reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej, bylismy dzis u neurologa no i sie okazało,że mały ma niedobór wiatminy D, objawy początków krzywicy....wskazuje na to anemia, wilgotne stopy i dloni, guzki czołowe są wystające(stąd ta powiększona główka) i łukowate żebra, objawów wodogłowia brak:).....oczka powinny z czasem wrocic na swoje miejsce, mały mimo wszytsko rozwija sie świetnie ale ulga niesamowita:):tak::tak::tak:

reklama
hejka
Wczasowaliśmy się we Włoszech. Pogodę mieliśmy mieszaną, ale ogólnie było fajnie, trochę słońca złapałam i już mi lepiej.
Dzisiaj ćwiczenia z Młodym, zaliczyłam wizytę w pracy (mus to mus:sorry2:) i ledewo po Młodą do przedszkola zdąrzyłam. Poza tym oczywiście pranie, pranie, pranie, dobrze, że dzisiaj już słoneczko świeci.

Marta24 bardzo się cieszę, że wszystko się wyjaśniło.

Oczywiście Ania gratuluję Malutkiej, śliczna jest.

Doris gratuluję, jednak się udało:-)

uciekam papierki poogarniać

Marta dobrze, ze to tylko poczatki krzywicy, popodajesz mu witamine i bedzie dobrze :tak:
Doris to ja bede jutro kciuki trzymac za Twoja wizyte, na pewno zobaczysz pieknie bijace serduszko i sie troszke uspokoisz :tak:
Dorota fajnie, ze sie podzielilas troche racami w domu z M ;-)
kurcze nie wiem co jeszcze mialam napisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo zmeczona jestem i skleroza mnie zlapala ;-) milego dnia dziewczyny

Dziewczęta wstyd mi strasznie ale jakoś czasu ciagle brak! Mama z siostra pojechały w niedziele rano a ja próbuje jakoś się ogarnąć:)
Generalnie u nas nic nowego.. Bliźniaki chyba maja jakiś skok bo nie idzie z nimi wytrzymać. Drą się z byle powodu jak by je ze skory obdzierali:/ jagoda biega przy meblach wiec tez trzeba na nią ciagle uważać i tak czas leci.
Muszę się pochwalić ze dziś Jaga podpala cała noc, mam nadzieje ze tak już zostanie:)

Doris spokojnie dziewczyno, jak na razie nie masz się czym martwić. A do usg juz niedaleko:)

Dorota usiądz i posiedz zamiast tak latać, tym bardziej ze jednego dzieciaczka masz juz wcześniej urodzonego.

Liza zdrowia

Ania będzie coraz lepiej:) ja tez po porodzie pakuje się w stare ciuchy:) po blizniakach nawet niektóre były za duże;p

Marta mój zon miał początki krzywicy a wyrosło z niego duże chopisko:)

Annaoj zazdraszczam przedewszystkum widoków:)

Rurka Współczuje strasznie, trzymam mocno kciuki żeby szybko i szczęśliwie się udało.
Ja zachodzę w ciąże zawsze w 3 cyklu starań:)

Kate jak żyjesz????

Stefaa a Ty gdzie???

Widzę ze jak Poziomki nie ma to pusto się robi na BB hahahha

Buziak Was dziewczęta. Ja się trochę wzięłam ze leczenie bo okazało się ze to i owo trza naprawić:)

Wpadłam tylko się przywitać

doris super że się udało z wizytą :-D czekam razem z Tobą na wieści :tak:
marta uff, super że to nic strasznego, a te guzki czołowe, to co to jest? i czy to taki urok małego że są powiększone czy to wszystko przejściowe? Wit. D i słoneczko i wszystko się wyprostuje :tak:
mój Dawid miał podejrzenie wodogłowia bo jak się okazało ma okrągłą głowę a nie owalną jak większość ludzi :tak:
poziomki cudownie że jesteś, zaglądaj częściej bo tak tu Ciebie brakuje

resztę jak poczytam dokładnie :zawstydzona/y:

Dzień Dobry
Ja w domu nareszcie, przyjechałam bo jutro wizyta ;-), reszta na grupie ;-), poza tym to nic nowego, a Ciebie Poziomki nie ma, Ani138, Dorota123456 wpada i wypada, Stefaa też a reszta to już w ogóle zagląda raz na kilka dni mało i forum stoi w miejscu!!!!!!!! Tylko Martika zagląda ostatnio regularnie

HALO DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

hej
czasu brfak, non stop cos trzeba zrobic, jaknie w domu to w ogrodzie, z Olkiem pisac sie nie da, a jak zasnie na chwilę to milion spraw do zrobienia, a jeszce walcze z mwga bólem owulkacyjnym, coś mi się poprzestawiało i kilka dni przed owulka cały brzuch boli

marta dobrze ze sie wszytsko wyjasniło, teraz duzo słonka bedzie :-D

Doris spokojnie wszystko bedzie dobrze, jutro zobaczysz pikajace serduszko

martika ty już prawie na wylocie

poziomki ee tam wcale nie wstyd, wstyd to cale dnie na forum spedzac, a rodzina w odstawke ;-) a tak serio to wiadomo, ze kazda z nas ma cos do zrobienia poza forum i nie zawsze znajdzie sie chwila by tu zajrzec :-)

Doris to jutro obie mamy wizyty, tylko ja bez USG pewnie ;-) A Ty zobaczysz swoje sliczne malenstwo :-) no ja na razie mam troche czasu, bo papierki przerzucam i sergreguje mezowi kiedy chce, dzieci w szkole, przedszkolu, sprzatanie rozkladam sobie na dni, bo bym umarla jakbym miala caly dom na raz sprzatnac, a malenstwo jeszcze w brzuchu :-) wiec chwile zawsze znajde
lenka wspolczuje bolu, oby szybko ci odpuscil... ano juz blizej niz dalej rozdwojenia :-)

Witam, wpadam jak zwykle na chwile ale musze sie poprawic....
U nas dzien za dniem tak szybko leci ze wieczorami padam na twarz.
Happymama sliczny synus i piekne oczka ma!!!'
Doris spokojnie nie stresuj sie napewno serduszko pieknie bije :).
Dorota ty uwazaj na siebie i zacznij zbierac sily jak maluszek sie urodzi.
Marta ufff mi tez ulzylo, dobrze ze rozwija sie prawidlowo, ciagle o was mysle.
Poziomki u mnie Lily tez zaczyna szalec i tez ciagle ryk, wykorzystuje brata na maxa, staram sie nie zwracac uwagi na jej wymuszanie placzem. Na szczescie najmlodszy w rodzinie caly czas spokojny i wiecznie usmiechniety. Pieknie spi bo w nocy tylko raz sie budzi, gorzej w dzien ale nie marudzi, lezy i obserwuje co w domu sie dzieje ;).

reklama
Hej ja tylko na chwilę, chciałam sie przywitać i życzyć miłego dnia .

Wczoraj cały dzień bieganina ,rano w szpitalu na badaniach , później sprawy pozalatwialam jeszcze inne ( sąd) u koleżanki na kawce ,po oliwke ,zakupy ,spacer z psem ,w domu późny obiad i zlecialo ,wieczorem padłam .

Dziś też lecę z dziecmi do gina ,później do nfz złożyć wnioski o nowe kart bo zagubilam ,do kolezanki, zakupy i do domu robić obiad ,więc dzień zaś zabiegany .

Marta dobrze ze sie wszystko wyjaśniło .

Martika moje kciuki zaciśnięte za dzisiejsza wizytę .

Doris dla Ciebie też kciuki zaciskam , a swoją droga to aparatka z Ciebie :-).

Pozdrawiam i miłego dnia

Do góry