reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris tak dopisałam sie wczoraj do grudniowek:-) Termin według kalkulatorów mam na 8 grudnia, to bedzie moje pierwsze zimowe dziecię :-)

Liza hehe dobrze ze Was dentystka przyjęła:-)

Jadę zaraz po syncia do szkoły a najchętniej to bym sie do łóżeczka wpakowała :-)

reklama
Ania super, ze malutka jest grzeczna i duzo je niech je na zdrowie :-)
Dorota Gratuluje miejsca w przedszkolu, fajnie, ze w tym samym miejscu co Oliwka, zawsze to latwiej :-):tak:no i dobrze,ze i z neurologiem termin udalo sie zalatwic
Aaa zapomnialam, pytalas dlaczego w szpitalu wyladowalam, bo wymiotowalam i biegunke mialam jednoczesnie i jedyny plus tej wizyty to taki, ze wiem ze tu nie bede rodzila, pojde na stare smieci sie rozdwajac, bo tam diagnoze otrzymujesz od lekarza, a nie jasnowidza pielegniarki ktora wie wszystko lepiej,
Marta wspolczuje mdlosci, takie masakryczne mdlosci z wymiotami to mialam w poprzednich ciazach, teraz na szczescie nie mialam... no ale za to sporo sie nachorowalam :wściekła/y: mam nadzieje, ze Ci mdlosci szybko odpuszcza albo znajdziesz na nie jakis sposob :tak: widze, ze mamy termin tego samego dnia ja 8 ide do gin tylko u mnie to juz bedzie 34 tydzien, ehh juz blizej niz dalej rozwiazania :tak:
Doris :-):-):-):-):-)
Liza czasem tak jest, ze cos z glowy wypadnie, dobrze, ze was przyjeli :tak:

Aniu witamy :-) i czekamy :-).

Martika a jak sie teraz czujesz ? Już dobrze ? Czy trzyma cię jeszcze coś ?

Marta78, Martika to 8 maj dla nas ważny dzyen ,wy z dziecmi w brzuszkach ,ja neurolog z synem :-), może ktoś jeszcze dołączy do nas do ważnego dnia 8 maja :-)

Liza dobrze ze was przyjęli :-).

Dobranoc dla wszystkich .

Witajcie, stworzyłam suwaczek choć tak strasznie się boję!!!!!! Martwię się, że się nie uda, że coś będzie nie tak,,,,
W poniedziałek kolejna beta, może mnie trochę uspokoi

Aniu czekamy na relacje :-) ja to zdjecia nie widzialam, ale wierze, ze mala jest przeurocza :tak:
Dorota to wszystkie 3 czekamy na 8 maja :tak: ze mna juz lepiej, ale Nadia mi dzis wymiotuje, nie wiem moze za szybko wczoraj kolacje zjadla i sie nie ulozylo, oby bo ferie sie koncza i szkola czeka :no:
Doris kciuki &&&& wszystko bedzie dobrze zobaczysz, rozumiem Twoj strach... ja to w tej ciazy na poczatku ciagle meczylam gina, zeby sprawdzal czy serducho bije,

milego dnia dziewczyny

reklama
Niedziela wszystkie mężami się nacieszają ;)

u nas dziś piękna pogoda .. słoneczko, więc cały dzień się korzystało :)

Doris a jak Twoje samopoczucie :d

znacie jakieś domowe sposoby na ból żołądka ? od wczoraj mi doskwiera i nie wiem dlaczego :(

Do góry