reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja też wpadam na chwileczkę..

poczytałam, pod nosem skomentowałam i zapomniałam co miałam pisać..

też mnie @ nawiedziła, boleści nie z tej ziemi ! i pogoda też nas nie rozpieszcza, niby teraz słońce świeci ale jest zimno !!!!

zakupiłam kuferek z sephory i w wolnych chwilach się mejkapuje ! Aj loff dis :)

ściskam każdą po kolei, ciężarówki i tirówki ( bez podtekstow) całuje w brzuszki i uciekam konsumować obiad :)

pojawię się potem buziaa :*

reklama
Stefaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorota przebudowa :p sa sklepy ale robia pietro na biura i cos tam i juz na szczescie zostalo tylko dach polozyc i w srodku tam robią :p no a dzis chodnik poprawiali chyba i mlot pneumatyczny chalasowal :baffled:

Jestem i ja, wpadam na chwilę, za mną ciężki tydzień i jestem wykończona. Jeszcze jutro na 8 do pracy i niedziela wolna :-)
Oczywiście jestem z Wami, czytam na bieżąco ale późno w nocy i nie mam sił na pisanie. Staram się oglądać też zaległe odcinki Na Wspólnej i zasypiam na napisach początkowych.
Witam nową Mamusię, tak JoL...znamy sie z czerwcówek 2011, Mamie290 gratuluję, aż się wierzyć nie chce, że bliźnięta znów. bardzo szybko Ci lekarz stwierdził, że ciąża podwójna.
Dorota123456.....sunia nazywa się DOSIA, tak miała wpisane w rodowód i nie zmienialiśmy, bo w sumie może być takie imię
Resztę Mamuś pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio .

Doris Dosia bardzo fajnie :-), a kiedy masz dostać @ pytam z ciekawości kiedy mam 3 mac kciuki aby @ nie przyszła :-).

Ja po tym jak przed 6 wykorzystalam seksualnie M dostałam pawera ,już zupa zrobiona, ziemniaki obrane ,kuchnia pisprzatana ,kurze wszędzie starte ,kończę pranie w mojej super pralce . Jeszcze odkurzyc i bedzie luz . Z dziecmi na zakupy male sie przejdę i ze mną na zastrzyk ,może plac zabaw ,ale to zależy od pogody .

Wczoraj po oliwke do szkoły wzięłam psa i alanek byl na swoim rowerze ,w drodze powrotnej dłuższy spacer z nimi i zakupy ,kupiłam im po lodzie i oni tak byli podekscytowani a ja zaladowana ze zostawilam w sklepie rowerek i kask ,przypomniało mi sie po 3 godz już w domu ,m poszedł tam szybko wtedy i rowerek byl na szczęście .

Miłego dnia .

reklama
hej
miło spędzona sobota :tak:
rano byliśmy z Majką na konkursie "Muzykolandia" i zespół Kujawiaczek, w którym tańczy moja córcia zajął pierwsze miejsce w kategorii tanecznej :tak::-D:-D:-D
potem pojechaliśmy na działkę do moich rodziców, M wypucował samochód a ja zrobiłam grilla :-)

a ze złych wieści to dwa dni temu przez FB wjeb...... sobie wirusa na kompa :wściekła/y: cały system całe szczęście działa ale wszystkie moje pliki z dokumentami, zdjęciami i filmami poszły się walić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jurto jedziemy do takiego informatyka - magika może on coś poradzi

poza tym boli mnie gardło i mam okropny zatykający katar :dry:

dorota dobrze, że rowerek czekał, uff
a z zielonego światełka na sex korzystaj ile się da bo jak usłyszysz, że już nie możesz to dopiero będzie Cię nosić, jak mnie :zawstydzona/y:
doris odpocznij trochę, bo wypoczęty organizm to płodny organizm ;-):rofl2:
śliczne imię dla ślicznego pieska :tak:
stefaa malujesz się?
liza mam nadzieję że przez weekend masz ciszę
kate jak kiermasz?

a to co Wam pisałam i nie zatwierdziłam to w skrócie chodziło o to, że mama bardzo fajnie mnie podsumowała ostatnio:
pytała czy sprawdziłam powłoczkę na kołdrę, którą dała jej jedna z dziewczyna w pracy, ja na to, że nie i, że nie będę sprawdzać i mogę ja oddać bo mi się nie podoba (taka biała, naćpana w blado-żółte, zielone i niebieskie małe misie), na to ona, że nie mam być śmieszna bo dziecku to i tak wszystko jedno, na co ja, że dziecku pewnie tak, ale mi nie, a łóżeczko stoi w moim salonie i chcę żeby ładnie się prezentowało a nie w byle czym; to usłyszałam, że: jestem dziwna, i że ja zawsze byłam jakaś dziwna :confused:

dobranoc

Do góry