reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

i ja się witam porannie ;-)
zaraz wstaję i pojadę jakieś badania zrobić, żeby z z pustymi rękami do Gina nie iść, wizyta o 15, potem wracam nad jezioro z Julią.
Miłego dnia życzę

reklama
hej z rana:)

u nasz dzis buro i leje,dobrze,że chociaz w miarę ciepło:)

mamcia, poziomki fajnie,że jesteście i mój norbert tez daje czadu, płacz o wszytsko, dokucza dominice, wszytsko musi byc odwrotnie niz my mówimy, matko ile mnie to kosztuje cierpliwosci i przez to wszytskko dominika też ma go dosyć i zrobiła sie kapryśna i złośliwa:( ech...

mamcia mój kacperek też taki był,że w nocy ładnie spał a w dzień troszke mniej ale mi to w miarę dopowiadało bo sie przynajmniej wysyypiłąma, do tej pory zreszta ładnie śpi i w dzień (choć juz coraz mniej) i w nocy.

lenka no takie uroki mieszkania na wsi,że ciagle coś jest do zrobienia:) u nas to samo

doris wariatko &&&&& za wizyte:p czyli z wkiem sie nie madrzeje hheheh:-D:-D taki żarcik

dorotka i tobie juz coraz mniej ciązy zostało:) ale energii masz chyba dużo:)

ania 128 no tez podejrzewali wodogłowie, bo ma taka okrągłą główke po mnie i takie bardziej wystające czoło a te guzki to pewnie też przez to wieksze czoło plus niedobór witaminy D takie takby rogi( ale tak strasznie to nie wyglada jak brzmi) i te oczka to taki jego urok, gdzieś jakies mięsnie mocniej trzymają i powinny z czasem puścić.....teraz jeszcze ta cholerna kwestia szczepienia oby to kurde przezyc

witam

ostatnio mało mnie było, duzo pracy mam i sampoczucie moje dalej bardzo średnie,
więc wszystko robie w zwolnionym tempie,
ale postaram się być na bieżąco od dzisiaj

BOSZZSZZEEEE...dziewczyny, jak mi niedobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ledwo daję radę do łazienki dojść!!!

Hej
jeszcze nie nadrobiłam co u Was tylko wpadło mi w oczy opr od doris :zawstydzona/y: i już obiecuję poprawę, tylko moja kochana, grzeczna Pchełka chwilami zachowuje się jak zwykła Pchła Szachrajka ;-) i tak wczoraj między 15 a 22 dałam mi tak w kość że nic nie zrobiłam tylko co chwilę na chwilę :sorry2: przerwę miałam jak przyjechały w odwiedziny moja babcia, ciocia i kuzynka :tak:
doris czyli dopadły Cię dolegliwości ciążowe, które tak bardzo chciałaś? :-)
marta no właśnie każdy ma jakiś swój urok, a oni odrazu straszą :dry: mój jeszcze ma odstające żebra, z jednej strony się trochę wyprostowały ale z drugiej jeszcze odstają tyle że to też ma genetycznie po moim teściu i szwagrze, podobno jak przytyje to nie będzie takie widoczne

do później

Ostatnia edycja:
Ja jestem i zagladam dziewczyny, ale ten kaszel nie daje mi spokoju, juz katar przechodzi na szescie ale kaszle -_-
do tego dzieci i inne obowiazki... masakra jakas...

Doris super ze dolegliwosci sie pojawili! :*

Buziaki dla kazdej z was :*

Liza zdrowka zycze
Doris jak tam po wizycie?
Kate jak tam Twoje wyniki? duzo sil Ci zycze
Marta no czesto lekarze, zamiast spojrzec na rodzicow, strasza doszukuja sie czegos, a potem okazuje sie, ze wlasciwie taki urok dziecka, no ale czasami lepiej jak maja takie podejscie niz jakby mieli cos olac.... tak jak 2 razy u mojej Livki raz lekarz wmawial mi, ze zle ukladam dziecku glowke i dlatego ma krzywa (a w PL znajomy ordynator pediatry, znalazl przyczyne krzywica z niedoboru wapnia, bo rosla tak szybko, ze to co z moim mlekiem otrzymywala bylo dla niej za malo, miala juz dziure w glowie wielkosci 5 zl. A potem dwie lekarki mnie odeslaly do domu z dzieckiem ktora non stop plakalo (a Livik byla dzieckiem bardzo spokojnym, radosnym) i mialo 40 stopni goraczki ktorej nie dawalo sie zbic, bo cytuje dzieci maja to do siebie, ze ciagle placza, a i na pewno zabki jej ida. Na odczepnego jedna dala test do sprawdzenia moczu i okazalo sie, ze mala ma takie zapalenie nerek, ze musielismy sporo czasu spedzic w szpitalu, a lekarka chodzila codziennie przepraszac :wściekła/y:
Dorota jak tam zalatwilas wszystko?

liza współczuję :eek: a leczysz się czymś? długo coś Cie trzyma :dry:

kupiłam dzisiaj w ccc sobie dwie pary butków (jedne taki czółenka na słupku niby elegancie ale w lekko sportowym stylu i półtrampki), Majce tenisówki z brokatem i kryształkami :rolleyes2: a Dawidkowi adidiaski (sam sobie wybrał :tak: a to naprawdę wyczyn jeśli chodzi o mojego synka pierdołkę :sorry2: ) ale widziałam jeszcze super sandałki dla mnie ale że miałam rajstopy to nie mogłam przymierzyć więc innym razem, może jutro :-p:zawstydzona/y: bo ja mam jobla na punkcie butów :tak:a całą ciążę nie kupowałam tylko kozaki więc muszę nadrobić :cool2:
o takie (a półtrampki takie malinowe bo nie znalazłam)
2220227920006sur.jpg2220234370009sur.jpg2220253730006sur.jpg

Załączniki

• 2220227920006sur.jpg
    2220227920006sur.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 2220234370009sur.jpg
    2220234370009sur.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 33
  • 2220253730006sur.jpg
    2220253730006sur.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 33
Liza no trzyma Cię chorobami :-(, zdrowka

Aniu super buty :-)

Marta no z ta energia u mnie to różnie bywa,bardziej to z obowiązku tyle latam:-)

Kate poprawy nastroju życzę

Martika jak Twoja wizyta ? Bo nic nie napisałas?

Mam widomosc od Doris :-)

Z dzidzia wszystko ok ,serduszko bije prawidłowo i miarowo ,dzidzia ma 6,5 mm , termin z OM 28 grudnia ,z usg 29 grudnia, następna wizyta 2 czerwca .

Ja też dziś po wizycie ,wszystko ok ,ktg ok ,przytylam 3 kg :-). Cukier dopiero robiłam i jest ok ,badanie ok :-).

Po lekarzu nic w nfz nie załatwiłam bo dużo ludzi i nie czekałam bo dziś miałam przy sobie moja 2 wspaniałych :-), klachy u kolezanki zaliczone ,zakupy ,plac zabaw. Spacer z psem i dziecmi na pocztę i tym sposobem jak wyszłam po 7 rano z domu to wróciłam po 16 ,a w domu standart :-).

Jutro spokojniej 2 sprawy urzędowe do załatwienia w sprawie mojego rozwodu bo ciągle coś im brakuje :-(, ale mam nadzieję ze to juz koniec :-).

Dobrej nocy życzę :-).

reklama
Doris super wiesci niech maluch rosnie zdrowo :tak:
Dorota kciuki by udalo Ci sie zalatwic te sprawy urzedowe :tak:
U mnie po wizycie ok, zero skurczy, mala na ktg sie zloscila, napjpierw raczka w czujnik uderzala, a potem z tego wszystkiego czkawki dostalam, ale sie usmialam, ;-) zero rozwarcia, nic sie nie skraca ;-) dostalam swoje skierowanie do kliniki w innym miescie tak jak chcialam, usg nie mialam, mimo, ze ostatnio mi obiecal, bo stiwerdzil, ze ostatnio robil :wściekła/y: no ale nie zalezalo mi na tym na tyle by placic niezla sumke za podgladanie, bo i tak blizej niz dalej i zobacze malenka w calej okazalosci :-)
Ania sliczne buty, a te tenisowki na pewno wpadly by w oko moim gwiazdkom, tyle ze po paru dniach bylyby czarne ;-)
milego dnia dziewczyny

Do góry