reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Kurcze dobić się do komputera w tym domu graniczy z cudem!!!!:wściekła/y: A jak już wywalczę swoją kolejkę to chłopaczyska stoją mi nad głową i co 10 sekund pytają "kiedy ja, kiedy kończysz, długo jeszcze, teraz moja kolej"!!!! Oszaleć można!!!!:wściekła/y:

Stefaa przepraszam, przeoczyłam, że nie jesteś w ciąży ;-) Chociaż ktoś, bo już głupio się czułam ;-):-D A ciebie różyczka dopadła??? O rany- nie zazdroszczę, w takie upały! Szczepią dzieci teraz skojarzoną już chyba kilkumiesięczne przeciwko różyczce więc może twoje dzieciaczki się uchowają:tak:

Poziomki niestety Polska to kraj mało przyjazny rodzeniu dzieci niestety:-( Czasem mam wrażenie, że u nas pomoc dla rodziny kończy się na życiu poczętym a "życie urodzone" to już naszego państwa nie obchodzi. U mnie trzech facetów w domu plus tata oczywiście ;-) i czasem ręce i nogi opadają na to całe towarzystwo ale jakoś pcham ten kramik do przodu:-D
Dogadzaj sobie dogadzaj póki możesz, bo jak zechcesz karmić to pewnie z paru smakołyków trzeba będzie rezygnować;-)

annaoj raczej nie ma widoków na szybką i radykalną poprawę naszej sytuacji więc raczej na tych trzech facetach zakończymy nasze rozmnażanie:tak:
U mnie też małż ciągle gdzieś w terenie a ja sama z chłopakami. Teraz na nieszczęście jeszcze te wakacje i panowie na głowę dostają a tak to przynajmniej trochę energię w szkole wyładowują a ja czasem mam dość gaworzenia z maluchem. Chce mi się rozmawiać ze stworzeniami wyższymi niż 86 cm i znającymi kilka słów więcej niż tatat dada baba!!!!!!!

marta gdziekolwiek jesteś- wypoczywaj :tak:

A ja się biorę w końcu za prasowanie bo juz pomału moje pranie samo wyłazi na ulicę i błaga żeby ktoś zaczął je prasować! Upał trochę zelżał to może się nad nim zlituję?

luna to zahacz jeszcze o moje prasowanie bo woła o pomoc ;)

marta nieważne gdzie ważne, że jesteś i odpoczywasz .. chociaż mnie to się teraz marzy kocyk, woda i grill .. idę palić kota ! może klątwa mnie opuści !!

poziomki jak się do mnie przelecisz to myślę, że urodzisz :D wpadaj to i annaoj odwiedzimy :cool2: tak żeby doceniła święty spokój :)

Madii a Ty zżyjesz ??

luna my jakiś czas temu też zakładaliśmy że zostaniemy przy trójce dzieciaczków ale życie nas w tym przypadku pozytywnie zaskoczyło;-)
co do prasowania to ja się nie wypowiadam:sorry: ale za to pomyłam dzisiaj okna i podłogi w całym domu i na prasowanie znowu nie starczyło siły!

Luna nie mysl ze z dziewczynami jest lzej hehe daja popalic...

Stefa moze i by pomoglo:)

Annaoj oj cicho nie widzi;))

Happymama a co Cie tak wzielo na sprzatanie???

A tak apropo to jak stalam w kuchni mialam skurcze,polozylam sie i czekam:D

Ostatnia edycja:
Polozylam sie zeby dprawdzic czy minie ale albilo kibelek mnie wola albo dzieciaki:confused:
Prysznic cieply zaliczony:) wanny niestety nie mam:(

Witajcie babeczki
a ja poczytałam i tyle padaaaam dziś remont zaczęliśmy burzyli ściany w łazience nosz normalnie gruzuuuu a syfuuu remont z dziećmi wymarzona sprawa :cool2::-D
nawet nie widze co pisze taka jestem wyje.... ide spać raczej :-p ale się rozpisałaaaaam

Luna3 witamy Ty 3 synków a my same baby :tak:

Buhaha się naprasowałam!!!! Już prawie trzymałam żelazko w ręce gdy nagle pojawił się mój małż z piwkiem prosto z zamrażalnika:-) I tym sposobem pranie zostało zabarykadowane w łazience na następnych kilka dni.:cool2:

happymama nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się dać zaskoczyć w tej sprawie ale jestem w pełni świadoma, że w naszej obecnej sytuacji kolejne dziecko byłoby skrajną nieodpowiedzialnością z naszej strony a niestety osiągam już dość leciwy wiek :zawstydzona/y: tak więc raczej za dwa, trzy lata świadomie na dziecko się nie zdecyduję. Ale gratuluję i ogromnie zazdroszczę tobie kolejnego dzidziolka :tak: I nie szalej tak z tym sprzątaniem- na "wicie gniazda" masz jeszcze czas ;-)

Poziomki nawet mi przez myśl nie przeszło, że z babami może być łatwiej ;-) Każda płeć ma swój "urok"- ja "uwielbiam" wszech ogarniający bałagan i niezauważanie, że jest w tym jakiś problem i wszyscy mi tłumaczą,że chłopaki tak mają :wściekła/y:
Rodzisz już :-D czy to jednak fałszywy alarm? Stefaa dobrze radzi- ciepły prysznic, lampka czerwonego wina ;-), jakaś strasznie brudna podłoga do umycia lub firanki do powieszenia a może nawet trochę sexu ;-):-D da się przemycić i rano witamy Jagódkę na świecie :tak:;-)

anulaaa dzięki za powitanie :tak: No widzisz tak się jakoś złożyło a w sumie mogłoby się to jakoś wymieszać i u ciebie pojawiłby się jeden chłopczyk a u mnie jedna dziewczynka ;-):-D Ale ty to widzę jeszcze większy hardcore miałaś, bo u ciebie dwie panny na raz się pojawiły. Szacunek:tak:
Nie zazdroszczę remontu. Remont łazienki tuż obok remontu kuchni to chyba najgorsze co się człowiekowi może przydażyć. A jeszcze remont łazienki z trójką dzieci w środku lata!!!:szok: Tylko spokój was może uratować ;-) Trzymaj się dzielnie.

Ok uciekam, bo rano bez zapałek w oczach nie ujadę

reklama
Anulaa pomeczysz sie ale jaki efekt bedzie:D

Luna Niestety falszywy alarm... Kapiel nie pomogla,chodzenie tez nie, sexu nie uzyje bo maz w Uk.
Moje pranie tez na mnie czeka hehe

Ostatnia edycja:
Do góry