reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam
co tutaj tak pusto? Dziewczyny proszę zaglądać. Ja wiem, że słońce i zaraz wakacje, ale bez przesady;-)
Ja już po ćwiczeniach, obiadek wczoraj w nocy zrobiłam i teraz mam luz.
Jakaś alergia mnie dopadła chyba, kicham i smarkam od wczoraj.

Marta ciesze się, że zlot udany.

uciekam

reklama
przepraszam że tak tylko o sukience ale dzisiaj mam totalny brak czasu :tak:taka piękna pogoda u mnie że pół dnia na spacerku byłam z koleżanką
ania jak Marcelka, podjęłaś decyzję co do ubioru ?
znalazłam jeszcze taką, to jest sukienka czyli body pod albo z dł. albo z kr. rękawem w zależności od pogody, może i to było by lepsze rozwiązanie
4215878035.jpg4215878035_1.jpg

Załączniki

• 4215878035.jpg
    4215878035.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 4215878035_1.jpg
    4215878035_1.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 46
hej !

u mnie dziś praży, chciałam słoneczka to mam a wraz z nim mega silną alergię ! jeny kicham. psikam, oczy mam jak wampir o głowa zdaje się nie być moją głową ! ale nic nie narzekam, czekam, aż leki zaczną działać, oby do tego czasu pogoda się nie zmieniła bo zwariuje ;)

martika ? a Ty gdzie? rodzić pojechałaś ? czy pakowac torbę ?

annaoj wiem co czujesz.. czytam, że już po ćwiczeniach i tak siedzę i kminie, czyżbyś zaczęła się gimnastykować, po chwili zorientowałam się, że Ty z młodym ćwiczysz :)

marta podglądnełam na fb zlot :) super miejsce idealne na spotkanie rodzinne ! nie no dziewczyny musimy się umówić i spotkać ! nie ma co, bo ja już ochoty nabrałam ! :)

ania dla mnie opcja sukienki chyba lepsza, szczerze to małej będzie we wszystkim ładnie :d taki urok bycia dzieckiem :d

pochwalę się Wam, że ja też zaczęłam coś pisać .. ale resztę powiem jak napiszę :)

PROSZE PODPISAĆ LISTĘ OBECNOŚCI, KTO TU DZIŚ BYŁ POSTA PROSZE ZOSTAWIĆ :)

Hej Dziewczęta:))
Martika juz gratulować???

Przeczytałam ale podpisze pózniej bo teraz nie zdążę. Ostatnio totalny brak czasu.. Dzień pomimo ze wstaje po 6 Jest za krótki o kilka godzin. Goska zaczyna szkole wiec trochę trzeba było pozałatwiać do tego mój i M angielski i moje prawko i w sumie codziennie padam.U nas pogoda wspaniała cieplutko, musiałam na biegu kupować krótkie spodenki haha
Wogole trochę ciuchów nakupowalam ale tym razem sobie bo ostatnio zauważyłam ze kupuje głownie dzieciom :/
Żeby nie było tak fannie Gabi ma ospę wiec tylko patrzeć jak reszta załapie..
Moje dzieciaki nie dostają nagród za sprzątanie bo to sa ich normalne obowiązki.

Kurczę wysłało mi sie....

Solenizantkom jeszcze raz 100000 calusow :*

Doris tułał mocno i trzymaj sie dzielnie... Moze faktycznie do psychologa idź?

Stefa czekam czekam:)

Kate zakupy udane?

Ania fajna ta sukieneczka. Ja chyba zamówie dziewczynę na paznokcie bo sama nie dojdę haha

Marta ja tez na Fb oglądałam zdjęcia ... Ale Wam zazdroszczę takiego zlotu:)

Dorota zamiast sie zamartwiać zwolnij nikt Cie nie goni;)

Mama jak Ty sie czujesz?

Annaoj obiadem nocą robisz?

Ja sie melduje nadal 2 w 1. Bez obaw ;-)tylko wreszcie sie pogoda zrobila, to jak nie na ogrodzie, to na placu zabaw przesiadujemy ;-)
przepraszam ,ze nie odnosze sie do zadnych postow, ale wlasnie lece z psem na spacer ;-) potem musze dziewczyny odstawic do szkoly i przedszkola, a potem moje sprawy zalatwiac tak wiec milego dnia wam zycze:-)

hej
no wreszcie się wyspałam i mam chwilę dla siebie :tak: i dla Was :-D
Majka w szkole a Dawid i Marcelka śpią, Dawid jest w domu bo mu ktoś podprowadził papcie z szatni :dry: i nie mogę na niego rozmiaru dostać :sorry2: jeszcze idę do jednego sklepu, obłęd jakiś

wygląda na to, że dzisiaj też będzie piękna pogoda

wczoraj jak szukaliśmy tenisówek dla synka weszliśmy do pepco i kupiłam sobie sukienkę i spodnie :-D
sukienka na chrzciny się przyda, jak będzie upał
a chrzciny są 8 czerwca więc już tuż tuż

i tu muszę Wam opowiedzieć kolejną złotą myśl mojej mamy :baffled:
jakiś czas temu moi rodzice pożyczyli nam 400 zł i moja matka pyta się mnie czy ma w kopertę dla Marceli włożyć 500 zł czy 100 zł i anulować dług :confused::szok::confused:
powiedziałam tylko, że chyba prezent prezentem a dług długiem i że dług jest nasz a nie dziecka :sorry2::no:

steffa bloga masz zaje........ dlatego jestem bardzo ciekawa Twojej książki :tak:
kate jak samopoczucie? i jak stan rzek, bo w tv mówią że opanowane, a jak jest naprawdę?
doris tulę
martika no no już metę widać ;-)
poziomki jak zwykle jestem pełna podziwu że ogarniasz :tak: oby ospa ominęła resztę dzieci
marta super że zlot udany i, że dziewczyny fajne :tak: fajna sprawa takie spotkanie :tak:

Witam
Marika to masz dziś trochę latania :-)

Poziomki zwolnić ? Hmmm i kto to mówi ? :-)

Aniu super ze sie wyspalas ,za to ja dziś niedospana . Z tymi kapciami ,zglosilas to ? Wiem wiem ze to i tak nic nie da . A Twojej mamie dobrze z ta kasa dla Marcelki powiedziałas :-).

U mnie nocka dziwna ,zasnelam kolo 23 ,o 2 oliwia sie posikala ,co jej sie nie zdaza ,sie na szczęście jak ja i łóżko przebralam to zasnela , ja już usnac nie mogłam ,moze ko 3 padlam ,przed 5 ali histeria ,więc wzięłam go do siebie ,długo sie kręcił ,a o 6.15 oliwka już krzyczała ze chce Wstawac szykować sie do szkoły .

Sloneczko śliczne o 12 z alim na zakupy a o 13 w szkole mam być odebrać oliwke ,po szkole place zabaw :-).
Miłego dnia .

hej u nas słoneczko świeci ! uwielbiam, leki trochę zaczeły działać wiec alergia taka sobie ! napewno jest o niebo lepiej niż wczoraj !

wczoraj miałam popołudnie dla siebie i wiecie co ! nic nie zrobiłam! jestem z siebie taka dumna! bo zawsze w czasie swojego offa wszystko ograniam, sprzątam dom, piorę, prasuje aa wczoraj dosłownie nic ! wiem, że to dziś odpokutuję bo sprzątania będę miała dwa razy więcej, ale warto było ! leżaczek, piwko i książka od dziś moja najwspanialsza chwila relaksu ;)

poziomki to się nazywa bieg przez życie, dobrze, że M na nocki robi to chociaz jakieś wsparcie.. Fajnie, że Gośka do szkoły idzie napewno pozna nowych znajomych i wogóle, wogóle ;)

martika ogarniaj i wracaj :D

ania Twoja mama serio serio, ma bardzo praktyczne podejście do życia :d też byłam wczoraj w Pepco ale po rajstopki i skarpetki cienki dla Nadii, wyszłam z dwoma sukienkami. trampkami i kapelusikami .. tylko, że dla dzieci haha :d
Ania zdradzę, że to nie będzie książka .. coś bardziej dostępnego dla innych :)

miłego dnia for all !

reklama
hej
słoneczko świeci, cudna pogoda,

Steffa ja licze cały czas, ze Ty taki zlot zoorganiujesz,
ja oczywiście chętna jestem

Ania śliczna ta sukienieczka,
u nas sytuacja powodziowa unormowana, już jest dobrze,
ale pozalewało dużo domów, rzeki i potoki powylewały,

Marika Ty jeszcze masz czas, jeszcze chwilke 2 w 1 zostań

poziomki tak zakupy udane obkupiłam dzieci, wszystkie 3,
oczywiście najstarszy najbardziej mnie oskubał z kasy,