reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
dorota nie masz co dziękować :) to taka moja wiesz opinia skromna, ogólnie to szczerze sama nie wiem w co mam wierzyć, nastały dziwne czasy dla nas z każdej strony docierają do nas coraz to nowsze nowości, prowadzone jest miliony badań które tak naprawdę nam szarakom tylko w głowach mieszają. Lekarzem nigdy nie byłam, medycyny nie skończyłam więc trudno mi cokolwiek więcej wydedukować, pozostało mi tylko wierzyć lekarzą,że wiedzą co robią i o czym mówią :D

Ania jak się cieszę, że wróciłaś hehe nasza zamotana gaduła brakowało mi Ciebie tutaj .. co do wypowiedzi tam.. musze jeszcze raz przczytać haha bo nic nie zrozumiałam :d

Poziomki ja już Ci mówiłam milion razy, żeś TY zdolna dziewczyna ! kurna marnujesz swój talent! Jak będę miała swoją firmę jesteś u mnie zatrudniona jako menadżer ds. kreatywnych ! :)

Liza to ten opel o którym pisałaś ?

a wiecie co .. ja chyba zaczęłam dojrzewać !! mam taki wykwit na twarzy, jak nigdy w życiu !! o co chodzi :confused:

poziomki bossskie spodenki!!!! :-) ja tam jakby moj mial tydzien wolnego to bym sie cieszyla -_- ale ja to jestem inna :-D
stefaa nie inny opel bo tamten okazal sie dziwny, i wogole silnik mial caly wymieniany wiec zrezygnowalismy i znalezlismy w miejscowosci obok fajny, ale tez opelek tyle ze astra II ;-) i oczywiscie kombii :-)

Kurde dorobilam sie odciskow :o wiecie jak sie ich mozna pozbyc? :p nowe buty i wogole nie moge rozchodzic a takie sa fajne... -_- wrrrrrrrrrrrrrrrr

Jestem i ja wieczornie, jeszcze jutro do pracy nie idę, ale mi dobrze!!!!!!!!!!!!!!

Ania...dobrze, że jesteś już z nami i zdrowiejesz!

Poziomki...a co z Twoim implantem?? Wyjęłaś?

hej
nie mogę w nocy spać :eek: chyba mamcia miała tak samo, no kurcze budzę się około 2 i nie śpię do 5 a dzisiaj do 3 do 7, M poszedł do pracy to zasnęłam i spałam do 10:30 ale takie odsypianie w dzień to lipa tym bardziej że dzieci tv oglądają

muszę odstawić antybiotyk bo dostałam jakiś swędzący rumień :eek: na rękach i na brzuchu

doris ale masz fajnie :) przyzwyczaisz się do wolnego i znowu będzie ciężko wpaść w wir pracy, a jak samopoczucie?

dorota puk puk gdzie zniknęłaś?

stefaa:-) to nie wykwit to tzw. zachciewajki :tak::-D:-D:-D:rofl2:

Jestem jestem :-). Aniu dzięki i bardzo mnie cieszy ze i Ty sie pojawilas :-), pusto bez Ciebie tu było .

Poziomki zdolniacha z Ciebie :-), śliczne :-).

Stefa dzięki za Twojego posta o szczepieniu bo uświadomilas mi zeby nie tylko patrzeć czy dziecko szczepione zdrowe ,ale czy w domu sie jakiś wirus nie rozkręca , niby oliwka zdrowa i wiem ze jakbym poszla to pediatra dała by zgodę na szczepienie ,a u nas w domu ,m chory ,mnie gardło boli, dzieci niby zdrowe ale czuje ze ich rozlozy i nie poszłam na szczepienie :-)

Dziś od rana jeszcze do domu nie dotarłam :-). Po szkole oliwki pojechalam z alim do kolezanki ,ona ma 5 miesięczna córkę i naszykowala mi ciuchy dla Lili :-), bardzo sie cieszę bo gdyby nie jej ciuchy to nie mam niczego ,ale jest dobrze bo jeszcze dużo ma mi dac :-). Ciuchy zostały jeszcze u niej M pojedzie po nie autem :-).
Od niej prosto po oliwke i teraz na placu jestem ,niby ciepło ale wieje :-(.

Miłego dnia

Poziomki kupowała wykrój czy zrobilas? Zbieram się do takich gatek ale teraz mój zachorzyl chłopaków mecza zeby i mały kociołek w domu :-) dobrze ze pogoda super bo inaczej to bym chyba w depresje wpadla od tego deszczu:-)

Mama zdrowka dla was . O depresji nawet mi nie mow bo u mnie ma być teraz deszczowo przez dobrych kilka dni ,po takich słonecznych dniach jak teraz,były to w tym deszczu to ja chyba depresji dostane , oby nie było tak źle :-)

M przywiózł te ciuszki :-). Dobrej nocy .

reklama
Hej Laseczki;)

Poczytac mi jeszcze dali ale napisac to juz nie..

Doris w pon mam wizyte u gp

Mama290 nawet nie szukalam wykroju tylko opierajac sie o spodnie jagody narysowalam wzor:) zdrowka dla Was

Ania biedaku,w ciazy ciezko sie wyleczyc ale mam nadzieje ze wkoncu Ci sie uda.
Ja tez w ciazy cierpie na mega bezsennosc:(

Annaoj zagladaj czesciej:* Jsk dzieciaki?

Stefa ojj Ty to wierzysz we mnie jak nikt:) Niby wiem co mam zrobic ale jakos nie idzie...:(

Dorota a u Ciebie spokoj z tym konfliktem?

Doris mam nadzieje ze juz lepiej?

Liza to nie tak ze ja sie nie ciesze ale ja mam swoj system. Ja rano jestem jak zombie a popoludniu i wieczorem ide jak burza hehe,moj ma odwrotnie..Rano buega w kolko z nadmiaru energii

Co do szczepien to Goska nie ma,Gabi i blizniaki te do 2 lat i Jagoda nie ma. MMR nie biore pod uwage bo podobnie jsk Kate znam przypadek autyzmu po niej..:(

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Do góry