reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka

Taka burza, że pół nocy nie spałam:eek:
B nadal przeziębiony, zmierzły:no:
Dzieciaki na szczęście się porozjeżdżały.

Anuula ja chodzę prywatnie, ale moja ginka nie ma usg:eek: No ciąża to skarbonka bez dna:sorry: 2 tygodnie:szok: współczuję.
Madi może jak się tam wyszaleją w domu będą grzeczni;-)
Mamartusia to teraz mam niezłego pietra:shocked2:
Poziomki no tak ze 3 lata zróbcie sobie przerwy;-)

znikam kawkę robić, no mi się oczy kleją.

reklama
Annaoj ja juz NEVER!!!!! a M jak chce to niech sam w ciazy chodzi.
Zdrowka dla Twojego a ta burze trzeba bylo do mnie przyslac.

Moj gin jest na nfz ale w szpitalu na Starynkiewicza w Wawie. Maja superasne sprzety do usg i dobrych lekarzy.

Wstalam przed 9 zjadlam sniadanie i teraz sie obudzilam nie do konca wyspana..:eek:

Edit jest prawie 18 a ja nadal podsypiam...

Ostatnia edycja:
ja się chciałam wakacjować .. ale wysypka nadal jest i do tego doszła @ i bóle w kolanach i łokciach o kręgosłupie nie wspominając.. dostałam już dwa zastrzyki z dexavenu i cholerstwo nadal się utrzymuje :(

Stefa prze..e masz! Mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie:)

Mnie boli porwornie miedzy lopatkami od wczoraj i nie wiem od czego;((

Stefa moze spal jakuegos czarnego kota przy pelni ksiezyca? czy uwaz jakis magiczny napar...bo Ty naprawde jak zaczarowana:(
ZDROWKA!!

Mnie dzisiaj glowa boli....znowu
W koncu dzisiaj dojada do mnie goscie z Uk a ja zdechla:(

Hejka

poziomki a ty dalej twardo sie trzymasz :)
stefea zdrowka bidulko....

u nas po staremu...:p upaly powrocily, wakacje pelna para :-p

Liza a no widzisz dzieci moje wszystkie takie uparte i siedza w tym brzuchu a ka mam juz dosc.

Goscie byli pogadali i zostawili prezenty od M. Ciuszki przecudne:))

reklama
Uparciuchy male, no ale wkoncu jeszcze masz troszke do terminu ;-) dasz rade, tylko te upaly troche meczace :/

Fajnie ze ciuszki super :-)

Ja czekam na Ł. dzis poszedl na dzien próbny do pracy tel widze ma wylaczony :dry: ponoc do 17 pracuja :p sie okaze... :sorry2:

Do góry