reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Madii ale się dzieje u Ciecie :confused: dobrze ze masz dodatkową parę rąk do pomocy
super że udało się z przedszkolem :tak:

stefaa nie mam kreacji, już sama nie wiem w co się ubrać:sorry: zresztą nie mam zbyt wielkiego wyboru bo właśnie za wielka jestem :-D ale mam jedną fajną sukienkę :laugh2: wiesz jaką :tak: muszę ją teraz przymierzyć i zobaczyć jak leży, kolorem i stylem do kozaków będzie mi pasować

reklama
no przyznam się ,ze juz dawno nie w temacie jestem.. jakiś skrót poprosze...

co prawda mam "dziewczynę" na 2 godz. po 10 zł bierze... heheh dobrze ,ze nie od każdego dziecka bo byśmy z torbami poszli..
wybaczcie mi...

hej

mąż właśnie usnął z norbertem i mam chwile dla siebie,nikt ode mnie nic nie chce
do dominiki dołączy chory norberto i siedze sobie z nimi, Boze ale to męczące:no: mamo tomamo tamto,mamo on mnie bije, mamo układaj ze mna puzle, mamo moge bajki .....słowo "mamo" usłyszałam dziś milion razy

a mój kacpeek konczy dziś 4 miesiące:) dacie wiare?:)

ja tak egositycznie o sobie, ale juz nawet siły pisać nie mam

Ostatnia edycja:
Madi wow ja mam dwóch i mi teraz zaczeli wstawać i czuje się codziennie jak w armagedonie a ty masz troje naraz szacunek:-)Ania138 w ciazy to sie tak czas dluzy a jak juz sie urodzi to nie wiadomi kiedy leci moi maja jz 10 miesiecy a czuje sie tak jakby sie wczoraj urodzili i nie wiadomo kiedy 5 lat minie :-)

Madi wow ja mam dwóch i mi teraz zaczeli wstawać i czuje się codziennie jak w armagedonie a ty masz troje naraz szacunek:-)Ania138 w ciazy to sie tak czas dluzy a jak juz sie urodzi to nie wiadomi kiedy leci moi maja jz 10 miesiecy a czuje sie tak jakby sie wczoraj urodzili i nie wiadomo kiedy 5 lat minie :-)

dokladnie z jednje strony chaiłabym żeby juz dzieci mi podorastały a z drugiej szkoda tego pomimio wszytsko pięknego czasu

Ja uwielbiam musztardowe kupki i chcialabym zeby czas w mejscu stanal :), nie moge sie nacieszyc malym :). A wiem ze tak szybko czas zleci.
Karmie butelka a wiec nic nowego poprzednio tez tak karmilam. Maly nie chcial ssac, laktatorem sciagalam co 3 godz. a i tak pokarm zanikl.
Maly je i spi. Dzieciaki sie jeszcze nacieszyc nie moga :), ale jak maja sie.nacieszyc jak braciszek spi i spi :).
Od jutra M wraca do pracy bo w uk tylko 2 tyg tacierzynskiego a wiec zostaje na polu bitwy sama ;).

Ania no no powiem ci że brzęczek napewno fajnie podkreśla :)
no kochana tak mi podkreśliła brzuszek że cała reszta była na wierzchu :confused::-D M mówił że ostatnio brzuch mi urósł ale nie sądziłam że aż tak
wzięłam inną
co prawda to prawda, ja pamiętam jak wróciłam z córcią do domu a ona już po komunii i zaraz 10 lat będzie miała :confused:

mamcia no właśnie to takie nie sprawiedliwe niby czas ten sam a raz się wlecze a raz gna jak szalony,
ciekawe jak będzie u mnie bo moi też napaleni na siostrę a nie zdają sobie sprawy że ona będzie głównie spać :-D
no to czeka Cię jutro sprawdzian ;-) powodzonka

marta takie chwile dla siebie..... bezcenne
zdrówka

reklama
Hmmmm.. nie widze wszystkich postów :eek:
Stefea mam posty twoje jeden pod drugim, piszesz do kogos a ja tego nie widze :-D :confused: :confused: :confused:

witajcie,
u nas dzis piekna pogoda, sloneczko i tak wiosennie :tak::tak::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ania dzis wielki dzien :-) czekamy na relacje :-)

Do góry