reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej....

informuje,że żyję.... :-D
pogoda poki co nas nie rozpieszcza, ale dobrze,że upałów nie ma...

Anullaaaa no to zaszalałaś...

qrcze ależ padam ze zmęczenia...

poziomki.. 3mam kciuki

poziomki moze wczesniej się rozkreci &&&&

Jedno kaszle jak stary gruźlik
Drugie się drapie
Trzecie najmłodsze ma katar
Męzasty ma angine
a ja łapię dołki
chwilowo wesząłm na szczyt więc jest dobrze a waga pokazała równo 63 wiec się ciesze, bardzo wolno ale schodzi, oby tak dalej

hejka
Krzyże mnie bolą, mam nadzieje, że to "tylko" z leżenia:eek:
nie mam coś humoru
Poziomki do 17 to jeszcze trochę zostało:confused2:
Anuula ząbki nie grzybki nowe po deszczu nie wyrosną;-), proszę bardziej uważać.
Lenka zdrówka dla chłopaków. Już niedługo ja będę odmierzać jak waga leci w dół, mam nadzieje.

miłego popołudnia

jestem,jestem... i NIE rodze:(((( nie moge sobie miejsca znalezc..do tego goraco... echh
Dzieciaki gdzies wsadzily modem od kompa wrrrrrrr

poziomki- widzę że coś nie możesz się "rozpakować";-)

u nas jeszcze nie ma wakacji, ale czekam już z wytęsknieniem. Jestem w kiepskiej formie niestety nadal, mdłości ,śpiączka i mega zmęczenie. Prasowanie odkładam już z dnia na dzień od prawie 1,5 tygodnia a sterta rośnie w oczach i za chwilę nie będziemy mieli w czym chodzić:sorry2:

reklama
hej

no pogoda piękna wiec korzystamy ile sie da. najbardziej lubimu siedziec w sadzie na kocu pod porzeczka:)

u nas tez chorobowo, norbert zaglucony a dominice nie wiadomo co bylo, dwa dni goraczka wieczoremponad 38 a w dzien latala jak szalona, dziwne to bylo, poszlismy do lekarza wczoraj, lekarka mowi,że zapalenie wezłow chłonnych i migdałów, ale ja nie boli w ogole gardlo i tylko miala troche gluta i nic wiecej, wrocilismy od lekarza nie maiala na noc zadnej goraczki wiec na razie nie dalam jej antybiotyku:confused:

mialam znowu miega kryzys, plakalam prawie 3 dni(z byle gówna) ale na szczescie na razie minelo

happymum ja jak sie ogarnęlam z mega mdlosci to domu przez tydzien nie moglam doporwadzic do ładu

poziomki najgorzej sie nastawic na wczesniejszy porob bo czesto wtedy jest na zlosc, wiem ze sie meczysz ale odpusc sobie, co ma byc to bedzie

lenka &&&& za twoja wage, kazda z nas wie jakie to trudne, ja tez mam dola z tego podowu, ale na prosbe mojego meza mam o tym nie myslec za duzo i sie slucham zeby w nowa histerie nie popasc

Do góry