reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Zgadza sie Slazara jestem ;-) a na Bawarii mieszkam juz 8 lat z przerwami, bo do 3 roku zycia Nadii wiecej bylam w PL niz tutaj. A babcie gdzie tak zalewa?

Dorota konflikt jest pod kontrola, nic sie nie dzieje, a Lili nie bedzie sie tak spieszyla jak jej braciszek :tak: i grzecznie sobie bedzie rosla i poczeka do bezpiecznego terminu

Martika ja nie mam Fb napisz skąd dokładnie pochodzisz ? Ja też slazara z Zor :-).
A z Lili to 3 mam Cię za słowo ,ze tak bedzie :-).

Zakupy zaliczone ,kończę obiad robić i bawie się z dziecmi .

Witam ja tez ostanio mialm mysl odnosnie sprztania I wogole mowie do syna podkurzasz mamie posprztasz I dam ci piatke poczym moj finansita oznajmil ze conajmniej 100 sobie zyczy:szok: tlumacze mu ze pani od sprztania bierze 10 za godzine to piatka chyba nie jest za malo za kilka rzeczy pokalkulowal I stwierdzil ze nie wiec muwie mu szoruj do siebie ma byc blysk I na dodatek za darmo bo u siebie to musza sprzatac:-) a za ostanie cyrki zarekwirowl moj im xboxa jeszcze zostal telewizor I telefon jak bedzie dalej odwalac to tez pozabieram wszytsko

Hej dziewczyny
mało mnie ostatnio bo Marcelka bardzo mi towarzyszy w ciągu dnia i nawet obiadu nie mogę zrobić a co dopiero laptopa otworzyć :sorry: dzisiaj dzięki uprzejmości koleżanki-sąsiadki skorzystałam z jej fryzjerki, która przychodzi do niej do domu ją strzyc, ona mi małą lulała a ja się piękna robiłam ;-) prawie 2 godziny, tak to nie wiem kiedy bym poszła

Doris tak bardzo mi przykro, tulę mocno (*)
mamartusia fajnie że się odezwałaś, szkoda tylko że w takim temacie :-(

teraz poczytam bo trochę mam dużo do nadrobienia

Dorota musi tak byc i koniec :-) ja z Knurowa jestem...
mama ojej ale sie ceni ;-)ahh te dzieci...
ania towarzyska ta Twoja Marcelka, oby dala czasem mamie odetchnac i cos zrobic. Fajnie, ze zrobilas cos dla siebie ! Nalezal Ci sie ten Fryzjer ;-)

tak na szybko nadrobiła bo mi tu pchełka czujnie ale śpi i bąki puszcza :-) już m pojechał po herbatę koperkową, ja wypiję to może jej też ulży
martika
dziękuję za podpowiedź ze smoczkiem :tak: nuk genius pasuje i na spacerach się przydaje bo w domu to nie daje się oszukać :sorry:
dzieci nie zachłysnęły się Tv więc wszystko po staremu
annaoj no ja też pamiętam to Tej słynne "ja sobie nie życzę żadnej siostry ani brata" a tu proszę taka zmiana :tak:
liza moja Majka ma taki sam zanim dostanie aparat, miała w nim spać ale nie zakłada bo jej dziąsła obciera :eek: wyginam i nic to nie daje, w czerwcu mam wizytę to już chyba odcisk wezmą na aparat
steffa syna pozazdrościć tylko :tak: brawo
oglądałam nie wiem co o tym myśleć, Donathan fajnie podsumował to na FB i ja się też pod tym podpisuję :tak:

dziewczyny mam obawy odnośnie moich szwów. Chodzi o to że położna zdjęła mi te zewnętrzne i ja opuchlizna zeszła wisiały dwie nitki, których nie mogłam wyjąć. Położna zerknęła i powiedziała że to są te wewnętrzne, rozpuszczalne, że przy szyciu musiały być zszyte w ranie i że się rozpuszczą. Wczoraj zajrzałam i kurcze ten krótszy wrósł pod skórę a ten dłuższy nadal sobie wisi :eek: wizytę mam dopiero za trzy tygodnie i nie wiem co robić. Bo mam już wizję że to może jednak normalne nitki, które się nie rozpuszczą i będą musieli mi je wyciągać :sorry: miała, któraś z Was podobnie? help

Martika no to niedaleko :-). Kiedyś za młodu praktycznie od urodzenia miałam sobie przyjaciółkę która jak miałyśmy nascie lat wyprowadziła się z rodzicami do Knurowa :-).

Aniu super z tym fryzjerem :-), no to widać Marcelka towarzyska duszyczka kochana :-).

Glowa mnie rozbolala, idę zaniedlugo spac ,dzieci śpią już od pół godziny :-), dobranoc .

Hejka

Wpadam, ale jakas masakra ten tydzien... :szok:
Wczoraj pochylilam sie lekko z kanapkami Daniela i cos mi w kregoslupie sie stalo... caly dzien sie meczylam i wieczorem pojechalam z mezem na opieke nocną i dostalam zastrzyk, zakaz dzwigania i obciazania kregoslupa.... :shocked2: proszki przeciwbólowe na kregosłup i wogole jakas masakra.... chyba wychodzi to zapierdzielanie w polu u rodziców z przeszlosci.... :/ :sorry2::nerd::baffled::-(
Dzis niby lepiej ale boli wciaz i tak kuje.... Yhhhhhhh.....

Ania oo to jak nie ma jeszcze stalych zebów wszystkich to daja aparat? moja tez ten "smoczek" obciera... :dry::confused:
Spóznione sto lat dla jubilatek@ :*
Doris.... :*

Pogoda sie popsula ale w domu siedzimy i tak bo ja ledwo chodze :dry:

Hej
U mnie znów noc tragiczna, budzę się co chwile z myślą i świadomością - nie jestem już w ciąży, nie ma mojego Aniołka już 4 dni! :-( - fizycznie czuję się już tak normalnie, nieciążowo i myślę, że to tylko zły sen...

reklama
Hej u nas tak puekna pogoda ze od 3 dni cale dnie spedzamy poza domem, wczoraj zladowalismy ok 21 dopiero.
Uciekam zrobic sniadanko, milego dnia.

Do góry