reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Martika super ze i u ciebie wizyta udana :-).

Witam piatkowo ,M pojechał rano z Oliwka do szkoły tym sposobem ja już ogarnelam pokoje ,kurze starlam ,zupę zrobiłam ,drugie danie pulpety też :-). Pozmywalam, odkurzylam i czesc prania ręcznego :-), nawet pisma napisałam .
Jeszcze coś pojesc i szykuje sie na miasto do komornika i sądu i po oliwie .

Powiem wam ze gdyby nie ruchy małej i to ze brzuch czasem zaboli to bym nie czuła ze w ciąży jestem :-).
Śmieje się ze czym starsza jestem tym lepiej ciążę przechodzę :-).

Miłego dnia .

reklama
Dzieki dziewczyny...

Ania biore polopiryne, i lecze sie naturalnie cherbata z miodem cytryna, czosnek... :p
A co do butów fajne kupiliscie:D mam takie same prawie jak ty tyle ze inny kolor :D i troche inna kokardka ;-) oo takie mam ;) 2220087890006sur.jpg
Dorota tylko pozazdroscic ze teraz ciaże lajtowo przechodzisz :-)

Pogoda znow sie psuje :/ ide zaraz kupic dzieciakom skarpetki bo chyba je jedzą :o na pietach dziury ja niewiem, brak mi słow nawet juz... :confused::baffled:
Od pn znow ciezki tydzien bo dwa zebrania, hania wycieczka, ortodonta i denstysta... jedynie czwartek wolny bede miala... musze wyzdrowiec.... :tak:

Załączniki

• 2220087890006sur.jpg
    2220087890006sur.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 37
Witam sie z Wami Kochane
Dziekuje Dorocie123456 za przekazanie informacji z wizyty ja po wizycie od razu z Mama i Julia wracalam nad jezioro i wstepnie plan byl taki ze zostaniemy tutaj do niedzieli ale pogoda jest tak beznadziejna ze jak tak dalej pojdzie wrociy jutro do domu bo zamiast w ogrodzie siedze stale w domku. Internetu to prawie nie ma wiec nudy. Boszzzzze jak ja bym chciala juz byc po 30 tc bo tak to tylko.siedze i mysle czy wszystko.ok. poza tym strasznie kipesko spie w nocy i.stresuje mnie powrot do pracy w srode. Ale musze dac rade pracowac do konca maja.
Poza tym to nic nowego. Czytam Was na biezaco czekajac czasami 10 minutvna zaladowanie strony. Nie wiem jak mozna zyc bez netu.
Wlasnie wrocil moj Tata. - byl na rybach i wpadl do.wody z pomostu bo pada i jest slisko w kaloszach na mokrych deskach. masakra, caly mokry po sama szyje.

hello
Jak Kate obiecuję sobie, że już od jutra będę codziennie klikać, ale jakoś nie wychodzi. Wczoraj miałam wizytę u laryngologa kontrolną z Igorem, na szczęście wsio ok. Poza tym wiecznie coś i jeszcze prania nie skończyłam po wakacjach, bo ta pogoda taka w kratkę.
W niedziele idziemy na komunie i nie wiem w czym pójdę, nie pomierzyłam jeszcze kiecek, więc nie wiem jak leżą, bo jak się skiepści pogoda to zostaną spodnie.
Jutro na szczście mama nas na obiad zaprosiła, więc z głowy, musze tylko popołudniu sernik upiec, obiacałam szwagierce na tą komunię.
Widzę ze jak Poziomki nie ma to pusto się robi na BB hahahha
dokładnie:-)
Najlepsze życzenia dla Bliźniaczek

Doris będzie dobrze, nie zamartwiaj się. Mam nadzieje, że mdłości trochę odpuszczają.
Liza zdrowka.
Martika ciesze się, ze wsio dobrze.
Stefaa do tablicy;-)

uciekam obiad zjeść

hej hej
czas strasznie ucieka
Doris chciłaś to masz :-p, a tak na serio mam nadzieje ze Cię za bardzo nie wymeczą te mdłosci i szybko przejda, gratuluje udanej wizyty

dorota Tobie również, dobrze ze wszytsko ok, juz blizej niz dalej do konca, a ja o konca Ci wierze ze tak lajcikowo przechodzisz te ciaze, ostatnio sama narzekałas,pamietsz??

annaoj dzieciaki zadowolnone z wypadu?

liza zdrówka
martik a to mała złosnica Ci siedzi w brzuchu

Olek przedczoraj zrobił pierwsze kroczki juupi

Dorota Ty to masz zdrowie :-) pewnie dzisiaj tez nie usiadziesz by chwile odpoczac ;-) jak tam z tym neurologiem udalo sie cos zalatwic? sprawy urzedowe odhaczone?
Liza zdrowiej szybko. Ee moze Twoje dzieci to male mole skarpetko zerne hmm? u nas moze dziury sie szybko nie robia, ale jakos trudno znalezc pare ;-)
Doris a nie mozesz isc na L4? czemu musisz pracowac do konca maja? a wszystko jest i bedzie ok :-) teraz Ci sie dluzy, a potem zacznie szybko leciec i ani sie nie obejrzysz i bedziesz czekac na ten wielki dzien, dzien narodzin :tak: mam nadzieje, ze tata sie nie pochoruje, dobrze, ze nic mu sie nie stalo...
lenka chciala spac, a tu jej cos przeszkadzalo ;-) tak to grzeczna jest, w nocy daje mamie pospac, a nie jak siostry cios za ciosem najlepiej cala noc ;-) jak tam chlopcy wszyscy zdrowi? aa i Gratuluje pierwszych kroczkow

Ostatnia edycja:
Lenka gratki pierwszych kroczkow :-). Tak tak marudzilam do końca 4 miesiąca przez mdłości ,później biegunka i cały czas chudniecie ,ale ogólnie czuje sie dobrze ,latam jak opentana i podczas tego latania jak coś mnie szczyknie lub mała kopnie to wtedy przypominam sobie ze w ciąży jestem :-), porownujac ciążę z oliwia i alankiem na tym etapie to ta jest najlepsza :-).

Doris współczuję braku neta ,nie ma za co :-). Kochana nie zamartwiaj sie bo jest wszystko dobrze :-).

Liza no to zdrowiej skoro następny tydzień taki ciężki . Ja jak nie w ciąży i nie karmie to też polopiryna się leczę :-)

Martika a dziękuję dzis wszystko zalatwilam .

Do 12 wsio w domu zrobilam ,małe zakupy ,po oliwke i z dziecmi załatwiłam papiery od komornika ,w sądzie też wszystko załatwiłam ,rachunki poplacilam ,plac zabaw z dziecmi i teraz odpoczywam :-).

Ostatnia edycja:
hej laseczki
ledwo dzisiaj obiad zrobiłam tak mi moja córunia umila czas i dotrzymuje towarzystwa :confused::baffled: teraz dopiero ma tą swoją dłuższą drzemkę ale zaraz się kończy i znowu do 21-22 da radę systemem "co chwilę na chwilę" :dry: chyba zainwestuję w smoczek :zawstydzona/y:
do tego pogoda do d......., co chwilę leje i wieje, i uziemiona jestem :baffled:
liza ale mamy extra buty, a jakie wygodne :tak: czemu ja tylko szpilki mam w domu, no dwie pary sandałów mam na takiej podeszwie też mega wygodne, wczoraj przymierzyłam moje najwygodniejsze szpilki i wcale jeszcze nie było mi wygodnie:baffled:, a o tych 10 - 13 cm to już nie wspomnę

ale mam niedosyt butów :blink: już deichmanna oglądam i jakieś 10 par upatrzyłam sobie :confused:
Ania sliczne buty, a te tenisowki na pewno wpadly by w oko moim gwiazdkom, tyle ze po paru dniach bylyby czarne ;-)
milego dnia dziewczyny
ech, ja tym też nie wróżę długiej bieli ale co tam niech ma :tak:

lenka brawo dla synulka :tak:
dorota ja w tym tygodniu ciąży to już nie miałam tyle siły i energii na latanie, a jak jeszcze sobie pomyślę, że ty na czwartym piętrze bez windy to aż mnie nogi bolą :eek:
annaoj dobrze, że kolejne dobre wieści :tak: to przymierzaj kiecki i szykuj się na niedzielę
martika moja Pchełka też lubiła bawić się w czasie ktg :laugh2: a jak położna najpierw słuchała tętna to jej wiecznie uciekała :tak:

witajcie dziewczynki!

Doris- super że maluszek rośnie zdrowo, mdłości współczuję ale to zdrowy objaw;-)

Marta- no popatrz! a ja swojemu daję witaminę D jak mi się przypomni...nastraszyłaś mnie, ale dobrze że u twojego malca to tylko to!

Annaoj- super zdjęcia z wakacji:-)

Dorotka- ciąża ci służy, tyle masz energii

mamcia- super że synek taki bezproblemowy:-)

oj co ja to chciałam jeszcze napisać...

Ania- mój smoka nie chciał, mam w domu różne modele próbowałam wszystkiego nie załapał i tyle! Ja zainwestowałam w chustę;-)dzięki temu mogłam się ze wszystkim wyrobić.

u nas dni pędzą jak szalone. Fabcio jest świetny teraz, taki mały śmieszek, rozpływam się nad nim dosłownie.:tak:

pozdrawiam was wszystkie i sorki jeśli kogoś ominęłam.

reklama
Happymama super ze Fabcio taki slodziak :-)

Aniu no to pchelka dała Ci dziś popalic .

A propo smoczka teraz dla mojej małej to oliwka byla butelkowa i smoczkowa, alan cycosz i wogóle bez smoka ,a teraz 1 zakupie i obadam czy Lili bedzie chciała, czy wogóle bedzie taka potrzeba aby miala smoka. Ale nie mam parcia aby jej smoka nie dac ,napewno wolę dac smoka niz cały czas co 15 minut cyc, tak jak bylo z alim , ale zobaczę zaniedlugo jak to bedzie .Ale chustę też już mam :-)

Dzieci śpią ,ja zaraz też padne .
Dobranoc

Do góry