reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja też wpadam na chwileczkę..

poczytałam, pod nosem skomentowałam i zapomniałam co miałam pisać..

też mnie @ nawiedziła, boleści nie z tej ziemi ! i pogoda też nas nie rozpieszcza, niby teraz słońce świeci ale jest zimno !!!!

zakupiłam kuferek z sephory i w wolnych chwilach się mejkapuje ! Aj loff dis :)

ściskam każdą po kolei, ciężarówki i tirówki ( bez podtekstow) całuje w brzuszki i uciekam konsumować obiad :)

pojawię się potem buziaa :*

reklama
Stefaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorota przebudowa :p sa sklepy ale robia pietro na biura i cos tam i juz na szczescie zostalo tylko dach polozyc i w srodku tam robią :p no a dzis chodnik poprawiali chyba i mlot pneumatyczny chalasowal :baffled:

Jestem i ja, wpadam na chwilę, za mną ciężki tydzień i jestem wykończona. Jeszcze jutro na 8 do pracy i niedziela wolna :-)
Oczywiście jestem z Wami, czytam na bieżąco ale późno w nocy i nie mam sił na pisanie. Staram się oglądać też zaległe odcinki Na Wspólnej i zasypiam na napisach początkowych.
Witam nową Mamusię, tak JoL...znamy sie z czerwcówek 2011, Mamie290 gratuluję, aż się wierzyć nie chce, że bliźnięta znów. bardzo szybko Ci lekarz stwierdził, że ciąża podwójna.
Dorota123456.....sunia nazywa się DOSIA, tak miała wpisane w rodowód i nie zmienialiśmy, bo w sumie może być takie imię
Resztę Mamuś pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio .

Doris Dosia bardzo fajnie :-), a kiedy masz dostać @ pytam z ciekawości kiedy mam 3 mac kciuki aby @ nie przyszła :-).

Ja po tym jak przed 6 wykorzystalam seksualnie M dostałam pawera ,już zupa zrobiona, ziemniaki obrane ,kuchnia pisprzatana ,kurze wszędzie starte ,kończę pranie w mojej super pralce . Jeszcze odkurzyc i bedzie luz . Z dziecmi na zakupy male sie przejdę i ze mną na zastrzyk ,może plac zabaw ,ale to zależy od pogody .

Wczoraj po oliwke do szkoły wzięłam psa i alanek byl na swoim rowerze ,w drodze powrotnej dłuższy spacer z nimi i zakupy ,kupiłam im po lodzie i oni tak byli podekscytowani a ja zaladowana ze zostawilam w sklepie rowerek i kask ,przypomniało mi sie po 3 godz już w domu ,m poszedł tam szybko wtedy i rowerek byl na szczęście .

Miłego dnia .

reklama
hej
miło spędzona sobota :tak:
rano byliśmy z Majką na konkursie "Muzykolandia" i zespół Kujawiaczek, w którym tańczy moja córcia zajął pierwsze miejsce w kategorii tanecznej :tak::-D:-D:-D
potem pojechaliśmy na działkę do moich rodziców, M wypucował samochód a ja zrobiłam grilla :-)

a ze złych wieści to dwa dni temu przez FB wjeb...... sobie wirusa na kompa :wściekła/y: cały system całe szczęście działa ale wszystkie moje pliki z dokumentami, zdjęciami i filmami poszły się walić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jurto jedziemy do takiego informatyka - magika może on coś poradzi

poza tym boli mnie gardło i mam okropny zatykający katar :dry:

dorota dobrze, że rowerek czekał, uff
a z zielonego światełka na sex korzystaj ile się da bo jak usłyszysz, że już nie możesz to dopiero będzie Cię nosić, jak mnie :zawstydzona/y:
doris odpocznij trochę, bo wypoczęty organizm to płodny organizm ;-):rofl2:
śliczne imię dla ślicznego pieska :tak:
stefaa malujesz się?
liza mam nadzieję że przez weekend masz ciszę
kate jak kiermasz?

a to co Wam pisałam i nie zatwierdziłam to w skrócie chodziło o to, że mama bardzo fajnie mnie podsumowała ostatnio:
pytała czy sprawdziłam powłoczkę na kołdrę, którą dała jej jedna z dziewczyna w pracy, ja na to, że nie i, że nie będę sprawdzać i mogę ja oddać bo mi się nie podoba (taka biała, naćpana w blado-żółte, zielone i niebieskie małe misie), na to ona, że nie mam być śmieszna bo dziecku to i tak wszystko jedno, na co ja, że dziecku pewnie tak, ale mi nie, a łóżeczko stoi w moim salonie i chcę żeby ładnie się prezentowało a nie w byle czym; to usłyszałam, że: jestem dziwna, i że ja zawsze byłam jakaś dziwna :confused:

dobranoc

Do góry