reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Happy mama jeszcze ze 4-5 tyg i poczujesz sie lepiej:) olej to nie prasuj;)

Marta zdrowka duzo:*
Tez bym posiedziala w ogrodzie:)
Odpuscilam przeciez musi sie w koncu urodzic.. Wolala bym wczesniej bo pod koniec wakacji mamay wyjezdzac i chciela bym zeby byla jak najstarsza. Skonczylam 38 tyg wiec jestej juz w reminie,zostalo mi max 3 tyg haha

Lenka mamnadzieje ze szybko sie chorobska pozbesziecie.

Annaoj jak to te "zle bole krzyza to mi je oddaj" ja Ci moge oddac moja uparta szyjke hahahaha
Jak dzisiaj?

Ostatnia edycja:
reklama
hello

Idę dzisiaj na usg[, jak ja lubię takie atrakcję, już się umalowałam nawet:-)

Poziomki dawaj upartą szyjkę, a ja Ci moją w beznadziejnym stanie oddam;-) Jaga wyłaź, bo przeprowadzka niedługo!

Zdrówka dla chorowitków!
Happymum jeszcze ze 2-3 tyg i powera dostaniesz:-)

Oglądałam wczoraj program o wynalezieniu tabletki antykoncepcyjnej i było małżeństwo, które ma 19 dzieci:szok::szok::szok: Ja nie wiem jak ta babeczka to zrobiła:szok::confused::confused::confused:
I jakie z nas rodziny wielodzietne;-)

poziomki niestety mam słabość do wyprasowanych rzeczy i nie jestem w stanie włożyć coś niewyprasowanego do szafki.
Mąż się mnie pyta rano jakie mam plany na dziś. Mówię mu że włączam jakiś film i zasiadam do prasowania i co? godzizna 12.00 minęła zaraz po dzieci trzeba jechać a ja nawet deski nie rozłożyłam...eee tam wieczorem może?
ja wiem że to minie i trzymam się tej myśli...

Annaoj daj koniecznie znac co na usg.
Pisalam Wam kiedys o programi z Uk o rodzinach wielodzietnych,nieswiadoma zasiaslam przed tv bo program o takich jak my;D a tu....najmniejsza rodzina 9 dzieci! Łał

Happymama tez tak kiedys mialam ale mi przeszlo...szkoda zyciaXD

Ostatnia edycja:
Witajcie witajcie :-D my tylko grillki robimy także czasu nie ma, dziecko od koleżanki miałam także małe przedszkole w dodatku wczoraj zadzwonił facet że w poniedziałek wchodzą z ekipą na łazienke i muszę wszystko szykować bo w weekend nas nie ma. W dodatku mój dziś cały dzień w robocie a ja tyle do roboty jeszcze z 3 dzieci :confused: Robieeeee i robiieeee i końca nie widać :baffled: już chce być po i kąpać się w nowej łazience :tak::-)
Annaoj ja też się tak cieszyłam z głupiego wyjścia na usg kiedy można było się pomalować :-) mój się śmiał że dla samego lekarza się musiałam odpierdzielić :-D ale wtedy to przynosiło radość heheee
Poziomki my dla wielodzietnych to takie pchełki :-D po schodach pochodź troche, Twój niech Cię tam ten teges to może rozwarcie będzie większe ;-)
happymama ja też mam słabość ale nie w lato w lato prasuje tylko to co muszę :-D cholery dostaje jak mam stać i prasować w taki upał no chyba,że nowe ciuchy to co innego :-p:-D
Lenka my tak w tamtym tyg mieli lato i choroby :angry:

Anulaa pochwalisz sie nowa lazienka?:) Niestety przez tel sie nie pobzykamyXD schody,sprzatanie i takie tam na mnie nie dzialaja nawet jak mialam ciazw na podtrzymaniu i odstawili mi leki to lazilam jeszcze 3 tygodnie i wywolali porod...
Moja siostra ostatnio powiedziala mi ze nie pomaga mi sprzatac bo moze zaczne rodzic haha cwaniara

Poziomki Ty mi się tylko chwalić karzesz a potem na chwalipięte wyjdę :-p To ja mam pomysła chodź do mnie pomóc mi troszke drabina w te i we wte może zdziała cuda :-D ja już padaaaaam a dzieci chcą iść na dwór tylko jak jak tu tyle roboty puszcze je same niech idą przynajmniej spokoju troche będzie :-D

hej
ja tez czekam na wieczor

co do wielodzietnosci nie wyobrazam sobie tyle razy rodzic
moja trojka mi wystarczy

happymum jeszcze troszke i bedziesz jak nowo narodzona;-)

byłam jednak dzisiaj u lekarza i mam duomox, wole nie czekac az sie rozkreci
a wczoraj przerobiłam 20 kg truskawek
mniam

poziomki współczuje tych ostatnich dni

reklama
hejka
wycieczkę sobie tylko zrobiłam, gdyby nie to, że frajda to wielka dla mnie, to bym wściekła była. Babeczka mi zrobi usg, owszem, nawet za free, na nfz, ale w poniedziałek, bo dzisiaj jest w gabinecie, że kiepski sprzęt jest
baffled5wh.gif

Za to obiecała, że będę pierwsza w kolejce, co bym czekać nie musiała. I tak mam u ginki wizytę w pon, więc spoko, jakoś przeżyję, że jeszcze 2 dni oczekiwania.
Anuula a długo ekipa planuje robić. Nie znoszę syfu remontowego, także współczuję.
Poziomki seks przez neta Wam zostaje;-)
Lenka 20 kg, a co robiłaś?
Happymum pranie nie "zając, nie ucieknie".

Mam pytanie do mam 3+. Czy obkurczanie macicy po trzecim porodzie jest bardziej bolesne niż przy drugim?? Przy pierwszym porodzie to było takie lekki pobolewanie, ale przy Alicji 2 pierwsze dni, ile razy jadła to miałam wrażenie, że ponownie rodzę. Musiałam się mocno kontrolować co by jej od piersi nie oderwać i odłożyć i muszę przyznać, że teraz CHOLERNIE SIĘ BOJE, że może być jeszcze gorzej. Możę??

Do góry