Witajcie
MAMA wspolczuje mdlosci,ja to tez teraz przechodzilam i wiem jak sie czujesz :-(.Jak sie teraz czujesz?
MARTA chlopy niestety lubia nas wkurzac,i jak teraz z mezem ?lepiej? kiedy do gina idziesz?
KATE bardzo sie ciesze ze wyniki u Ciebie dobre :-).
LIZA oj oby ten halas za oknem szybko sie u Ciebie skonczyl.Zdrowka dla syna .
U nas niedziela jak zwykle intensywnie.Zawiezlismy Oliwke do jej taty,tam byly dzieci wiec Oliwka sie fajnie pobawila,My z Alim kupilismy Liliance fotelik samochodowy ,uzywany od goscia z tablicy ,ale fajny :-).Pozniej razem z alankiem i dziecmi M pojechalismy po Oliwke ,ze wszystkimi do kolezanki fryzjerki ,ja, M i alanek obcielismy wloski :-),dzieci sie pobawily,my fajnie czas spedzilismy .
Doradzcie mi bo Oliwka od zawsze uwielbia chodzic do szkoly,sama nawet chce abym szybko po nia nie przychodzila,ze jak skoncza sie jej zajecia to ona chce isc sie dalej bawic na swietlicy ,i tak tez czasem robie,rano chetnie z M jedzie a M zostawia ja z rana na kilka minut na swietlicy bo sam musi jechac do pracy,Oliwka zawsze taka zadowolona.Ostatnio zadko bo zadko ,ale niestety coraz czesciej rano wstaje z buczeniem i jak nigdy to juz kilka razy oliwka z rana nie chce isc do szkoly,tu ja cos zawsze boli,jak mowie to dobrze to nie idziemy do szkoly to ona sie zgadza i mowi ze jutro pojdziemy ,tego nigdy nie bylo.
Oliwka ostatnio tez mowi abym przyszla jak inne mamy po nia , a na swietlice jutro.Dzis tez ostatnio nie pierwszy raz powiedziala ze Dzieci nie chca sie z nia bawic.
Ja wiem jaki charakter ma moja Oliwka,dosc ciezki,ona uwielbia zadzic,nawet innymi dziecmi,najlepiej jakby wszystcy bawili sie i robili tak jak ona mowi i chce .Ja wiem jak robi ona z nami i alankiem,jak on nie chce sie bawic tak jak ona chce jest zle ,Dzis tlumaczylam jej ze jak sie zapyta kogos czy moze sie pobawic z nimi to aby bawila sie tak jak dzieci chca a nie tak jak ona chce.Oliwka jest bardzo ale to bardzo kontaktowa dziewczynka,niczego sie nie wstydzi,wygadana jest masakrycznie,z kazdym umie nawiazac kontakt .Nie wiem co w tej sytuacji robic,isc do pani? choc jakis czas temu bylam i pani ogolnikowo powiedziala ze wiele dzieci podchodzi i mowi ze ktos tam z kims nie chce sie bawic,w koncu to tylko dzieci ,Mysle ze jak teraz pojde do pani to bedzie tak samo .Nie wiem co zrobic ,chcialabym aby Oliwka byla lubiana ,nie wiem jak ona sie zachowuje w tej szkole,nie chce aby oliwka przestala lubiec szkole bo naprawde ona uwielbia tam chodzic choc ostatnio coraz mniej :-(.Jak macie jakies pomysly to bede bardzo wdzieczna .
Oj ja mam dzis lenia,zaraz ide po oliwke a tu nic nie posprzatane,obiadu nie mam i nie chce mi sie go robic .Chce Oliwke odebrac tak jak konczy bo mnie o to prosila.
MILEGO DNIA
MARTIKA biedactwo wspolczuje tego wirusa :-(,3majcie sie dzielnie.Mysl o mebelkach dla najmlodszej i ciesz sie nimi :-),Ja bardzo prosze o fotki mebelkow:-)
Aha ostatnio od kilku dni zauwazylam ze piersi mam takie pelne,jak wtedy gdy za dlugo alanka nie karmilam to byly pelne mleka i od weekendu zauwazylam ze jak ledwo co nacisne to mam mleko,siare ,nie wiem czy nie za wczesnie ? ale chyba jest dobrze, z poprzednia 2 tak nie mialam ,ale wiem kazda ciaza inna ,ale w szoku jestem i smieje sie ze jakby mi alanek pociagnac to by polecialo :-)