reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

czesc
martika Ty już prawie na wylocie, ja to bym chyba nie umiała tak czekać bez soakowaniej torby

kate poziomki to szoping udany, i bardzo dobrze nam też coś się od życia należy

aniu sukienka śliczna

uciekam dziewczyny, mam kilka stresujacych dni, pozyjemy zobaczymy, pozdrawiam

reklama
a co Wy za żarówki macie "zdobycze" :confused: bo ja nie mam :sorry2:

w domu znalazłam taką sukienkę, a wczoraj kupiłam takie buciki i wiem że h&m jest kapelusik w takim samym stylu i chyba w to ją wystroję :tak:
20140521_160953.jpg20140521_160959.jpg

steffa ach tajemniczo się zrobiło, aż mnie ciekawość zżera ale nie ciągnę za język ;-)
no ja tym razem zainwestowałam w siebie :tak: a jeszcze jedna sukienka za mną chodzi i chyba dam się dogonić ;-)
dorota a jak suszarka? działa? suszyłaś już coś?
kate dobrze że nie skończyło się jak co roku

o już mam jedną żarówkę :-D uuuuuu cztery :shocked2:

Załączniki

• 20140521_160953.jpg
    20140521_160953.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 20140521_160959.jpg
    20140521_160959.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 51
Jestem i ja :)

Dziewczyny co za ulga! Goska zachwycona szkoła:-D:-D:-D
Bedzie chodziła na gotowanie,judo i plastyke:tak: az jej zazdroszcze:-D
Mnie czeka w sobote egzamin próbny z angielskiego ale nie martwie sie bo to z podstaw to zdam:-p
Pogoda u nas piekna wystroiłam sie dzis w nowa sukienke taka na maxa maxi:-D co przy moim wzroście bywało niemożliwe:dry:
Dzieci moje przechodza same siebie..ciekawe czy reszta ta ospe załapie..hmm Mogły by i było by już z głowy:tak:

Martika ciesze sie ze jeszcze w 2 paku..jeszcze ze 2 tygodnie:)

Ania nam tesciowa zawineła kase z wesela bobylismy jej winni.. poczekała łaskawie do rana na pieniądze:wściekła/y:

Kasia tak to jest ze to te najstarsze najbardziej z kasy skubią:dry:

Stefa moze duzej róznicy by nie było gdyby na dzien pracował bo przesypia wiekszosc dnia al enie powiem czasem sie przydaje:cool2:

hej

u nas strasznie chorowicie, Kacperek tezokrutnie chory, dzis idziemy do kontroli i ogólnie humory mam okropny

stefa ale fajnie zaczełaś pisać.....czad:) super,żesie taki wyleniłaś

pwoiem wam,że mnie natchnęło na napisanie książek metodycznych do nauki ang dla dzieci, sama ucze i bardzoooo brakuje mi porządnych materiałów, dla mnie to wszytsko jest za mało, nawet wpadłam na fajny pomysł,ale potrzeuje kogoś kto by napisał bajki po Polsku, bo ja aż taka pisarką nie jestem...moze z czasem sie ktoś taki znajdzie

ania śliczny delikatny strój, ja potrzebuje jakiegoś dla Kacperka, chrzcimy w lipcu

poziomki no Gosia ma wypas w szkole

lenki &&&&&&&& za te stresujące dni

doris jak sie masz????

martika juz tak małoci zostało:)

na razie zmykam z małym do lekarza
:

hej
wczoraj M mnie ukochał i o 18 pojechaliśmy do jego znajomych na grilla ale że było bardzo fajnie to cieszę się
tylko powrót do domu był przykry bo oni mają mega fajny i duży dom, jeszcze nie wykończony w środku na tip top ale bardzo pięknie urządzony :tak: i ta przestrzeń ehhhhh.... a u nas :sorry2: ściana na ścianie :dry:

ach, już nawet mi się nie chce pisać ani Was zanudzać więc tak w skrócie - wczoraj dzwoniła mama koleżanki od mieszkania na górze bo zgoda banku na sprzedaż kończy się z końcem maja, no i znowu nerwy :no: ja już i tak mam wyjeb........... dałam odrazu M do telefonu bo ja za debila świecić oczami nie będę :no:

Ania nam tesciowa zawineła kase z wesela bobylismy jej winni.. poczekała łaskawie do rana na pieniądze:wściekła/y:
:szok: ludzka kobieta ;-):shocked2: szok
Fajne te dodatkowe zajęcia - jak dla mnie szczególnie gotowanie :tak:

marta jak wydasz książkę do nauki angielskiego to ja poproszę :tak:

hej
pozimnki widze, ze zajec Ci nie brakuje, i jak u mnie doba jest za krótka

Lenka &&&&&&&&&

Ania niech się wreszcie ta sprawa z mieszkaniem zakończy u Was i oczywiśćie
pozytywnie dla Was

Marta zdrówka dla WAs

Jutro mój przedszkolak jedzie na wycieczke, do Promiennego Zamku,
ale to jego pierwsza wycieczka, więc oczywiście wszyscy w domu przezywamy,

słonce nadal jest :D

jenyy ale miałam dziś sen:baffled: całą noc mąż mnie zdradzał i to tak, że ja wszystko widziałam ! jak rano budził mnie do pracy, to myślałam, że go uduszę! cały ranek nie potrafiłam się do niego odezwać! Jenyyy jak ja nie lubię takich sytuacji, przecież on nie jest niczemu winien, że mi po głowie jakies głupoty łażą !!

marta.. myślę, że do końca tygodnia skończę i będę mogła się pochwalić.. liczę na Wasze komenatrze :d będzie moimi recenzentkami hihi

kate jasneeee, że zorganizuje zlot ! TYLKO KTO JEST CHĘTNY :)

poziomki to się nazywają zajęcia! nasz system szkolnictwa powinien pomyśleć o zajęciach praktycznych a nie tylko wkuwać teorie!

moja Nadia kończy przedszkole w tym roku i jako Rada Rodziców ( w której czynnie się udzielam) musimy zorganizować pożegnanie, chcielibyśmy coś kupić Pania i wpadłam na pomysł, żeby kupić łańcuszek z branzoletką (srebro) z zawieszką motylko (swarowski) i do tego zrobić fotoksiążkę ze zdjęciami z całych 4 lat przedszkola do tego dołozyc zeskanowane laurki ktore zrobią dzieci.. co o tym myślicie ? Pytanie najlepiej do nauczycielek, bo Wy czujecie to najlepiej :D

hej

Te zdobyczze zawalily mi skrzynke :p yhhhh

stefea napisz mi prosze ile mam przelac kasy bo kurde wykasowalam niechcacy ta wiadomosc a dzis przelew bym zrobila :blink::tak:
poziomki super ze corka zadowolona :-)
Ania ale slodkie buciki i sukieneczka :happy2::happy2::happy2::happy2:

Kurde nie udalo mi sie nadrobic wiecej, ide ziemniaki obrac i zaraz po dzieciaki w ten upal :p
Z kregoslupem juz lepiej choc troszke pobolewa :p proszki przeciwbólowe bralam tylko 3 dni, i stwierdzilam ze nie bede sie faszerowac jak ik tak samo musi przejsc no i teraz to juz wogole nie moge obciazac kregoslupa jak cos nie tak wezme to od razu boli :no::wściekła/y::dry::sorry2::baffled:
buziaki!

Stefa JA JESTEM CHĘTNA ZA SPOTKANIE ,
a co do przezntu dla nauczycielki, wszystko fajne, tylko łancuszek musicie wiedzieć
jaki Pani nauczycielka ma gust, co będzie się jej podobać

Liza mnie te zdobycze tez denerują, wogóle nie wiem o co chodzi w tych zmianach na BB

reklama
Kurna pogoda dzis taka ze tylko pod kołderke i spać:-D

Ja tez chetna na spotkanie tylko ze ja mam daleko do Was:zawstydzona/y: a do Pl sie nie wybieram w najblizszyma czasie

Marta ,Stefa to jest szkoła o profilu sportowym dlatego można poszaleć z zajeciami a nie ukrywam ze ciesze sie z tego ze bedzie miała duzo ruchu bo dzieciaki teraz sa zasiedziałe strasznie..widze po mojej siostrze:sorry2:

Goska pokazała mi materiał jaki aktualnie przerabiaja dzieci to Wam powiem ze u nas to 3-4 klasa:baffled: ale dobrze bo przynajmniej bedzie sie mogła skupic na nauce jezyka.

Własnie o co kaman z tymi zdobyczami?

Liza Tobie dysk wypadł?

Stefa fajny pomysł:)

dorota ja biegam bo moge:)

Ostatnia edycja:
Do góry