reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hejka

poziomki z praca oki, dzis tez poszedl i moze jutro bedzie wiadomo czy go przyjma - oby tak! :-)
Luna witaj :-) ja tutaj niedawno zaczelam pisac, ;-) wbijesz sie napewno :tak:

U nas dzis tez upaly...
Wogole nic sie nie chce... :eek:
masakra jakas.... :dry:

reklama
hej dziewczyny,

u mnie już dziś trochę lepiej, już tak nie boli- wczoraj to była masakra nawet pisania sprawiało mi problemy.. Mój Małż też obsypany, teraz tylko czekać na dzieciaki, chociaż zastanawiam się jak to jest ze szczepionkami, z tego co kojarzę to jakoś w wieku 2 lat się szczepi ?? Ktoś coś wie?

poziomki rewelacyjny brzusio, formę trzymasz widzę hihi powiem Ci, że my też się nie możemy doczekać Jagi :D A co do zakupów jak też się piszę ! i nie tylko dla dzieci dla mnie też :D uwielbiam pidżamy z primarku :D

annaoj ale ten czas leci jeszcze chwilunia i tez będziesz miała dzidzie :) oby te skurcze na razie się nie powtarzały 3mam kciucki :)

luna witam się i ja, do nas każdy się może wprosić my takie otwarte mamuśki jesteśmy :) a ja nie jestem w ciąży ! hehe i mam nadzieję, że nie będę haha już mi moja trójka starczy ;)

marta ja tez chce nad jeziorko :) a gdzie jesteście ??

liza nareszcie, wyprowadziłaś się i zaczełas nas zaniedbywać ;)

happymama to już najgorszy etap za Toba ostanie mdłości i faza radości hehe :)

wiecie coo mam nadzieje ze jutro zacznie padac .. bo na myśl, że taka piękna pogoda a ja w domu, skręca mnie w duszy !!!

Annaoj takie lezenie z poduszka jest dobre na szyjke tez:)
Jak sama sie zorientuje gdzie kupowac to wyczaje mega okzje bo moj M to jak to facet..;))

Liza trzymam&&&&& za prace

Luna takie pl realia:( masz smych chlopakow:)
Wiesz w babacj sila hehe

Stefa ciesze sie ze lepiej:) na rozuczke chyba w podstawowce sie szczepi o ile pamietam. Ciuchy z primarka tez lubie:)
Moja waga na + to 10kg:)

Bylam w Lidlu na zakupach, goraco jak cholera ciezkie siaty autobusem targalysmy a ja sie nawet nie zmeczlam:/ nie mowiac o porodzie:D

Ostatnia edycja:
Igor wybył. B właśnie się szykuje z Alicją do wyjścia i zostanę sama:-(
Jeszcze 20 dni.
B w końcu auto znalazł takie jakie chce, mam nadzieje, że do przyszłego tygodnia sfinalizuje zakup.

Poziomki to ja nie wiem co Ciebie ruszy;-)
Pewnie, nie ma to jak kobiece oko, facet to jednak nie potrafi tak wybrać.
Luna może za jakiś czas sytuacja się polepszy i jeszcze doczekasz się córeczki:-)
Liza to nadal trzymam kciuki.

Stefea wydaje mi się, że dzieciaki szczepione są, tylko to nie wyklucza zachorowania niestety, tylko łagodniejsze przejście (przynajmniej tak jest w przypadku ospy). Zdrówka jeszcze raz.

Uciekam na arbuza, ostatnio mogę wcinać w wielkich ilościach.

O ja tez kupilam arbuza 5kg ;))) i zrobie ciasto z bananami i bita smietana a na obiad zrobilam sobie schabowe z burakami;) Tak sobie dogadzam:p

Annaoj to sie trochu ponudzisz:(

oj tam poziomki się ponudzi hehe przecież ma NAS :) forumową grupę wsparcia hehe a czasem każdemu się nuda przyda :D żeby potem móc docenić pogoń dnia codziennego :)

kurna a ja mam ochote na arbuza.. mam nadzieje, że będę jutro bez bolu chociażby nóg i wyjde do sklepu na zakupy bo pustki w lodówce..

gdyby nie bb to już bym chyba do głowy dostała
Mój cały czas w pracy albo z dzieciakami, a wieczór czasem tak zmęczony, że nawet mu się buzi otworzyć nie chce. Przez telefon z przyjaciółkami gadam, ale jednak urodziła 3 tygodnie temu, więc nie odwiedzi mnie, druga nie mobilna, więc też bieda, raczej ja do niej wpadam, kolejne dwie się wczasują, a następne w ciąży zagrożonej i generalnie ma jeszcze gorzej ode mnie, więc poza dziećmi zerowy kontakt z ludziem.

Chociaż kocham książki, to ileż można czytać.

Stefa gdybys byla blizej ti bym Ci podrzucila:)

Annaoj ja jestem nie uwazana w domu a nie mam zbytniego kontaktu z ludziem doroslym

Ostatnia edycja:
Laski jakies nieporozumienie... Nie jestem na mazurach tylko we wlodawie nad jeziorem bialym. Ogolnie jest super
Maz dzielnie zajmuje sie dziecmi;)

reklama
Do góry