reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Jestem, zyje... ale ledwo... :/
Katar i wogole beznadzieja... Daniel tez katar ale lzej przechodzi, Mikolaj tak samo ale on dzis spal w dzien i temperatura 38 -_- cudo.....
Nie mam sily na nic... a musze robic wszystko normalnie :nerd:
Takze tylko sie melduje i kazda z Was caluje... :*
Odezwe sie jak odzyje!

reklama
Witam przy herbatce ...

dzieciaki śpią, a ja się obżeram :zawstydzona/y: mam takiego głoda przy karmieniu, że aż wstyd ...

Ania, super, że malutka taka grzeczna :-) Tobie gratuluję powrotu do formy ... zdrówka dla synka
Doris, mam nadzieję, że samopoczucie szybko Ci się poprawi :tak:
a wagi nie licz ... ostatnio było 25, teraz może być 5 ;-)
Marta, &&& za wizytę !!! z czym chodzicie do neurologa ??? My dziś zaliczyliśmy kontrolę ... niby nic wielkiego się nie dzieje, bo mały ma lekką asymetrię i maleńką torbielkę w mózgu najprawdopodobniej przez węzeł na pępowinie, ale trochę ćwiczymy i mamy do powtórki usg przezciemiączkowe ;-)
Rurka, współczuję straty (*)
rzeczywiście na staraczkach na pewno znajdziesz więcej info ... my o pierwszą ciążę staraliśmy się 10 mies., o drugą niby 6, ale większość z tego to było czekanie na @ po porodzie ... doczekałam się dopiero po odstawieniu starszej od piersi ... a 3 nas trochę zaskoczyła ;-)
Dorota, zgadzam się, że najlepiej na swoim ;-) a Ty wyluzuj i nawet nie myśl o skakaniu po żyrandolach :-p
Liza, zdrówka !!!

Liza zdrowka, oby szybko wam przeszło :-)

Aniu, Martika ,Jol dzięki :-).

Marika nie no czasem mam dni ze jest spokojniej ,mniej załatwiania ,ale muszę przyznac ze ja nie lubię długo na tylku siedziec .

Dziś u mnie dzień w biegu ,m miał dziś jednak wolne i od 10 do 16 zleciło na jezdzeniu i załatwianiu spraw , w domu razem z M podzieliłam się obowiązkami , m pozmywal, pomógł przy obiedzie i praniu ręcznym .
Dzień zlecial , po wczorajszych wojazach nocnym teraz już normalnie usypiam więc mówię wszystkim dobranoc :-).

hej

jol my sie znamyy z mam czerwcowych:) mały ma syndrom zachodzącego słońca

liza o kurde ale was wzięló, szczerze współczuje, matka nie ma nigdy urlopu ani zwolnienia:(

annojce osz ty, urlop miłaś, ale ci fajnie:)

doris ty zaczynasz nam tu świrować coś widze!!!!!!! mnie byś pewnie ochrzaniła :p

poprawiłam sie , choć takiego posta mi sie udało napisać:)

Wpadam tylko życzyć miłego dnia :-).

Ja już posprzatalam ,lecę pranie zrobić a później z alim sprawy pozalatwiac , oliwke odebrać i moze plac zabaw :-).

Witam :-)

Dorota a miałaś zwolnić, miłego dnia:-)

Liza zdrowka dla Ciebie i dzieciaków.

Annaoj wow gdzie sie wczasowałas? proszę o jakaś malutką relację:-)

Rurka bardzo mi przykro z powodu córeczki* , co do starań to myśle ze nie ma reguły! nie myśl za bardzo o tym nie nakręcaj sie a pójdzie szybko:tak:

Marta trzymam kciuki za zdrówka maluszka:tak:

A mi mdłości minęły i czuje sie nadzwyczaj dobrze aż sie czasem zastanawiam czy ja oby napewno w ciąży jestem:-)

Witajcie
Udalo mi sie przelozyc wizyte u gina, mam w czwartek o 15 i juz odliczam godziny ktore ciagna sie strasznie. Oczywiscie u mnie dzis oprocz czestego sikania znow objawow ciazowych brak - jak chyba zeschizuje do tego czasu jak poczuje ruchy

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) Ja jestem na staraczkach.... tam są świetne dziewczyny i super mi z nimi ale niestety one borykają sie często z nieco innym problemem... bo ogólnie ciężko im zajść w ciążę lub ją utrzymać. Dlatego też chciałam zasięgnąć waszej opinni ... czerpać z doświadczenia waszego :happy:... bo w moim przypadku to będzie po prostu kolejna ciąża...

reklama
Marta super ze nie masz tych nieprzyjemnych objawów ciazowych :-).

Rurka bardzo ci współczuję ,ale ja osobiście nie wiem jak Ci pomoc :-(.

Doris oj kochana Ty to sobie wkrecasz ,pamiętaj jakby coś się działo nie tak to organizm napewno dałby ci znać , nie wkrecaj sobie niepotrzebnie czegos złego , super ze wizyta już w czwartek :-).

No ja zwolnilam , 1 pranie zrobiłam ,drugie zrobi m wieczorem, ogólne porządki jak codzień :-), z 2 spraw zaplanowanych zrobiłam 1 plus 2 place zabaw zaliczone:-)

Do góry