reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam Ania wszytskiego najlepszego dla malej jak to jest mozliwe przeciez dopiero co sie urodzila a tu juz miesiac:-)Poziomki moj syn tez mial zajecia z gotowania jedno jest pewne gordonem to on nie bedzie:-) teraz ma jakies zajecia zwiazane z drewnem I zrobil mi breloczek do kluczy:-) przeszly mnie mdlosci na cale szczescie choc nadal biore leki Marika trzymam kciuk za egzamin u nas pogoda do bani leje deszcz szaro buro fujj

reklama
ale upał :dry: ble :eek: mimo że wieje wiaterek ugotowałam się na spacerze :eek: wyszłam o 11:00 po Majkę, poszłyśmy na lody do Sowy i na zakupy do Biedronki, w drodze do domu zahaczyłyśmy o park na cycka :laugh2: i po Dawida, ledwo zipię
od kilku dni przez te upały boli mnie głowa ale póki co Codipar daje radę :tak:

hej
u nas cudnej pogody ciąg dalszy, lekki wiaterek, super,
przedszkolak pojechał na wycieczke, mały beczał bo on
tez chce jechać

Ania już miesiąć, strasznie szybko czas leci
ciekawe jakie wrażenia przywiezie z wycieczki :tak: bidulek malutki :-( a nie mógł w plecaczku pojechać na waleta ;-)
no zleciało, zleciało :-D

mama290 już 12 tydzień :shocked2:

Ostatnia edycja:
zdalam :-):-):-):-):-):-) prawo jazdy w lapce moge jezdzic :tak:wpadam tylko tak niegrzecznie bez nadrabiana, ale padnieta jestem, bo na porodowce jakas masakra, tyle kobiet, ze szok, swoje odczekalam i jezeli nic nie ruszy wczesniej, to mam przyjechac na ktg w poniedzialek. mala wrescie potwierdzila swoja plec, wczoraj, oczywiscie jak tatus pierwszy raz uczestniczyl w usg. Mala Dama jeszcze sie nie urodzila, a juz robi wokol siebie zamieszanie ;-)wczoraj zaliczylam 2 usg, 4 razy ktg, 2 byly ze wskazaniem do rozwiazania ciazy przed czasem, potem 2 w normie.

Ostatnia edycja:
hej
Martkia GRATULUJE !!!!!! prawo jazdy jest jak prawa ręka

Ania młody zachwycony wycieczką, ogólnie wszyscy zadowoleni,
dzieciaki się wyskakały, wszystkie objechały autokarem bez żadnych sensacji żołądkowych

ja na szybciutko, M z najstarszym synem, robi huśtawki dzieciom w ogrodzie, zjeżdżalnia 2 dni temu przyszła,
jest szaleństwo, a ja jak w każdy weekend , gotowanie, sprzątanie, zakupy
Dzisiaj mamy rosołek z wiejskiego kurczaka, młode ziemniaki, młoda kapustę i kotlety

MIŁEGO WEEKENDU !!!!

Ostatnia edycja:
Kate juz jadę na rosół!!!!!

Ja zaliczyłam dziś angielski:) jednoz głowy.

Martina gratulacje i po cichu zazdraszczam bo ja dopiero zaczęłam jazdy a dzisiejsze musiałam odwołać bo ze spuchnietym bolącym okiem wstałam:/

Głowa napier...a juz 6 dzień masakra!!!

Gabi czuje sie lepiej to bliźniaki zaczynaja chorować.. Heh

Idę piec sernik na razie Laski:)

ale była burza :confused: dobrze bo przynajmniej jest czym oddychać :tak:
dzisiaj byliśmy zawieźć materiał na działkę (ojciec robi piecyk i komin a nam to już bokiem wyłazi :dry:) i dzieci zostały na noc a jutro jedziemy bo M będzie dalej robi, co oficjalnie nazywa się pomagał :sorry2:

spokojnej nocy

Poziomki oj zdrowka dla bliźniaków ,współczuję z ta glowa ,moze do lekarza sie przejdz .Gratuluje angielskiego :-).

Martika gratuluję prawka i też zazdroszczę . Jak sie czujesz ?

Aniu tys jest fajna z Tym 4 pietrem :-), a jak mi milo ze o mnie myślisz hi .

Kate zazdroszczę podwórka swojego .

My u dziadków ,jest fajnie . Brak czasu ,cały czas coś sie dzieje ale odpoczywam bk jest dużo ludzi do dzieci :-).

Jutro wieczorem powrót do domu .

Pozdrawiam .

dziekuje dziewczyny za Gratulacje, nawet nie macie pojecia jak sie ciesze, ze je mam:-)
Kate dla mnei to jak lewa reka ;-), bo ja leworeczna jestem :-) hehe superm ze Twoj synek zaliczyl wycieczke z przedszkola bez lez i problemow i ,ze zadowolony wrocil :-) pewnie mu sie buzia nie zamykala tyle mial do opowiedzenia :-)
u nas wczoraj wielkie sprzatanie dom, ogrod, bo tesciowa nadjezdza tzw bedzie we wtorek ;-)
poziomki dziekuje mi to prawko tez szlo jak krew z nosa, musialam ciagle jazdy odwolywac, bo to ja chora, to dziecko ktores i ciagle cos, ale wreszcie po :-) kciuki &&&& oby opuchlizna szybko zeszla no i glowa wreszcie przestala Cie bolec. Duzooo zdrowka dla dzieci, bo to potem hurtowo zwykle idzie, jedno, drugie, trzecie. mmm sernik podeslij troszke, prosze ;-)
ania sliczne rzeczy na chrzest przygotowalas
dorota a dziekuje dobrze sie czuje, no Ty to masz ciezko z tym 4 pietrem, mieszkalam lata na 4 pietrze i jak pojechalam do rodzicow z Nadia, to sie namachalam, tu wozek zniesc, wniesc ,dziecko itp masakra, ale przynajmniej czlowiek ma kondycje :-) a Ty jak sie czujesz? odpoczywaj odpoczywaj ile mozesz :-)
udanego, rodzinnego weekendu dziewczyny

reklama
hej
M z synem skończyli huśtwakę dla dzieci, super wyszła, duża podwójna, dzieci zachycone
a u nas znowu jak co tydzień M juz pojechał dp pracy

Marika tak mały zachwycony wycieczką, na jak długo teściowa do Was przyjeżdża ?

poziomki matko kochana co też Wam się przyplatało, zdrówka życzę

Do góry