reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam się z rana :-)

Niby nic a jednak się trochę denerwuję :eek:

Dziś Pierwszy Dzień Wiosny :tak:
ale my Marzanne utopimy hoho :-D

odezwę się jak już będzie po wszystkim :-)

reklama
witajcie..

heh u mnie juz obiadek zrobiony , trójca za chwilę idzie spać ..
ja do prasowania potem spacer
ketonal wezmę i śmigam jak kaleka ale chodzę:-D

aaa musze sie pochwalic trojca zna kolory po angielsku hehehe

buziaaaaa

Witam
Madii cieszę się ze się pojawilas :-). Powodzenia z noga ,zdrowka i wytrwałości przy 3 :-), super ze choć na chwilę pomoc masz :-).

Marta to co Ty opisalas ze mamo to ,mamo tamto ja mam tak codziennie i to praktycznie cały czas .

Mamcia no czas leci jak szalony . Bardzo sie cieszę ze u was wszystko ok ,tak fajnie to opusujesz ze już sie nie mogę tego u mnie doczekać :-), a jak ty się czujesz ? Twój M i tak długo byl w domu :-), u mnie jak ja bede w szpitalu m będzie z dziecmi u dziadków w rybniku ,to jedyna opcja aby m do mnie do szpitala jeździł . Dziadku pracują ,ale jak już wrócą to zajmą sie dziecmi a m do mnie do szpitala :-). Po wyjściu też do rybnika pojedziemy na 1 noc i na drugi dzień po wyjsciu ze szpitala wracamy do domu :-), i m wraca do pracy ,czyli 2 dni po szpitalu m juz wraca do pracy :-( ale cóż takie życie .

Aniu moje kciuki zaciśnięte i czekamy na relacje :-).

U mnie po staremu ,rano szkoła i pojechałam oddać krew i mocz do badania ,lekkie zakupy i do domu . Niedawno wzięłam Sie za sprzątanie ,okno w pokoju przemylam :-), zaraz biorę sie za resztę i za obiad ,później z dziecmi i psem spacerek bo sloneczko swieci ale strasznie wietrznie .
Miłego dnia .

Wita się z Wami ponowna żona tego samego męża :rofl2:

to zacznę od początku:
rano usg, wszystko dobrze tylko szacowana waga mojego maleństwa mnie powaliła bo dwa tygodnie temu było 1700g a dzisiaj 2600g :confused: aż lekarz stwierdził, że gdzieś musi być przekłamanie tym bardziej, że na wizycie wyszło, że ja przytyłam tylko 400g (ale to wiedziałam że mało będzie przez tą chorobę co złapałam i prawie nic nie jadłam)

potem do domu na małą kawkę i kanapkę.......... cdn :ninja2:

hej, widze mały ruch dzisiaj...
ja wczoraj poczytałam troche o tej kasiulce i naszły mnie pewne przemyslenia, i nawet dzisiejszy dzień z dzieciakami był super

Helloł Lasencje:-D
Z uteskinieniem czekam na poniedziałek bo Gabi pierwszy raz do szkoły :-D AAAAA!! Ma na szczęście 2 "naszych" chłopców w klasie wiec nie bedzie żle:tak:
I jeszcze wizyta heh mam nadzieje ze coś wniesie...
Dzieciaki mi sie pozdiębiły,narazie bliźniaki. Mam nadzieje ze na kaszlu sie skończy:dry:

Ania
Ty to masz co chwila jakieś emocje z M
Biedaku jeszcze troszkę i wszystko przejdzie;-) a waga faktycznie :szok:

Marta ja się dopiero uczę czytać schematy ale nie bardzo lubie ich urzywać:-p Czekam na Twoje efekty :-)
Zdrówka dla dzieciaków

Lenka Gabi idzie do szkoły w poniedziałek:-) Bliźniaki też zapisaliśmy do przedszkola i od września powinny już chodzić:tak:
Jagoda tak na siedzacy robi..siedzi sobie ładnie i nagle buch na plecy i sie cieszy a ja jej głowe łapie żeby się nie uwaliła:no:

Doris jeszcze nie wiem kiedy startujemu bo jeszcze pare spraw jest do załatwienia. Najpierw wizyta w poniedziałek;-)
A jak u Was?

Stefa ja nic nie mogę zaplanować bo zawsze coś nie wyjdzie:confused::dry:

Annaoja może teraz juz sie uda i bedzie chciał jeść normalne jedzenie, Jagoda mi ostatnio wyjadała z miski szczawiowa z ziemniakami:-D
Moje dzieci też sa takie szczere:dry: Gośka ciągle mi wypomina że nie wyglądam tak jak ona by chciała tzn długie włosy,brokatowe tipsiory w stulu wczesnej dody,obcisłe lekko kiczowate ciuchy i oczywiście tapeta:dry: nie wiem z kąd u niej taki gust:confused:

Liza mój zapomina zawsze o urodzinach wiec tez zawsze ma niespodziankę:-D
Tort się podobał?

Venicee witaj i zaglądaj do nas:-)

Dorota tylko nie szalej z tym sprzataniem!

Mamcia już lepiej?? Cukierkowatego masz tego syncia:-D

madii super że jesteś i już zostań:tak: Mam nadzieje ze to jednak nie złamanie

Mamcia Marta
mi też szkoda tego czasu bo dzieciaki bardzo szybko wyrastają z tego fajnego wieku buuu Jagode traktuje jak maleństwo a ona na mnie krzyczy mamo! i chce chodzić:dry::-D

poziomki zdrówka! tort ie tyle co sie podobal a smakowal tak ze wczoraj juz go nie bylo :szok: :-D
trzymam kciuki za pn pierwszy dzien Gabi :tak:
marta ja takie dni wyciszenia mam odkad Kasiulka zmarła.... dla mnie to jest nie do przyjecia, bo tak walczyla dzielnie... :-(
madii jestesmy z Toba :-) :*

U nas dzis cudna pogoda!
Zaraz Daniela do skzoly, potem Hania i na balkonie sie poopalam jak wróce :happy2: hihihii
Na jutro mamy zaproszenie od znajomych na grilla ale zobaczymy jak tam bedzie jutro ;-)

Hahah poziomki rozwalilas mnie z tym gustem Gosi :), i serio tak ci gada?
Ania fajnie ze na usg wszystko ok, wiesz ze z usg +- 500g, to trzeba brac na poprawke te ich wylicznia. Najwazniejsze ze wszystko jest dobrze.
Madii obys szybko doszla do siebie, dobrze ze masz pomoc a 10zl to naprawde nie duza suma a pomoc zawsze ci sie przyda :).
U nas pogoda sie zepsula i pada :(...ide wyszykowac malego do szkoly. Dobrze ze dzis piatek :).
To milego piateczku dla wszystkich ;)

Hej
I ja sie witam piatkowo. Pomimo pieknej pogody w totalnym dole bo M tak mnie wkurzyl....ehhhh nawet gadac mi sie nie chce. Zaraz ide do pracy. Slonecznego dnia wszystkim zycze.

reklama
Doris witaj w gornie, ja też dziś mam nie zafajny dzień.. głowa mnie boli, w pracy dobijają .. niby słońce a ja czuję się jakby mnie jakaś choroba brała :(

tak na rozluźnienie zrobiłam sobie test
Jakim typem mamy jesteś? - Quiz

i wyszło, że jestem Matka Polka co na dłuższa metę jest niebezpieczne.. czyli, że co mam odpuścić??

Do góry