reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hejka

poziomki z praca oki, dzis tez poszedl i moze jutro bedzie wiadomo czy go przyjma - oby tak! :-)
Luna witaj :-) ja tutaj niedawno zaczelam pisac, ;-) wbijesz sie napewno :tak:

U nas dzis tez upaly...
Wogole nic sie nie chce... :eek:
masakra jakas.... :dry:

reklama
hej dziewczyny,

u mnie już dziś trochę lepiej, już tak nie boli- wczoraj to była masakra nawet pisania sprawiało mi problemy.. Mój Małż też obsypany, teraz tylko czekać na dzieciaki, chociaż zastanawiam się jak to jest ze szczepionkami, z tego co kojarzę to jakoś w wieku 2 lat się szczepi ?? Ktoś coś wie?

poziomki rewelacyjny brzusio, formę trzymasz widzę hihi powiem Ci, że my też się nie możemy doczekać Jagi :D A co do zakupów jak też się piszę ! i nie tylko dla dzieci dla mnie też :D uwielbiam pidżamy z primarku :D

annaoj ale ten czas leci jeszcze chwilunia i tez będziesz miała dzidzie :) oby te skurcze na razie się nie powtarzały 3mam kciucki :)

luna witam się i ja, do nas każdy się może wprosić my takie otwarte mamuśki jesteśmy :) a ja nie jestem w ciąży ! hehe i mam nadzieję, że nie będę haha już mi moja trójka starczy ;)

marta ja tez chce nad jeziorko :) a gdzie jesteście ??

liza nareszcie, wyprowadziłaś się i zaczełas nas zaniedbywać ;)

happymama to już najgorszy etap za Toba ostanie mdłości i faza radości hehe :)

wiecie coo mam nadzieje ze jutro zacznie padac .. bo na myśl, że taka piękna pogoda a ja w domu, skręca mnie w duszy !!!

Annaoj takie lezenie z poduszka jest dobre na szyjke tez:)
Jak sama sie zorientuje gdzie kupowac to wyczaje mega okzje bo moj M to jak to facet..;))

Liza trzymam&&&&& za prace

Luna takie pl realia:( masz smych chlopakow:)
Wiesz w babacj sila hehe

Stefa ciesze sie ze lepiej:) na rozuczke chyba w podstawowce sie szczepi o ile pamietam. Ciuchy z primarka tez lubie:)
Moja waga na + to 10kg:)

Bylam w Lidlu na zakupach, goraco jak cholera ciezkie siaty autobusem targalysmy a ja sie nawet nie zmeczlam:/ nie mowiac o porodzie:D

Ostatnia edycja:
Igor wybył. B właśnie się szykuje z Alicją do wyjścia i zostanę sama:-(
Jeszcze 20 dni.
B w końcu auto znalazł takie jakie chce, mam nadzieje, że do przyszłego tygodnia sfinalizuje zakup.

Poziomki to ja nie wiem co Ciebie ruszy;-)
Pewnie, nie ma to jak kobiece oko, facet to jednak nie potrafi tak wybrać.
Luna może za jakiś czas sytuacja się polepszy i jeszcze doczekasz się córeczki:-)
Liza to nadal trzymam kciuki.

Stefea wydaje mi się, że dzieciaki szczepione są, tylko to nie wyklucza zachorowania niestety, tylko łagodniejsze przejście (przynajmniej tak jest w przypadku ospy). Zdrówka jeszcze raz.

Uciekam na arbuza, ostatnio mogę wcinać w wielkich ilościach.

O ja tez kupilam arbuza 5kg ;))) i zrobie ciasto z bananami i bita smietana a na obiad zrobilam sobie schabowe z burakami;) Tak sobie dogadzam:p

Annaoj to sie trochu ponudzisz:(

oj tam poziomki się ponudzi hehe przecież ma NAS :) forumową grupę wsparcia hehe a czasem każdemu się nuda przyda :D żeby potem móc docenić pogoń dnia codziennego :)

kurna a ja mam ochote na arbuza.. mam nadzieje, że będę jutro bez bolu chociażby nóg i wyjde do sklepu na zakupy bo pustki w lodówce..

gdyby nie bb to już bym chyba do głowy dostała
Mój cały czas w pracy albo z dzieciakami, a wieczór czasem tak zmęczony, że nawet mu się buzi otworzyć nie chce. Przez telefon z przyjaciółkami gadam, ale jednak urodziła 3 tygodnie temu, więc nie odwiedzi mnie, druga nie mobilna, więc też bieda, raczej ja do niej wpadam, kolejne dwie się wczasują, a następne w ciąży zagrożonej i generalnie ma jeszcze gorzej ode mnie, więc poza dziećmi zerowy kontakt z ludziem.

Chociaż kocham książki, to ileż można czytać.

Stefa gdybys byla blizej ti bym Ci podrzucila:)

Annaoj ja jestem nie uwazana w domu a nie mam zbytniego kontaktu z ludziem doroslym

Ostatnia edycja:
Laski jakies nieporozumienie... Nie jestem na mazurach tylko we wlodawie nad jeziorem bialym. Ogolnie jest super
Maz dzielnie zajmuje sie dziecmi;)

reklama
Do góry