reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris tulam Cię mocno .

Marta super ze spotkanie udane ,naprawdę cieszę sie razem z Toba :-).

U mnie też niedziela udana ,wróciliśmy dopiero po 22, o 21 wyjechalismy ,dzieci w aucie usnely ,w domu więc na szybko przebralam i odrazu do łóżek . Jutro jak wstana to oliwia pójdzie do szkoły ,a jak będą fajnie spały to niech jeszcze jutro zostanie w domu . Zobaczymy jutro .

Wizyty u sióstr M bardzo udane ,ja odpoczelam bo moimi dziecmi zajmowały się tamte starsze ,już młodzież :-). Naprawdę niby nic takiego zwykle odwiedziny ,ale po całym tygodniu z kiepska pogoda i cały w domu z dziecmi to dziś naprawdę nabrałam energi :-).

Dobranoc

reklama
Ja sie melduje z rana po ciezkiej nocy, masakra dopadly mnie skurcze ktore po goracym pryszcznicu sie wzmocnily :baffled: do tego biegunka, juz myslalam, ze wyladuje na porodowce, bo byly juz co 10, potem co 7 minut ale po 3 h ucichly fiuu
Dla mnie to nowosc, bo w popredniych ciazach nie mialam skurczy, tylko odchodzily mi wody i nic wiecej sie nie dzialo... Dzis meldunek w szpitalu, zobaczymy co powiedza ;-)
Doris przykro mi, ze tak Ci z tym ciezko, tego co sie wydarzylo nie cofniesz, nie zmienisz niestety, Twoja wielka milosc od pierwszego dnia istnienia tego dzieciatka, nie jest w stanie go przywrocic, daj sobie czas na zalobe po nim, ale nie zapominaj, ze jestes wspaniala mama 3 dzieci, nie kazdy ma tyle szczescia. Najmlodsza Cie bardzo potrzebuje, ona da Ci troche ukojenie a tym ciezkim czasie, swoimi usmiechami, przytulaniem, tym, ze jest Twoja, dla niej jestes bardzo wazna, na pewno nie rozumie dlaczego jestes smutna, a dzieci nawet jak mama robi dobra mine do zlej gry, to wyczuwaja, ze cos jest nie tak... jestes dzielna, silna i wspaniala kobieta, jeszcze bedziesz miala maluszka w domu, a ten ktory odszedl bedzie waszym dodatkowym aniolem strozem...
Marta super, ze spotkanie udane :-)
Dorota fajnie, ze wizyty u siostr M... daly Ci chwile oddechu od dzieci i bylo milo :-)
milego dnia

Ostatnia edycja:
hej

ja pomimo,że kacer wstał po 5 jestem wyspana

martika ciekawe co ci powiedzą, bo to nieźle wygląda:)
dorota fajnie,że narałaś energii,mnienic bardziej nie męczy niż siedzenie w domu
doris kiedy do pracy wracasz?

Marta no dokładnie mam tak samo ,ok nie pracuje zawodowo ,ale też nie jestem wiecznie w domu uwieziona ,jak to bylo cały tamten tydz :-(, my chorzy ,pogoda do d... ,i wiecznie w domu . No dokładnie mnie też nic tak nie męczy jak wieczne siedzenie w domu .

Zaspalismy ,dzieci jeszcze śpią ,ja niedawno wstalam , m ledwo do pracy zdążył hi , dziś oliwia bedzie miala labe od szkoły ,ale pogoda ma być dosyć fajna więc napewno jakiś czas na dworze z nimi będę :-).

Martika no to czekam na wieści szpitalne , i co torbę jednak spakowalas ? Pakuj sie ,pakuj w razie w będziesz miala z głowy
:-).
Marta odpowiem za doris ze Ona wraca do pracy 30 maja .

Miłego i słonecznego dnia dla wszystkich .

bylam, wypisalam dokumenty i wlasciwie nic sie nie dowiedzialam, czego bym nie wiedziala :-( mam sie pojawic, gdyby odeszly mi wody, zaczela krwawic, czy miala regularne skucze bla bla bla

hej moje kochane.. jak Wam weekend przeleciał ?

u nas było szaro buro i ponuro, ale naszczęscie dziś świeci już słońce, niech tak pozostanie do końca ;)

martika co za akcja ! może jednak torbę spakuj .. u nas na forum jest tendencja do przenoszenia, najpierw dzieciaki straszą a potem nie chcą wyjść.. ciekawe jak będzie u Ciebie :) A Twoje dzieciaki chodzą do szkoły już ?

ania jak Marcelka, podjęłaś decyzję co do ubioru ?

doris i jak dzisiejsze samopoczucie ?

marta super, że zlot się udał .. ja tez mam nadzieję, że nam się uda spotkać :d na razie nam pozostały nocne wideorozmowy hihi

Pogoda piękna ,4 godz z dziecmi na dworze :-), przynajmniej dzień inaczej,lepiej zlecial :-).

Marika i co pakujesz sie ? Czy jednak nie ?

Doris jak u Ciebie ?

Stefa tak moja Nadia chodzi do pierwszej klasy. Ooo nie ja zmienie ten trend, nie zamierzam przenosic, no way, nie chce, nie moge, nie ma takiej opcji ;-)
Dorota nie pakuje, bo u mnie nie ma tkaiej listy rzeczy jak w Pl ;-) a poza tym pamietam jak sie wkurzalam przy Nadii, ze nic sie nie dzieje, dopiero jak rozpakowalam torbe to wody odeszly, przy livii nie mialam spakowanej i urodzila sie 12 dni przed terminem ;-)

witam się w tą piękną pogode u nas
M wczoraj popołudniu pojechał, więc dopiero dzisiaj
mam troche czasu, zaraz biore się za wózek
wczoraj od 12 do 20 M z najstarszym synem kosili trawę, dosłownie masakra była,
dzisiaj syn ma kosić dalej, ale już jest ładnie koło domu

Miłego dnia for all !!!!!!!

reklama
Witam sie slonecznie :-), oliwia w szkole ,ja z rana w szpitalu badania krwi i moczu . Obiad podszykowany ,posprzatalam ,zaniedlugo biorę alanka na rower ,psa i lecimy pi oliwke . Plac zabaw i wieczorem pewnie dotre z nimi do domu :-).
Miłego dnia .

Do góry