reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam
mało pisze , pnieważ od kilku dni walcze z mega bólem główy
i niskim ciśnieniem,
Stefa moja bardzo dobra koleżanka ma dziecko autystyczne i ewidentnie po szczepieniu MMR,
ja szczepiłam wybiórczo, najmłodszego nie szczepie

Miłego dnia kobietki !!!

reklama
witajcie!

mamcia fajnie cię czytać taka pozytywną i zachwyconą synkiem, te emocje kiedy dziecko pojawia się w rodzinie są niesamowite:-)

Doris i Ania- zdrówka!!!

Dorota ja mam w pamięci jak lekarze spisywali tę ciąże na straty u ciebie na początku a tu już 23 tydzień! super:-)

misiarska- daj znać jak tam u was, pewnie nie masz czasu przy dwójce maluszków na forum.

wiosna piękna w tym roku, jak tylko mały śpi ogarniam wszystko żeby mieć czas na spacerowanie. Wczoraj byliśmy u pediatry i moja kluseczka wazy już 5080g. Karmię tylko piersią i cieszę się bo pierwszy raz karmienie idzie bezproblemowo i sprawia mi naprawdę przyjemność.

U nas sloneczko swieci od samego rana:-)co do szczepien to ja szczepie nie mowie ze sie nie boje objawow poszczepiennych ale nie wieze w to ze szczepienie wywoluje chorobe genetyczna:szok: a gosc ktory to wszystko niby powiozal okazal sie oszustem u nas chlopakom wyszly zeby wkoncu:-) po dwa naraz:-) powoli planuje wakacje i chyba sobie odpuszcze w tym roku :-)

Stefa dzięki za tego posta o szczepieniu. U mnie jak szlam na szczepienie to lekarz sie nie pytał nigdy czy w domu kichamy ,czy czy ktoś z domowników chory itp. Niby dziś lub jutro mam iść z oliwka na szczepienie ,ale nie pójdę bo oliwka ma katar ,ali kaszle ,m jest chory ,ja jakas niewyrazna ,wiec u nas wszyscy osłabieni więc nie bede ryzykować .

Kate a najmłodszego w szpitalu po urodzeniu szczepili ci ,czy zastrzeglas aby go nie szczepili .

Mama gratki zabkow :-).

Oliwke z rana zaprowadzilam ,obiad mam z wczoraj więc luz ,odkurze jeszcze bo resztę już ogarnelam, na 13.30 po oliwke i na plac na chwilę . Od weekendu przez dobry ponad tydzień ma być brzydka pogoda ,deszcz ,deszcz ze śniegiem i mniejsza temp :-(, oj chyba depresji dostane w taka pogodę :-(.
Miłego dnia i korzystajmy ze słoneczka :-).

Happymama dzięki :-), ja też pamiętam jam lekarze spisywali nas na straty a tu proszę bardzo :-). Cieszę się ze mały ślicznie rośnie :-). U mnie przy alanku bylo z karmieniem piersią tak samo ze czułam radość i satysfakcje ,oj teraz też tak bede chciała :-).

Żyję :tak::-D

ale mnie dopadło :no: było ciężko ale zwyciężyłam ;-) mam jeszcze katar i męczący kaszel ale byłam na kontroli i osłuchowo ok, gardło czerwone; antybiotyk do niedzieli, zrobić mam sobie syrop z cebuli i unikać skupisk ludzi żeby znowu się nie zarazić

piękna pogoda u nie dzisiaj ale tak się zmęczyłam spacerem do przychodni że nigdzie nie będę już wychodzić :frown:

postaram się nadrobić co u Was

Witajcie
ja kolejny dzień w domku, już mi lepiej, jeszcze jutro i w sobotę do pracy.
Potem mam znów dwa dni wolnego. Poza tym to u nas nic ciekawego się nie dzieje.
Jdeśli chodzi o szczepionki, to ja szczepiłam PRAWIE zgodnie z kalendarzem szczepień, dopóki nie zaczęłam czytać o szczepionkach to się nie stresowałam, jak przeczytałam to już Julię Proirixem (na odrę, świnkę i różyczkę) zaszczepiłam rok później niż powinnam.
Natomiast jak dziecko ma 3 lata i więcej to myślę, że już spokojnie i bezstresowo można szczepić.

no to przeleciałam Was ;-):-D
oj dziewczyny ja jak położyłam się w pon to wstałam wczoraj wieczorem, popłaciłam rachunki ale monitor tak mnie raził w oczy że aż łzy mi leciały, wieczorem M mnie wykąpał, zjadłam i poszłam spać

Doris ale nas rozłożyło :no: dobrze że już nam lepiej :-)

co do szczepień to ja szczepię tylko wg kalendarza niczym dodatkowym ani żadne skojarzone
kuzyn M dostał autyzmu po szczepieniu skojarzoną szczepionką zrobioną przy przeziębieniu i koleżanki siostrzeniec też

dziewczyny mam znowu problem z moją mamą, już nie wiem co z nią zrobić szczegóły :ninja2:

bleblacie dzisiaj?

Ostatnia edycja:
Hejka

Kochane zdrowka!!! :-) ja tez ostatki katarku, zarazilam do tego Ł. :D i on sie meczy ;-)
A tak to pogoda swietna, ale tylko do soboty, bo potem ma byc pogorszenie wiec trzeba sie cieszyc :-)

co do szczepien ja tak jak stefea, gdybym sie wglebiala i czytala na neci to chyba bym zwariowala :szok: :no: dzieciaki sa szczepione terminowo i tylko szczepionkami z NFZ. jak do tej pory jest wsio ok... oby tak dalej....

Jutro jedziemy po auto :happy: jeszcze nasze stare musimy sprzedac ale to sie zdarzy ;-)

reklama
Hej Cioteczki:-D
M ma tydzien wolnego wiec cały moj czas jest zajety:baffled: WHY!!???

Wszystkim chorym ZDRÓWKA!!
Brzuchatki ale czas leci!:szok:

Chwale się i lece czytać
WP_20140313_013 (1).jpgWP_20140313_012 (1).jpgWP_20140313_016 (1).jpgWP_20140313_024 (1).jpg

Załączniki

• WP_20140313_013 (1).jpg
    WP_20140313_013 (1).jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 43
  • WP_20140313_012 (1).jpg
    WP_20140313_012 (1).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 39
  • WP_20140313_016 (1).jpg
    WP_20140313_016 (1).jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
  • WP_20140313_024 (1).jpg
    WP_20140313_024 (1).jpg