reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mama gratulacje!!!! Blizniaki po blizniakach SZOK!!!! Myslalam ze to sie nie zdaza.
Poziomki jaki avatar zminilam? Nic nie zmienialam.

reklama
Msma WOW! Powiem Ci ze ja tez sie tego balam jak z Jagoda zaszlam bo latwo z bluzniakami nie bylo. Dobrze ze dwujajowe,zawsze bezpieczniej:)

Mamcia Twojej stronki na fb

Jezeli chodzi o ilosc dzieci to ludzie mi wspolczuja.. Ja odpowiedam ze dziekuje ze mi wspolczuja zdrowych i wspanialych dzieci. Dla wielu ludz dzieci to jakas udreka.. Jakbh mieli je na sile bo wypada..

Ostatnia edycja:
Mama w szoku jestem i serdecznie Ci kibicuje z całego serca ,serdeczne gratulacje . A jak M zareagował ?

Poziomki oj niedobrze ze źle sie czujesz i ze pawera do bb nie masz :-(, czytaj nas czytaj i pisz częściej :-).
Tak po Ani ja następna ,ale to i tak jeszcze troche czasu :-).

Więcej nie pamiętam :-).
Odziwo jeszcze nie śpię hi z M zaszalelismy i spac mi sie odechcialo hi .

Miłej nocy ,a pogody Wam zazdroszczę bo u mnie dziś zimno strasznie .

Doris ??

hej
właśnie piekę ciasteczka na kiermasz do przedszkola,

mama no szok,bliźniaki po bliźniakch,
ale dasz rade, bedzie dobrze,
ja znam 2 rodziny co mają po 2 pary bliźniąt,
i tak jak Stefa pisze, że tam zazdroszcze bliźniaków
poziomki mi tez czesto współczują,. 3 dzieci i do tego 3 synów, szkoda tylko, ze mi nie wierzą
że ja jestem zadowolona i spełniona w życiu jako matka
happy mama dziękuje, jak malutki, dalej taka przylepka,cały czas na rękach lubi byc?

no dobra i nic dalej nie pamietam ide ciasteczka wyciągać

Hej
Jestem, jestem Dorota123456 dziękuję za pamięć. Mam nawał pracy w tym tygodniu a poza tym od kilku dni szukaliśmy do domu pieska. No i dziś z małolatami pojechałam do Gorzowa i kupiliśmy małą, 10 tygodniową yoreczkę. Jest cudna.
Całą historię z zakupem, szukanie opowiem Wam jak będzie trochę wcześniejsza pora.
Przeczytałam tylko ostatnią stronę. Mama290 szok BLIŹNIĘTA PO BLIŹNIĘTACH, i podwójne GRATULACJE!!!

BUZIAKI DLA RESZTY MAMUŚ!!!!

Mój musiał wyjść na zewnątrz bo mu powietrza brakło ja ssię boje tylko tego ze urodza się wczesniej to jest moje jedyne zmartwienie niczego innego się nie boje dziś dostalam list ze moja córka zmienia szkole uff 10 minut spacerkiem a nie tłuczenie się autobusem zawsze będzie latwiej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama rosniesz w moich oczach :-), narazie sie tym nie zamartwiaj ,ciesz sie ciaza a co i jak bedzie to nie masz większego wpływu ,grunt to pozytywnie myśleć :-).

Doris oj jak fajnie yorka kupiliscie :-), co was tak naszlo? Czy już dawno chciałaś?

Wpadłam życzyć miłego dnia . U mnie jesień za oknem :-(, idę szykować siebie i dzieci , po szkole oliwki jadę do gina .

Hej
Pieska chciałam już od dawna ale Julia była mała i tak zwlekałam. Kiedyś mieliśmy dwa, owczarka niemieckiego Sarę - została uśpiona jak Julia miała roczek - Sara miała już ponad 14 lat, przestała jeść, wstawać...- żyła i tak bardzo długo jak na dużą rasę. Mieliśmy też posokowca bawarskiego - Karesa - jeszcze przed moją ciążą rozchorowała się ciężko na trzustkę i po operacji niestety nie dało się go uratować. Teraz ja bardzo naciskałam na małego pieska, jak najmniejszego, żeby można było z nim wszędzie pójść, na spacer z Julią, na plażę, do sklepu. I mój wybór padł na yoreczkę :-). M i Damian się sprzeciwiali, że to większy nietoperz ale udało mi się przekonać ich choć było ciężko.
Mała jest świetna, ma 10 tygodni, taka biegająca, włochata kulka :-)
Jak zrobię jej zdjęcia to wstawię i pokażę Wam.

reklama
mama to wasza rodzina bogata w bliznieta, fajnie, u mnie maz jest z blizniat dwujajowych, my tu bedziemy trzymac kciuki, dmuchac, chuchac by nie bylo komplikacji i bys donosila do bezpiecznego terminu, nie zamartwiaj sie prosze na zapas, bo i tak na wiele spraw nie mamy wplywu... a stres Ci nie sluzy. Ciesze sie ze udalo sie zmienic szkole :tak:
Happymama to milo tam u was, skoro ludzie nie maja problemu z tym, ze ktos posiada wiecej niz 2 dzieci :tak: ja od pol roku mieszkam w innym miescie, gdzie jak widze jest sporo rodzin z wieksza liczba dzieci i sie z tego ciesze :tak:Twoj synek musi byc uroczy, skoro myslisz o kolejnym.
Poziomki na ludzka glupote nie ma lekarstwa niestety, jak przeboleja ilosc to maja problem z plcia jezeli masz samych chlopcow badz same dziewczynki. U mnie to normalnie kondolencje mezowi skladaja, ze bedzie mial chyba trzecia corke, a on akurat chcial kolejna ksiezniczke ;-)duzo sily i powrotu energii zycze
Doris Gratuluje zakupu psa, niech szybko sie uczy i malo psocie ;-)my tez z wielkoludow bo maz mial zawsze owczarki niemieckie, a juz razem alaskany malamuty, przeskoczylismy na malego psa. przynajmniej nie zajmuje pol bagaznika ;-)
Dorota udanej wizyty:tak:
Ja to mam kolejny ciezki dzien, ciezki bo wczoraj Nadia dzis livia pojechaly na wycieczke autokarem, a ja ciezko znosze tkaie ich wyprawy, bo mialam wypadek w autokarze, przed slubem i bylam jedna z najciezek poszkodowanych i trauma mi zostala :confused:
milego dnia dziewczyny

Do góry