reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Liza to wszystkiego naj dla męża :-).

Aniu faktycznie psy ostatnio daja Ci popalic :-(, współczuję :-(, moja też dziś zwymiotowala na dywan ,rano to zauważyłam wrrr :angry:.
A to jutro ten magiczny i wielki dzień :-) na która ta rozprawa jutro ? Dzieci bierzecie ze sobą ?

Byłam wczoraj u lekarza ze sobą i zapomniałam wziasc skierowanie do gastrologa, ale w najbliższy wtorek do gina idę to wezmę od niego . Leki biorę ,dietę trzymam ale nadal kiepsko sie czuje :-(.
Dziś na 12.45 okulista z oliwka, po do szkoły się przejdę wypisać papiery i do sklepu ,a tak to w domu .

W sobotę mama przyjeżdża ( wizytacja) ,wiec od dziś zaczęłam wielkie sprzątanie, dziś dzieci pokój ,już ponad połowa ich pokoju posprzątane ,popoludniu dokoncze :-).
Miłego dnia .

Venicee witaj w naszym gronie :-)
Aniu faktycznie psy ostatnio daja Ci popalic :-(, współczuję :-(, moja też dziś zwymiotowala na dywan ,rano to zauważyłam wrrr :angry:.
A to jutro ten magiczny i wielki dzień :-) na która ta rozprawa jutro ? Dzieci bierzecie ze sobą ?

Byłam wczoraj u lekarza ze sobą i zapomniałam wziasc skierowanie do gastrologa, ale w najbliższy wtorek do gina idę to wezmę od niego . Leki biorę ,dietę trzymam ale nadal kiepsko sie czuje :-(.

Miłego dnia .
Jutro o 14 :-)
idziemy sami, dzieci będą w świetlicy :tak:nie chce mi się tłumaczyć im o co chodzi, to tak naprawdę nasza sprawa :tak: ich małe rozumki mogą tego nie ogarnąć

jak można o sobie zapomnieć, no matka polka ;-) tylko dzieci i dzieci ;-):laugh2:

Witam nowa mame.
U nas czas leci tak szybko, maly wczoraj skonczyl dwa tygodnie :). Szok!!!!
Ja sie przeziebilam :/.
Ania suwaczek ci pedzi na.maxa :).

Witam nowa mame :-).

Aniu to jutro o 14 moje kciuki będą zaciśnięte :-).

U okulisty ok, po ropie i opuchliznie nie ma sladu :-). Miała kropione oczka i badany wzrok, dalsza czesc badania na kolejnej wizycie 2 kwietnia. Ale na dziś wada fizjologiczna ,czyli odpowiednia do wieku ,czyli jest ok :-).
Pokój u dzieci wysprzatany :-). Jutro nasz pokój :-).
Mamcia jak ten czas szybko leci :-), bardzo się cieszę ze u was wszystko ok :-)

Witam nowa mame.
U nas czas leci tak szybko, maly wczoraj skonczyl dwa tygodnie :). Szok!!!!
Ja sie przeziebilam :/.
Ania suwaczek ci pedzi na.maxa :).
o rety faktycznie już dwa tygodnie :confused:
a jak idzie karmienie? jak malutki sypia? jak wszystko ogarniasz? ach napisz wszystko :biggrin2:

ach wiesz jak to jest Ty mówisz, że pędzi a mi się wlecze, że sama bym go chętnie popchnęła :happy:

zdrówka

dorota dzięki ale to tylko formalność tak naprawdę :tak:
to super że juz oczko dobrze i reszta też super :happy:

aaaaaa dać mi w tyłek i lanie porządne i nie wahajcie się..........

wstyd wstyd wstyd.............:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wracam.... trójca mnie powala na kolana....

aaa z nowości mam dziewczynę heheheheheh do pomocy przy trójcy

ale z taką , którą chodzimy na spacery:-)
mam chyba złamana noge.. bardziej stłuczoną.. stopę.. czekam na rezonans za ponad tydzień czy to rzeczcuwiscie złamanie.. :szok:
strasza córcia mi zachorowała na ponad 3 tyg na zatoki..
aaa i dziś zapisałam trójce do przedszkola

wybaczcie dziewczyny.. plissssss

Hej :) Mamcia ja mam wrażenie że zamykam oczy w poniedziałek i otwieram w niedzielę.. pędzi to życie jak szalone :) mały jest kochany .. wypada częściej .

Ciekawe jak Misiarska daje radę że swoją gromadka

Witam nowa mamę, łap temat i pisz :) przyda się nam trochę świeżości :)
Lekką dziś udało mi się zrobić to czego wczoraj nie zrobiłam a jak u ciebie ?

Poziomki jak się czujesz ?

Ania masz kreacje na " ślub " ? Czyli już niedługo impreza .. zwołuje spotkanie na skype :)trzeba proc synów,i córki panienskie, urodziny omatko będzie się działo :)

Marta a jak u ciebie ?

reklama
Do góry