reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madii ale się dzieje u Ciecie :confused: dobrze ze masz dodatkową parę rąk do pomocy
super że udało się z przedszkolem :tak:

stefaa nie mam kreacji, już sama nie wiem w co się ubrać:sorry: zresztą nie mam zbyt wielkiego wyboru bo właśnie za wielka jestem :-D ale mam jedną fajną sukienkę :laugh2: wiesz jaką :tak: muszę ją teraz przymierzyć i zobaczyć jak leży, kolorem i stylem do kozaków będzie mi pasować

reklama
no przyznam się ,ze juz dawno nie w temacie jestem.. jakiś skrót poprosze...

co prawda mam "dziewczynę" na 2 godz. po 10 zł bierze... heheh dobrze ,ze nie od każdego dziecka bo byśmy z torbami poszli..
wybaczcie mi...

hej

mąż właśnie usnął z norbertem i mam chwile dla siebie,nikt ode mnie nic nie chce
do dominiki dołączy chory norberto i siedze sobie z nimi, Boze ale to męczące:no: mamo tomamo tamto,mamo on mnie bije, mamo układaj ze mna puzle, mamo moge bajki .....słowo "mamo" usłyszałam dziś milion razy

a mój kacpeek konczy dziś 4 miesiące:) dacie wiare?:)

ja tak egositycznie o sobie, ale juz nawet siły pisać nie mam

Ostatnia edycja:
Madi wow ja mam dwóch i mi teraz zaczeli wstawać i czuje się codziennie jak w armagedonie a ty masz troje naraz szacunek:-)Ania138 w ciazy to sie tak czas dluzy a jak juz sie urodzi to nie wiadomi kiedy leci moi maja jz 10 miesiecy a czuje sie tak jakby sie wczoraj urodzili i nie wiadomo kiedy 5 lat minie :-)

Madi wow ja mam dwóch i mi teraz zaczeli wstawać i czuje się codziennie jak w armagedonie a ty masz troje naraz szacunek:-)Ania138 w ciazy to sie tak czas dluzy a jak juz sie urodzi to nie wiadomi kiedy leci moi maja jz 10 miesiecy a czuje sie tak jakby sie wczoraj urodzili i nie wiadomo kiedy 5 lat minie :-)

dokladnie z jednje strony chaiłabym żeby juz dzieci mi podorastały a z drugiej szkoda tego pomimio wszytsko pięknego czasu

Ja uwielbiam musztardowe kupki i chcialabym zeby czas w mejscu stanal :), nie moge sie nacieszyc malym :). A wiem ze tak szybko czas zleci.
Karmie butelka a wiec nic nowego poprzednio tez tak karmilam. Maly nie chcial ssac, laktatorem sciagalam co 3 godz. a i tak pokarm zanikl.
Maly je i spi. Dzieciaki sie jeszcze nacieszyc nie moga :), ale jak maja sie.nacieszyc jak braciszek spi i spi :).
Od jutra M wraca do pracy bo w uk tylko 2 tyg tacierzynskiego a wiec zostaje na polu bitwy sama ;).

Ania no no powiem ci że brzęczek napewno fajnie podkreśla :)
no kochana tak mi podkreśliła brzuszek że cała reszta była na wierzchu :confused::-D M mówił że ostatnio brzuch mi urósł ale nie sądziłam że aż tak
wzięłam inną
co prawda to prawda, ja pamiętam jak wróciłam z córcią do domu a ona już po komunii i zaraz 10 lat będzie miała :confused:

mamcia no właśnie to takie nie sprawiedliwe niby czas ten sam a raz się wlecze a raz gna jak szalony,
ciekawe jak będzie u mnie bo moi też napaleni na siostrę a nie zdają sobie sprawy że ona będzie głównie spać :-D
no to czeka Cię jutro sprawdzian ;-) powodzonka

marta takie chwile dla siebie..... bezcenne
zdrówka

reklama
Hmmmm.. nie widze wszystkich postów :eek:
Stefea mam posty twoje jeden pod drugim, piszesz do kogos a ja tego nie widze :-D :confused: :confused: :confused:

witajcie,
u nas dzis piekna pogoda, sloneczko i tak wiosennie :tak::tak::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ania dzis wielki dzien :-) czekamy na relacje :-)

Do góry