reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

stefa ha ha :-p, porobiłas co miałas, bo ja juz dziś tl zrobiła a jeszcze tyyle przede mną

ania biedaku, nie dziwie się ze jesteś wkurzona, wiadomo ze wszystko sie ułoży ale swoje trzeba przecierpiec, szkpda ze z tym mieszkaniem wyszło jak wyszło, trzymam kciuki za udany i spokojny remont

dorota wybierz się do lekarza z tymi swoimi bólami i biegunkami Oliwce oko przemywaj rumiankiem

dorota wykorzystaj w koncu m i pojdziesz na chorobowe ;-)

całą bande pozdrawiam

mamcia misiarska co u was

olek wstaje , puszcze się i ze smiechem leci na dupsko a ja prawie ze mdleję, cudak jeden

reklama
lenka cudak mówisz :D po mamusi na pewno haha :D

doris nasza kate zaraża nas bólem głowy !

Ja dalej jestem w punkcie wyjścia .. oczywiście co miałam zrobić poszło na inny tor bo teraz pojawił się nowy temat . Ja to mam tak zawsze ! całe życie na wariatach !

do kosmetyczki pazury lece zrobić na 21:00 bo inne terminy mi nie pasują ! Chociaż sobie w spokoju "prawo Agaty" zobaczę ;)

ale zmokłam w drodze do domu kapało mi z nosa i z brody :eek:

lenka to jeszcze nie jest przesądzona sprawa bo koleżanka bardzo idzie nam na rękę i czeka a my co miesiąc tysiąc złoty płacimy jej ratę za to mieszkanie (no na tą za luty to teściowa pożyczyła kasę) ale nie wiem jak długo będzie czekać
miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze
no i jeszcze, jeśli już się jednak jakimś cudem uda kupić, to MEGA remont przed nami i MEGA syf przede mną :eek: ale nawet nie wiecie jak pragnę tego syfu :sorry:
jedno czego nie żałuję to, to że zrobiliśmy najpierw dzidzię a nie czekaliśmy na mieszkanie bo czułam w środku że tak to może się skończyć a ja bardzo pragnęłam bobaska bez względu na warunki i okoliczności

stefaa ja nie mam :no:
też często tak mam, że z zaplanowanych rzeczy nici a inne zrobione, no cóż pełen spontan :rofl2:;-)
udanego wypadu do kosmetyczki :tak:

no to dalej uczę się angielskiego i drogi krzyżowej :eek:

hello
Na początek scaner ja mam, bo potem zapomnę.
Byłam dzisiaj u fryzjera, bo mi się za jasno na głowie zrobiło i mam piękny kolorek, prawie swój oryginalny:-) Oczywiście syna ma gusta po tatusiu, więc na progu szkoły usłyszałam "mamo mnie się nie podoba, wcześniej lepiej wyglądałaś":baffled:

Marta zdrówka dla Córci.
Liza zdrówka dla Synka.
Ania trzymam kciuki, żeby jednak się udało z mieszkaniem.
Dorota a co lekarz mówi, na Twoje problemy żołądkowe?
Stefaa opi robisz? Muszę się przed wyjazdem wakacyjnym umówić. Już się doczekać nie mogę.

Mam mały postęp w jedzeniu W, dzisiaj starłam mu jabłuszko do kaszki i zjadł, ciekawe jak będzie spał w nocy.

Hej, ja skaner też mam... jakby co... ;-)
U nas pogoda tska sobie, mogłoby być lepiej, ale przynajmniej nie wieje tak bardzo... A tak, to nic nowego, ja nadal kaszle, jakoś mi nie po drodze do szafki z syropami, choć mam ich pelno, ma pracy nerwowka,w związku z naborem - nie wiemy, ile otworzą klas, no i jest motanina,każdy się o etat boi. Odnośnie Natalki to sprawa jasna, grupę ma fajna, i nowa wychowawczyni też bedzie spoko, bo juz wiemy, kto ich zabierze, ale z Matim to nie wiem, bo go zapisałam do przedszkola, ale nie wiem, czy bedzie mieć swoja panią, bo jak nie, to nie wiem, czy go nie zabrać do szkoły.... Teraz nadaje z komórki,bo w dzień napisać jest ciężko... Ale podczytuję trochę w dzień... Zdrówka życzę wszystkim... Pogłaskać proszę brzuszki... I buziaki dla dzieciaczków...

ale mam wieczór po byku :baffled: pies, ten stary spaniel zesikał się koło lodówki i połaził po całym pokoju mokrymi łapami :wściekła/y: od szczeniaka nie piszczy złośliwa menda jak chce wyjść, ale była tylko pewnie wszystkie kałuże zaliczyła :wściekła/y: nie mam siły na tego sierściucha :no:
dzieci dały czadu i dopiero w łóżkach leżą :eek:
a M zasnął mi za plecami

dobrze ze jeszcze tylko 39 minut i koniec tego dnia :tak:

Hej helloł
Tez mam skaner :-D
Dorota wspolczuje tych problemów z zoladkiem :(((
Ania ojjj, to piesek zalazl za skóre :p ja tez jak mialam malego labka to kurde tak sikal czasam :no: uroda psów :sorry:

Mój Ł. dzis ma urodziny robie torta niespodzienke, on nawet sie nie spodziewa :-) uwielbiam takie cos :laugh2::tak:

reklama
hej
coś wisi w powietrzu...... dlaczego? wyspałam się i nic mnie nie boli :tak: wiec za dobrze się zaczęło ;-)
odebrałam zdjęcia Dawida, w szkole miał robione, ale super wyszły :tak: pokażę Wam

wczoraj pokazałam M moje projekty na brudno, podziału, pomierzyliśmy czy tak może być okazało się że pasuje ale jak to M na koniec podsumował, "nie będzie trzeba żadnych ścian stawiać" :sorry: i gadaj z takim :dry: domyślam się, że nie chce mnie wkurzać ale takie gadanie też jest bez sensu

liza ale Ty jesteś super żona :tak: pyszna niespodzianka :-)
co do psa to rozumiem że szczeniak nasika ale ona załatwiała się przez pierwsze TRZY lata życia w domu i na dworze :wściekła/y:w nocy przejść do ubikacji to dosłownie pole minowe, jak sobie o tym przypomnę to brrrrrrrrr i bleeeeeeeeee
na parapetach nie mogłam nic stawiać bo zwalała, stoły, blaty brała na jeden skok, z garnków zostawionych na piecu wyjadała :no: no pies porażka
a M wczoraj zgadał się z jednym gościem w pracy i się okazało że ma Spaniela z tej samej hodowli z Wągrowca co my i zachowuje się dokładnie tak samo :confused: biedni ludzie

dobra lecę zorganizować prysznic i przygotuję sobie jakieś lumpki na jutro ......... bo jutro po wizycie u gina jedziemy do sądu....... na ślub ;-) i nie wiem w co się ubrać :sorry:

Do góry