajona jestem do tego, że żywe i hałaśliwe, że jak widzę spokojne dziecko to pierwsze co mi przychodzi do głowy, że "chyba z nim coś nie tak":baffled:

Wrócił znowu mój kaszel, jak urodzę muszę koniecznie rtg płuc zrobić:dry:

reklama
Poziomki to jak Ty już nie masz co robić w domu to ja serio zapraszam do siebie :D haha u mnie roboty tyle, że nawet 3 ciąże by nie pomogły hihi

a ja dziś wymyśliłam ze chce taka otwieraną jak szafę lodówkę no i nawet miejsce w mojej małej kuchni znalazłam hehe :) Mój Małż się śmieje, że ja w domu za długo być nie mogę bo wszystko zmieniam i zawsze jakieś inwestycje podejmuje haha niech się cieszy, że po kosmetyczkach i fryzjerach nie biegam ;)

annaoj wiesz no jak Ty śmiałaś nie zaprotestować ;) hihi ale tak na poważnie ziemia to z pewnością dobra inwestycja :D

jaka macie pogode? bo ja słyszałam, że od dziś ma nastąpić ochłodzenie a za oknem taki żar :)

z pogodą jest jak z nasza służba zdrowia nic nie jest pewne :nerd:

Do góry