reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris tak dopisałam sie wczoraj do grudniowek:-) Termin według kalkulatorów mam na 8 grudnia, to bedzie moje pierwsze zimowe dziecię :-)

Liza hehe dobrze ze Was dentystka przyjęła:-)

Jadę zaraz po syncia do szkoły a najchętniej to bym sie do łóżeczka wpakowała :-)

reklama
Ania super, ze malutka jest grzeczna i duzo je niech je na zdrowie :-)
Dorota Gratuluje miejsca w przedszkolu, fajnie, ze w tym samym miejscu co Oliwka, zawsze to latwiej :-):tak:no i dobrze,ze i z neurologiem termin udalo sie zalatwic
Aaa zapomnialam, pytalas dlaczego w szpitalu wyladowalam, bo wymiotowalam i biegunke mialam jednoczesnie i jedyny plus tej wizyty to taki, ze wiem ze tu nie bede rodzila, pojde na stare smieci sie rozdwajac, bo tam diagnoze otrzymujesz od lekarza, a nie jasnowidza pielegniarki ktora wie wszystko lepiej,
Marta wspolczuje mdlosci, takie masakryczne mdlosci z wymiotami to mialam w poprzednich ciazach, teraz na szczescie nie mialam... no ale za to sporo sie nachorowalam :wściekła/y: mam nadzieje, ze Ci mdlosci szybko odpuszcza albo znajdziesz na nie jakis sposob :tak: widze, ze mamy termin tego samego dnia ja 8 ide do gin tylko u mnie to juz bedzie 34 tydzien, ehh juz blizej niz dalej rozwiazania :tak:
Doris :-):-):-):-):-)
Liza czasem tak jest, ze cos z glowy wypadnie, dobrze, ze was przyjeli :tak:

Aniu witamy :-) i czekamy :-).

Martika a jak sie teraz czujesz ? Już dobrze ? Czy trzyma cię jeszcze coś ?

Marta78, Martika to 8 maj dla nas ważny dzyen ,wy z dziecmi w brzuszkach ,ja neurolog z synem :-), może ktoś jeszcze dołączy do nas do ważnego dnia 8 maja :-)

Liza dobrze ze was przyjęli :-).

Dobranoc dla wszystkich .

Witajcie, stworzyłam suwaczek choć tak strasznie się boję!!!!!! Martwię się, że się nie uda, że coś będzie nie tak,,,,
W poniedziałek kolejna beta, może mnie trochę uspokoi

Aniu czekamy na relacje :-) ja to zdjecia nie widzialam, ale wierze, ze mala jest przeurocza :tak:
Dorota to wszystkie 3 czekamy na 8 maja :tak: ze mna juz lepiej, ale Nadia mi dzis wymiotuje, nie wiem moze za szybko wczoraj kolacje zjadla i sie nie ulozylo, oby bo ferie sie koncza i szkola czeka :no:
Doris kciuki &&&& wszystko bedzie dobrze zobaczysz, rozumiem Twoj strach... ja to w tej ciazy na poczatku ciagle meczylam gina, zeby sprawdzal czy serducho bije,

milego dnia dziewczyny

reklama
Niedziela wszystkie mężami się nacieszają ;)

u nas dziś piękna pogoda .. słoneczko, więc cały dzień się korzystało :)

Doris a jak Twoje samopoczucie :d

znacie jakieś domowe sposoby na ból żołądka ? od wczoraj mi doskwiera i nie wiem dlaczego :(

Do góry