Ania wspolczuje tego rumienia, biedny Dawidek sie meczy
jej po tygodniu w jeansy sprzed ciazy, normalnie nic tylko pozazdroscic :-) coz to za tesciowie? matko jedyna, Wy to macie rodzinke
Dorota ano fajnie, dziewczyny sie ciesza bo nie widzialy dziadkow pol roku :-(jak moglas zapomniec o zyrandolu ;-) a tak serio Tobie to by sie chyba przydal odwyk od sprzatania, biegania, zalatwiania ;-) bo mam wrazenie, ze Ty ciagle na najwyzszych obrotach, m... zapedz do roboty ;-)bo z tego co czytalam, to juz organizm Cie przywoluje do porzadku, bolem w tamtejszym miejscu, ja wiem, ze z 2 dzieci, psem, mezem ciezko odpoczac, ale nic sie nie stanie, jak czegos nie posprzatasz, albo dzieci raz na plac zabaw nie pojda, albo m... wyprowadzi psiaka, bo gorzej bedzie jak sie macica tak zbuntuje, ze wyladujesz na podtrzymaniu, a teog bysmy przeciez nie chcieli ;-) P.S. nie licz ,ze maz sie domysli, powiedz mu co ma zrobic ;-)faceci maja problem z domyslali, czytaniem miedzy wierszami, aluzjami itp
Kciuki by sie jednak ten termin wczesniejszy dla Alanka znalazl ehh
Liza fajnie, ze wizyta milo przebiegla, byle do wakacje, skoro dzieci tak tesknia. Zdrowia Ci zycze
Jol milego urzadzania lokum i mocno sciskam kciuki za szybka, bezproblemowa operacje i szybki powrot do pelnego zdrowia dla corci
Doris juz niedlugo zobaczysz swoje malenstwo i moze wtedy Ci czas troszke przyspieszy ;-) a te objawy typowo ciazowe :-) fasolka rosnie w sile :-)
kciuki by udalo sie przelozyc wizyte na tego 8
Marta no tak w domu i w ogordzie zawsze jest co robic, znam to z autopsji ;-)kciuki za neurologa
Rurka bardzo Ci wspolczuje Waszej ogromnej straty (*) dla coreczki... Ja w 3 pierwsze ciaze zaszlam w 1 cyklach staran, o 4 walczylismy prawie rok, niestety serduszko przestalo bic :-(o tego brzdaca staralismy sie 10 miesiecy i jak powiedzialam, koniec dobrze mi z 2 dzieci nie chce wiecej, to akurat sie udalo ... mysle, ze duzo zalezy od kobiety, jej organizmu i tez psychiki, bo czesto jest tak im bardziej sie czegos chce tym bardziej sie to nie udaje, niestety...
Trzymam kciuki za wasze starania , powodzenia!