reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam się z rana :-)

Niby nic a jednak się trochę denerwuję :eek:

Dziś Pierwszy Dzień Wiosny :tak:
ale my Marzanne utopimy hoho :-D

odezwę się jak już będzie po wszystkim :-)

reklama
witajcie..

heh u mnie juz obiadek zrobiony , trójca za chwilę idzie spać ..
ja do prasowania potem spacer
ketonal wezmę i śmigam jak kaleka ale chodzę:-D

aaa musze sie pochwalic trojca zna kolory po angielsku hehehe

buziaaaaa

Witam
Madii cieszę się ze się pojawilas :-). Powodzenia z noga ,zdrowka i wytrwałości przy 3 :-), super ze choć na chwilę pomoc masz :-).

Marta to co Ty opisalas ze mamo to ,mamo tamto ja mam tak codziennie i to praktycznie cały czas .

Mamcia no czas leci jak szalony . Bardzo sie cieszę ze u was wszystko ok ,tak fajnie to opusujesz ze już sie nie mogę tego u mnie doczekać :-), a jak ty się czujesz ? Twój M i tak długo byl w domu :-), u mnie jak ja bede w szpitalu m będzie z dziecmi u dziadków w rybniku ,to jedyna opcja aby m do mnie do szpitala jeździł . Dziadku pracują ,ale jak już wrócą to zajmą sie dziecmi a m do mnie do szpitala :-). Po wyjściu też do rybnika pojedziemy na 1 noc i na drugi dzień po wyjsciu ze szpitala wracamy do domu :-), i m wraca do pracy ,czyli 2 dni po szpitalu m juz wraca do pracy :-( ale cóż takie życie .

Aniu moje kciuki zaciśnięte i czekamy na relacje :-).

U mnie po staremu ,rano szkoła i pojechałam oddać krew i mocz do badania ,lekkie zakupy i do domu . Niedawno wzięłam Sie za sprzątanie ,okno w pokoju przemylam :-), zaraz biorę sie za resztę i za obiad ,później z dziecmi i psem spacerek bo sloneczko swieci ale strasznie wietrznie .
Miłego dnia .

Wita się z Wami ponowna żona tego samego męża :rofl2:

to zacznę od początku:
rano usg, wszystko dobrze tylko szacowana waga mojego maleństwa mnie powaliła bo dwa tygodnie temu było 1700g a dzisiaj 2600g :confused: aż lekarz stwierdził, że gdzieś musi być przekłamanie tym bardziej, że na wizycie wyszło, że ja przytyłam tylko 400g (ale to wiedziałam że mało będzie przez tą chorobę co złapałam i prawie nic nie jadłam)

potem do domu na małą kawkę i kanapkę.......... cdn :ninja2:

hej, widze mały ruch dzisiaj...
ja wczoraj poczytałam troche o tej kasiulce i naszły mnie pewne przemyslenia, i nawet dzisiejszy dzień z dzieciakami był super

Helloł Lasencje:-D
Z uteskinieniem czekam na poniedziałek bo Gabi pierwszy raz do szkoły :-D AAAAA!! Ma na szczęście 2 "naszych" chłopców w klasie wiec nie bedzie żle:tak:
I jeszcze wizyta heh mam nadzieje ze coś wniesie...
Dzieciaki mi sie pozdiębiły,narazie bliźniaki. Mam nadzieje ze na kaszlu sie skończy:dry:

Ania
Ty to masz co chwila jakieś emocje z M
Biedaku jeszcze troszkę i wszystko przejdzie;-) a waga faktycznie :szok:

Marta ja się dopiero uczę czytać schematy ale nie bardzo lubie ich urzywać:-p Czekam na Twoje efekty :-)
Zdrówka dla dzieciaków

Lenka Gabi idzie do szkoły w poniedziałek:-) Bliźniaki też zapisaliśmy do przedszkola i od września powinny już chodzić:tak:
Jagoda tak na siedzacy robi..siedzi sobie ładnie i nagle buch na plecy i sie cieszy a ja jej głowe łapie żeby się nie uwaliła:no:

Doris jeszcze nie wiem kiedy startujemu bo jeszcze pare spraw jest do załatwienia. Najpierw wizyta w poniedziałek;-)
A jak u Was?

Stefa ja nic nie mogę zaplanować bo zawsze coś nie wyjdzie:confused::dry:

Annaoja może teraz juz sie uda i bedzie chciał jeść normalne jedzenie, Jagoda mi ostatnio wyjadała z miski szczawiowa z ziemniakami:-D
Moje dzieci też sa takie szczere:dry: Gośka ciągle mi wypomina że nie wyglądam tak jak ona by chciała tzn długie włosy,brokatowe tipsiory w stulu wczesnej dody,obcisłe lekko kiczowate ciuchy i oczywiście tapeta:dry: nie wiem z kąd u niej taki gust:confused:

Liza mój zapomina zawsze o urodzinach wiec tez zawsze ma niespodziankę:-D
Tort się podobał?

Venicee witaj i zaglądaj do nas:-)

Dorota tylko nie szalej z tym sprzataniem!

Mamcia już lepiej?? Cukierkowatego masz tego syncia:-D

madii super że jesteś i już zostań:tak: Mam nadzieje ze to jednak nie złamanie

Mamcia Marta
mi też szkoda tego czasu bo dzieciaki bardzo szybko wyrastają z tego fajnego wieku buuu Jagode traktuje jak maleństwo a ona na mnie krzyczy mamo! i chce chodzić:dry::-D

poziomki zdrówka! tort ie tyle co sie podobal a smakowal tak ze wczoraj juz go nie bylo :szok: :-D
trzymam kciuki za pn pierwszy dzien Gabi :tak:
marta ja takie dni wyciszenia mam odkad Kasiulka zmarła.... dla mnie to jest nie do przyjecia, bo tak walczyla dzielnie... :-(
madii jestesmy z Toba :-) :*

U nas dzis cudna pogoda!
Zaraz Daniela do skzoly, potem Hania i na balkonie sie poopalam jak wróce :happy2: hihihii
Na jutro mamy zaproszenie od znajomych na grilla ale zobaczymy jak tam bedzie jutro ;-)

Hahah poziomki rozwalilas mnie z tym gustem Gosi :), i serio tak ci gada?
Ania fajnie ze na usg wszystko ok, wiesz ze z usg +- 500g, to trzeba brac na poprawke te ich wylicznia. Najwazniejsze ze wszystko jest dobrze.
Madii obys szybko doszla do siebie, dobrze ze masz pomoc a 10zl to naprawde nie duza suma a pomoc zawsze ci sie przyda :).
U nas pogoda sie zepsula i pada :(...ide wyszykowac malego do szkoly. Dobrze ze dzis piatek :).
To milego piateczku dla wszystkich ;)

Hej
I ja sie witam piatkowo. Pomimo pieknej pogody w totalnym dole bo M tak mnie wkurzyl....ehhhh nawet gadac mi sie nie chce. Zaraz ide do pracy. Slonecznego dnia wszystkim zycze.

reklama
Doris witaj w gornie, ja też dziś mam nie zafajny dzień.. głowa mnie boli, w pracy dobijają .. niby słońce a ja czuję się jakby mnie jakaś choroba brała :(

tak na rozluźnienie zrobiłam sobie test
Jakim typem mamy jesteś? - Quiz

i wyszło, że jestem Matka Polka co na dłuższa metę jest niebezpieczne.. czyli, że co mam odpuścić??

Do góry