reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Jestem, zyje... ale ledwo... :/
Katar i wogole beznadzieja... Daniel tez katar ale lzej przechodzi, Mikolaj tak samo ale on dzis spal w dzien i temperatura 38 -_- cudo.....
Nie mam sily na nic... a musze robic wszystko normalnie :nerd:
Takze tylko sie melduje i kazda z Was caluje... :*
Odezwe sie jak odzyje!

reklama
Witam przy herbatce ...

dzieciaki śpią, a ja się obżeram :zawstydzona/y: mam takiego głoda przy karmieniu, że aż wstyd ...

Ania, super, że malutka taka grzeczna :-) Tobie gratuluję powrotu do formy ... zdrówka dla synka
Doris, mam nadzieję, że samopoczucie szybko Ci się poprawi :tak:
a wagi nie licz ... ostatnio było 25, teraz może być 5 ;-)
Marta, &&& za wizytę !!! z czym chodzicie do neurologa ??? My dziś zaliczyliśmy kontrolę ... niby nic wielkiego się nie dzieje, bo mały ma lekką asymetrię i maleńką torbielkę w mózgu najprawdopodobniej przez węzeł na pępowinie, ale trochę ćwiczymy i mamy do powtórki usg przezciemiączkowe ;-)
Rurka, współczuję straty (*)
rzeczywiście na staraczkach na pewno znajdziesz więcej info ... my o pierwszą ciążę staraliśmy się 10 mies., o drugą niby 6, ale większość z tego to było czekanie na @ po porodzie ... doczekałam się dopiero po odstawieniu starszej od piersi ... a 3 nas trochę zaskoczyła ;-)
Dorota, zgadzam się, że najlepiej na swoim ;-) a Ty wyluzuj i nawet nie myśl o skakaniu po żyrandolach :-p
Liza, zdrówka !!!

Liza zdrowka, oby szybko wam przeszło :-)

Aniu, Martika ,Jol dzięki :-).

Marika nie no czasem mam dni ze jest spokojniej ,mniej załatwiania ,ale muszę przyznac ze ja nie lubię długo na tylku siedziec .

Dziś u mnie dzień w biegu ,m miał dziś jednak wolne i od 10 do 16 zleciło na jezdzeniu i załatwianiu spraw , w domu razem z M podzieliłam się obowiązkami , m pozmywal, pomógł przy obiedzie i praniu ręcznym .
Dzień zlecial , po wczorajszych wojazach nocnym teraz już normalnie usypiam więc mówię wszystkim dobranoc :-).

hej

jol my sie znamyy z mam czerwcowych:) mały ma syndrom zachodzącego słońca

liza o kurde ale was wzięló, szczerze współczuje, matka nie ma nigdy urlopu ani zwolnienia:(

annojce osz ty, urlop miłaś, ale ci fajnie:)

doris ty zaczynasz nam tu świrować coś widze!!!!!!! mnie byś pewnie ochrzaniła :p

poprawiłam sie , choć takiego posta mi sie udało napisać:)

Wpadam tylko życzyć miłego dnia :-).

Ja już posprzatalam ,lecę pranie zrobić a później z alim sprawy pozalatwiac , oliwke odebrać i moze plac zabaw :-).

Witam :-)

Dorota a miałaś zwolnić, miłego dnia:-)

Liza zdrowka dla Ciebie i dzieciaków.

Annaoj wow gdzie sie wczasowałas? proszę o jakaś malutką relację:-)

Rurka bardzo mi przykro z powodu córeczki* , co do starań to myśle ze nie ma reguły! nie myśl za bardzo o tym nie nakręcaj sie a pójdzie szybko:tak:

Marta trzymam kciuki za zdrówka maluszka:tak:

A mi mdłości minęły i czuje sie nadzwyczaj dobrze aż sie czasem zastanawiam czy ja oby napewno w ciąży jestem:-)

Witajcie
Udalo mi sie przelozyc wizyte u gina, mam w czwartek o 15 i juz odliczam godziny ktore ciagna sie strasznie. Oczywiscie u mnie dzis oprocz czestego sikania znow objawow ciazowych brak - jak chyba zeschizuje do tego czasu jak poczuje ruchy

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) Ja jestem na staraczkach.... tam są świetne dziewczyny i super mi z nimi ale niestety one borykają sie często z nieco innym problemem... bo ogólnie ciężko im zajść w ciążę lub ją utrzymać. Dlatego też chciałam zasięgnąć waszej opinni ... czerpać z doświadczenia waszego :happy:... bo w moim przypadku to będzie po prostu kolejna ciąża...

reklama
Marta super ze nie masz tych nieprzyjemnych objawów ciazowych :-).

Rurka bardzo ci współczuję ,ale ja osobiście nie wiem jak Ci pomoc :-(.

Doris oj kochana Ty to sobie wkrecasz ,pamiętaj jakby coś się działo nie tak to organizm napewno dałby ci znać , nie wkrecaj sobie niepotrzebnie czegos złego , super ze wizyta już w czwartek :-).

No ja zwolnilam , 1 pranie zrobiłam ,drugie zrobi m wieczorem, ogólne porządki jak codzień :-), z 2 spraw zaplanowanych zrobiłam 1 plus 2 place zabaw zaliczone:-)

Do góry