reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mama na szczęście cala ta wasza historia skończyła sie bardzo dobrze. Ale stresu nie zazdroszczę .

Lenka dziękuję ,też mam nadzieję ze jutro będzie lepiej :-). to czekamy na fotki :-).

M mi beza takiego ładnego przyniósł na to święto :-).

reklama
hej
wpadam i wypadam troche jak filip z konopi , bo zaraz po maszyne jade tzn odbieram z naprawy i jestem tak podjarana,jakbym miala nową kupować:)

poziomki tak tu wszytskie pisza o chlopcu u was.....a wczytywalaś sie w naturalne sposoby poczecia chłopca? nam sie sprawdziło i udało:) i jak ostatnim razme zrobiła test od razu wiedziałam,że będzie chlopiec,bo wiedziałam kiedy sie począł

Hej co tu tak pusto ?
Jak wam niedziela minęła ? U mnie spokojnie i rodzinnie ,pół dnia z 4 dzieci . Wieczorem padlam o 21 :-).

Dziś M zawiozl oliwke do szkoły . Ja jeszcze odpoczywam choć z rana ogarnelam już większość -/:-). Idę zaraz zabrać sie za obiad , o 13 po oliwke i moze jakiś plac zabaw z dziecmi bo zapowiada się słoneczny dzień :-).

Muszę sie pochwalić ze dieta daje radę . Wczoraj już po normalnym wyproznieniu jestem ,jupi bez biegunki :-), i 1 kg na plusie :-). Ogólnie o wiele lepiej sie czuje :-).

Miłego dnia .

Poziomki właśnie ja słyszałam ze syna to na sama owulacje i u mnie sie to sprawdziło w 100 % :-).

Hejka
ale weekend szybko zlecial :szok:

A tutaj widze pustki, ladna pogoda to kazdy korzysta u nas dzis jeszcze lepiej niz wczoraj :-)
Papiery do przedszkola zanioslam i prawdo podobnie Miki na 100% bedzie juz od wrzesnia chodzil :-D masakra, i bede musiala za trjka dzieci biegac i zaprowadzac i odbierac :p dobrze ze starsze to do tej samej juz beda chodzic :tak:
O 10 mialam napad migrenowy jakas masakra... :/ polozylam sie i jak niezywa tak bolalo, od razu excedrin wzielam i przeszlo, teraz delikatnie tak cmi, ale jest o wiele lepiej....

dorota super ze kg ida w góre i ze dieta pomaga :-)

Milego dnia! :-)

Witam!Piszę bo kilka z was prosiło bym napisała jak Inia po pierwszym dniu w fundacji.Dziś było spotkanie z p.psycholog.Mała b.zadowolona,wyjść prawie nie chciała.Jutro i pojutrze pojedzie sama z babcią,ma też mieć zajęcia ruchowe.
Niedawno dzwonił mój M że jego siostra urodziła dziś po 23 latach małżeństwa,mają jeszcze 2 adoptowanych 13 i 10 lat.

Witam gdzie sie wszystkie podziewacie ?

Aniu zdrowka dla Ciebie kochana .

Doris i jak w pracy ? Na która w tym tyg ?

Liza super ze najmłodszy do przedszkola się dostanie . Ja dziś wejdę na stronke i wypelnie elektronicznie alankowi do przedszkoli . Do oliwki aby to wypełnić to chyba dziś wybiorę sie do szkoły ,tylko wcześniej tam zadzwonie :-).

Misiarska i jak sie czujesz ? Jak dziewczynki ? W domu jesteście ?

Mamcia a u was jak tam ?

Resztę pozdrawiam serdecznie . U mnie ok . Teraz z alim w domu ,jak idbiore oliwke to olac zabaw zaliczymy :-).

Miłego dnia .

Hej
Ja w domu siedzę, cały zeszły tydzień męczyłam się chora w pracy ale jak przedwczoraj w nocy skoczyła mi temperatura do 38,5 to wczoraj poszłam do lekarza. Mam zapalenie zatok i dostałam antybiotyk.
Odpoczywam więc leżąc a na dworze 19 stopni i piękne słoneczko

Mamcia, Misiarska
...jak sobie radzicie??? Jak Maluchy???
Dorota...doczekam się na zdjęcie brzuszka Twojego?? to juz prawie 23 tc u Ciebie.

Resztę pozdrawiam również mocno, odezwę się później jak się trochę ogarnę z obiadem.

reklama
Hej dziewczyny, u nas super. Maly jest wspanialy :-D:-D:-D. Kochany babelek. Ja dochodze do siebie z dnia na dzien coraz lepiej :tak:.
Pogoda dopisuje i od 3 dni siedziemy z malym w ogrodku :tak:.
Ania zdrowka zycze.
Misiarska a jak u Was?????????????????? Jak dziewczynki?

Do góry