reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
stefa to czekamy, ale jestem ciekawa:)

wiecie co,dziś bylam z malym umowiona na 9 do lekarza,juz mam wychodzi i nie ma kluczyków od samochodu.szukałam ich caly dzien, bo niemam zapasowych, bylam wku.....a maksymalnie,nic nie zrobilam,przetrząsnełam wszytsko co sie dalo i o 17:30przychodzi domnie norbert i mówi:mamusiu,zobacz co mam,twoje kluczyki....myslalam,ze go ze ugryze w dupskoo to male i chude, bo mial schowane je w swoim samochodziku

hejka
poczytałam co u Was, ale zdycham, katar mam, gardło boli. Chyba mi się przeziębienie na jakiś stan alergiczny nałożyło. Tak mi się wydaje, bo mam chwile, że łzy mi ciurkiem lecą:baffled:
Leczę się wszystkim co mogę i czekam na efekty:sorry2:

uciekam zdychać

steffa też tak mam ze snami :sorry: pamiętam jak kiedyś śniłam że się tak kłóciliśmy z M szok, a sen był tak realny, że jak się rano obudziłam to byłam na 100% pewna, że to było naprawdę. M się obudził i chce się przywitać a ja że chyba jest nienormalny itp......... a co się później okazało to ja byłam nienormalna :sorry:
Liza mnie te zdobycze tez denerują, wogóle nie wiem o co chodzi w tych zmianach na BB
mnie też denerwują :dry: skrzynka zapchana jakimiś śmieciami, z każdej strony jakieś zakładki wyskakują ...... :eek:
dorota rozbij sobie namiot przed blokiem co byś Kochana nie musiała po tych schodach na czwarte piętro chodzić ;-)
jak w niedzielę wchodziłam do znajomych na trzecie to o Tobie myślałam i nie wiem jak Ty dajesz radę :shocked2: a jeszcze plus wózek :eek:

to tyle na tą chwilę :-) idę Majkę wyszykować do szkoły i choć by nie wiem co jeszcze zajrzę dzisiaj :tak:

Poziomki niewiem ale cos z kregoslupem w kazdym badz razie :p okaze sie w przyszlosci:p
Zdrówka dla wszystkich potrzebujacych :*

U nas tez cale dnie na dworze praktycznie P
a potem nic sie nie chce :p

melduje sie 2 w 1, ale nie wiem jak dlugo, poniewaz wczoraj mialam 4 ktg i 2 usg, mala rusza sie bardzo malo i mam malo wod, rozwarcie co prawda tylko na 1 palec, ale dzisiaj mam duzo sluzu brazowego i nie wiem, czy to czop odchodzi, czy po wczorajszym badaniu w szpitalu. Tak czy siak prosze o kciuki bo mam dzis egzamin, nie nastawiam sie, ze go zdam ,ale fajnie by bylo, oczywiscie za pozwoleniem lekarki bede go zdawac, bo mialam zostac na noc w szpitalu ;-) wiec po egzaminie mam wpasc na kontrole i zobaczymy. milego dnia dziewczyny

marta :-) kochany synek znalazł Ci kluczyki ;-)
martika powodzenia na egzaminie i na kontroli, ja po jednym badaniu, tydzień przed porodem miałam plamienie i dostałam skurczy :eek:
annaoj :-D i jak Ci się zdycha? ;-)

u mnie zero chmurek, powietrze gęste :eek: w domu 26 stopni :eek: już sama nie wiem w co Marcelę ubierać :dry:
jeny moja kruszynka ma dzisiaj miesiąc :shocked2::-D

reklama
hej
u nas cudnej pogody ciąg dalszy, lekki wiaterek, super,
przedszkolak pojechał na wycieczke, mały beczał bo on
tez chce jechać

Ania już miesiąć, strasznie szybko czas leci

marta faktycznie akcja z kluczykami

Marika &&&&&&&&&& za egzamin

Do góry