reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka

Mamy nieciągnące się problemy z Karen, więc jakoś nie zaglądałam. B ją przywiózł i nie wygląda to dobrze. Czeka nas kolejny vet )a raczej B, bo ja się nie ruszam), zobaczymy.
Byłam dzisiaj na wizycie, szyjka ciut gorsza, ale może jakoś do końca lipca dotrzymamy, i na usg W ma około 2200 co mnie bardzo cieszy, znowu obrócił się miednicowo:baffled: co mnie martwi, bo czasu i miejsca coraz mniej, a wolałabym rodzić sn.
Jak wyszłam z usg dostałam nagle bólu strasznego w podbrzuszu. Taki mocno bolało, że już zaczęłam się obawiać, że się zaczęło. Jechałam autem i kawałek przed naszym domem mamy drogę nie asfaltową, tylko taką gruntową z dziurami i taki ból, że byłam bliska zjechania na bok i dzwonienia po B, co by podszedł i mnie zmienił. Jakoś w końcu dałam radę dojechać, ale w domu dopiero po nospie i 20 minutach leżenia na kanapie wróciło wsio do normy. Nie wiem co to było, bo brzuch mi nie stwardniał
confused.gif

Poziomki "nigdy nie mów nigdy", a co z chłopaczkiem;-) Dużo miłości z okazji rocznicy. Ale Ci zazdroszczę dostaw ubrankowych z UK. Może jak się przeprowadzisz i zadomowisz będziesz za mojego dostarczyciela robić;-)

Stefea boshe, faktycznie jakiś urok na Ciebie rzucony czy jak. Zdrówka

Liza trzymam kciuki co by z pracą wypaliło.

do jutra

reklama
Hej!
Jestem mamą szalonej trójki i od dawna próbuję znaleźć przyjazne dusze na tym forum :-) Próbowałam wbić się na podobny wątek ale grupa jest tam tak zgrana, że z moją "oooogromną siłą przebicia" było mi ciężko tam się odnaleźć :-( Teraz z nowym kontem mam nadzieję, że odnajdę kilka przyjaznych forumowiczek chętnych od czasu do czasu poklikać na temat radości i trosk związanych z faktem posiadania trochę bardziej licznej rodzinki :-) Mam nadzieję, że ten wątek nie umrze śmiercią naturalną;-) a ja znajdę czas aby tu z wami pogaworzyć no i przede wszystkim, że jeszcze przyjmiecie mnie do waszego grona. Pozdrawiam serdecznie

Liza jak Ł w nowej pracy?

Annaoj do konca lipca juz niedlugo i zpewnoscia doczekasz:) Waga piekna i juz bezpieczna, moja Lenka wazyla 2350;) Szyjke jeszcze masz wiec tez nie jest zle:)
Macie sie z Karen jak my z naszym bulgotem, tylko ze u nas wiadomo ze bedzie juz tylko gorzej:(
Myslalam juz o przysylaniu ubranek do Pl bo na prawde warto bo jalosc i cena rewelacja. Tam sa takie ceny bo rzeczy dla dzieci sa niopodatkowane!! A w naszym prorodzinnym panstwie potroili podatek:confused:
Nieeee ja juz mam dosc;))))

Stefa jak dzisiaj?

Luna witaj, tu zawsze ktos jest:))

Gdzie reszta mamusiek?????

U nas bez zmian, jutro juz 39 tygodni nam stuknie.Skurczy i dolegliwosci coraz wiecej ale zadnych konkretow:/
Dzieciaki zdrowe- szaleja:))

Ostatnia edycja:
witaj luna! ja też nie dawno tu dołączyłam:-) mam nadzieje że spodoba ci się ten wątek.

wczoraj miałam wizytę, wszystko jest ok. mdłości też jakby troszkę zelżały, uffff czuję się lepiej:tak:

poziomki pocieszające jest to że kiedyś na pewno urodzisz;-)

Ale dzisiaj piękny dzionek się zapowiada
biggrin.gif

Dzieciaki znowu dzisiaj wybywają. Igor jedzie z teściami, wróci w sobotę albo w niedziele, a Alicję po wieczornej wizycie u alergologa (mam nadzieje, że lekarka da nam jakieś sensowne leki, Młoda dzisiaj znowu wstała z uczuleniem wokół oczu
eek.gif
) jedzie na noc do mojej mamy, rano idą do parku na jakieś zabawy i atrakcje dla dzieciaków mają być.

Postanowiłam od dzisiaj różne vodoo stosować co by się W obrócił jak trzeba, poczytałam w necie i zobaczymy.

Poziomki
my byliśmy kilka razy na zakupach, głównie dzieciowych, ale bilety zdrożały i już typowo na zakupy się jeździć nie opłaca. Dwa razy koleżanka z bb mi robiła zakupy i przesyłała, ale jakiś czas temu wróciła do pracy, więc już mi głupio głowę jej zawracać:eek: Ciuchy naprawdę fajne są i tak jak piszesz jakość dobra (głównie z PRIMARKU kupowałam i jak jakieś przeceny to w NEXT i MOTHERCARE). Jagoda nie spieszy się na świat widać. A Twój po Was przyjedzie czy sama lecisz z dzieciakami?
O polskiej polityce prorodzinnej lepiej nie wspominać. Roczny macierzyński to uważam szał, ciekawe na jak długo to będzie, mam szczęście się załapać:-)
Happymum super, że wsio w porządku i dobrze, że mdłości powoli przechodzą.
Luna zapraszamy. My bardziej otwarte jesteśmy;-)

uciekam kawę sobie zrobić

Happymama stracilam juz nadzieje hahahaha Ciesze sie ze dzidzia zdrowa, a mdlosci jeszcze moga powrocic...;p

Annaoj M po nas przyjedzie i zabierze ze wszstkimo bambetlami. Dla Jagi kupowal ubranka na targu nowe(outletowe) po 1£ a od calosci jeszcze sie wytargowal haha
Nie bedzie problemu jak bedziesz chciala moge przesylac,i tak bede kupowac dla swoich:)
Pomaga miedzy innymi koci grzbiet i siedzenie po turecku,macie jeszcze czas na fokolki:)

Ostatnia edycja:
Hej laski. Wpadlam do was na chwile bp wyjechalismy nagle nad jezioro maz mi niespodzianke zrpbil zebym troche zmienila klimat i nie wyla non stop. Jest super ale ten moj totalny brak sil mnie dobija

Luna ten watek jest bardzo przykazny.dziewczyny da super. Ja jestem tu od niefawna i ciesze sie ze tu estem

Pozomki w sumie zajrzalam zobaczyc czy sie juz rpzczlonkowalas;)

Annojce duzoooooooo sily kochans.ja z ta moja bezsilnoscia czuje sie dpniczego i powtsrzam spbie ze wdxystko w zyciu mija

Niewygodnie mi na tel pisac. Duzp slonca i usmiechu dla was

Poziomki po 1 funta :szok::szok::szok: Jak się zadomowisz w UK to Cie pomęczę:-p
Po turecku odpada, bo siedzieć nie mogę:sorry:, spróbuję koci grzbiet. Próbowałam dzisiaj leżeć na plecach 10 minut z poduszką pod miednicą, tak wyczytałam, ale zdołałam 8 minut, bo mi na wznak powietrza brakuję. Młodemu się chyba nie podobało, a może działa, bo się wiercić zaczął.
To dobrze, bo już myślałam, że sama z dzieciakami pojedziesz. I się zastanawiałam jak to zrobisz.

Marta właśnie w tym tygodniu miałam być na Mazurach:-(, korzystaj za nas obi i wypoczywaj:-)

reklama
Hej dziewczyny dzięki za miłe przyjęcie no i mam nadzieję, że będę mogła często zaglądać do was, bo "niestety" są wakacje i moje chłopaczyska cały czas okupują komputer ;-)

Właśnie zauważyłam, że sporo z was obecnie jest w ciąży a nawet chyba wszystkie :-D Super!!!! :tak: Mi po cichutku marzyłaby się jeszcze dziewczynka ale niestety względy ekonomiczne całkowicie wykluczają kolejną dzidzie :-(

Poziomki u Ciebie widzę silna grupa żeńska ;-)

ufff ależ dzisiaj upał mamy

Marta zazdroszczę tego jeziorka. :tak: My już po wczasach w tym roku i teraz ewentualnie basen miejski zostaje albo może weekendowe wypady nad jeziorko jak czas pozwoli :-)

Do góry