reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Zgadza sie Slazara jestem ;-) a na Bawarii mieszkam juz 8 lat z przerwami, bo do 3 roku zycia Nadii wiecej bylam w PL niz tutaj. A babcie gdzie tak zalewa?

Dorota konflikt jest pod kontrola, nic sie nie dzieje, a Lili nie bedzie sie tak spieszyla jak jej braciszek :tak: i grzecznie sobie bedzie rosla i poczeka do bezpiecznego terminu

Martika ja nie mam Fb napisz skąd dokładnie pochodzisz ? Ja też slazara z Zor :-).
A z Lili to 3 mam Cię za słowo ,ze tak bedzie :-).

Zakupy zaliczone ,kończę obiad robić i bawie się z dziecmi .

Witam ja tez ostanio mialm mysl odnosnie sprztania I wogole mowie do syna podkurzasz mamie posprztasz I dam ci piatke poczym moj finansita oznajmil ze conajmniej 100 sobie zyczy:szok: tlumacze mu ze pani od sprztania bierze 10 za godzine to piatka chyba nie jest za malo za kilka rzeczy pokalkulowal I stwierdzil ze nie wiec muwie mu szoruj do siebie ma byc blysk I na dodatek za darmo bo u siebie to musza sprzatac:-) a za ostanie cyrki zarekwirowl moj im xboxa jeszcze zostal telewizor I telefon jak bedzie dalej odwalac to tez pozabieram wszytsko

Hej dziewczyny
mało mnie ostatnio bo Marcelka bardzo mi towarzyszy w ciągu dnia i nawet obiadu nie mogę zrobić a co dopiero laptopa otworzyć :sorry: dzisiaj dzięki uprzejmości koleżanki-sąsiadki skorzystałam z jej fryzjerki, która przychodzi do niej do domu ją strzyc, ona mi małą lulała a ja się piękna robiłam ;-) prawie 2 godziny, tak to nie wiem kiedy bym poszła

Doris tak bardzo mi przykro, tulę mocno (*)
mamartusia fajnie że się odezwałaś, szkoda tylko że w takim temacie :-(

teraz poczytam bo trochę mam dużo do nadrobienia

Dorota musi tak byc i koniec :-) ja z Knurowa jestem...
mama ojej ale sie ceni ;-)ahh te dzieci...
ania towarzyska ta Twoja Marcelka, oby dala czasem mamie odetchnac i cos zrobic. Fajnie, ze zrobilas cos dla siebie ! Nalezal Ci sie ten Fryzjer ;-)

tak na szybko nadrobiła bo mi tu pchełka czujnie ale śpi i bąki puszcza :-) już m pojechał po herbatę koperkową, ja wypiję to może jej też ulży
martika
dziękuję za podpowiedź ze smoczkiem :tak: nuk genius pasuje i na spacerach się przydaje bo w domu to nie daje się oszukać :sorry:
dzieci nie zachłysnęły się Tv więc wszystko po staremu
annaoj no ja też pamiętam to Tej słynne "ja sobie nie życzę żadnej siostry ani brata" a tu proszę taka zmiana :tak:
liza moja Majka ma taki sam zanim dostanie aparat, miała w nim spać ale nie zakłada bo jej dziąsła obciera :eek: wyginam i nic to nie daje, w czerwcu mam wizytę to już chyba odcisk wezmą na aparat
steffa syna pozazdrościć tylko :tak: brawo
oglądałam nie wiem co o tym myśleć, Donathan fajnie podsumował to na FB i ja się też pod tym podpisuję :tak:

dziewczyny mam obawy odnośnie moich szwów. Chodzi o to że położna zdjęła mi te zewnętrzne i ja opuchlizna zeszła wisiały dwie nitki, których nie mogłam wyjąć. Położna zerknęła i powiedziała że to są te wewnętrzne, rozpuszczalne, że przy szyciu musiały być zszyte w ranie i że się rozpuszczą. Wczoraj zajrzałam i kurcze ten krótszy wrósł pod skórę a ten dłuższy nadal sobie wisi :eek: wizytę mam dopiero za trzy tygodnie i nie wiem co robić. Bo mam już wizję że to może jednak normalne nitki, które się nie rozpuszczą i będą musieli mi je wyciągać :sorry: miała, któraś z Was podobnie? help

Martika no to niedaleko :-). Kiedyś za młodu praktycznie od urodzenia miałam sobie przyjaciółkę która jak miałyśmy nascie lat wyprowadziła się z rodzicami do Knurowa :-).

Aniu super z tym fryzjerem :-), no to widać Marcelka towarzyska duszyczka kochana :-).

Glowa mnie rozbolala, idę zaniedlugo spac ,dzieci śpią już od pół godziny :-), dobranoc .

Hejka

Wpadam, ale jakas masakra ten tydzien... :szok:
Wczoraj pochylilam sie lekko z kanapkami Daniela i cos mi w kregoslupie sie stalo... caly dzien sie meczylam i wieczorem pojechalam z mezem na opieke nocną i dostalam zastrzyk, zakaz dzwigania i obciazania kregoslupa.... :shocked2: proszki przeciwbólowe na kregosłup i wogole jakas masakra.... chyba wychodzi to zapierdzielanie w polu u rodziców z przeszlosci.... :/ :sorry2::nerd::baffled::-(
Dzis niby lepiej ale boli wciaz i tak kuje.... Yhhhhhhh.....

Ania oo to jak nie ma jeszcze stalych zebów wszystkich to daja aparat? moja tez ten "smoczek" obciera... :dry::confused:
Spóznione sto lat dla jubilatek@ :*
Doris.... :*

Pogoda sie popsula ale w domu siedzimy i tak bo ja ledwo chodze :dry:

Hej
U mnie znów noc tragiczna, budzę się co chwile z myślą i świadomością - nie jestem już w ciąży, nie ma mojego Aniołka już 4 dni! :-( - fizycznie czuję się już tak normalnie, nieciążowo i myślę, że to tylko zły sen...

reklama
Hej u nas tak puekna pogoda ze od 3 dni cale dnie spedzamy poza domem, wczoraj zladowalismy ok 21 dopiero.
Uciekam zrobic sniadanko, milego dnia.

Do góry