reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mama na szczęście cala ta wasza historia skończyła sie bardzo dobrze. Ale stresu nie zazdroszczę .

Lenka dziękuję ,też mam nadzieję ze jutro będzie lepiej :-). to czekamy na fotki :-).

M mi beza takiego ładnego przyniósł na to święto :-).

reklama
hej
wpadam i wypadam troche jak filip z konopi , bo zaraz po maszyne jade tzn odbieram z naprawy i jestem tak podjarana,jakbym miala nową kupować:)

poziomki tak tu wszytskie pisza o chlopcu u was.....a wczytywalaś sie w naturalne sposoby poczecia chłopca? nam sie sprawdziło i udało:) i jak ostatnim razme zrobiła test od razu wiedziałam,że będzie chlopiec,bo wiedziałam kiedy sie począł

Hej co tu tak pusto ?
Jak wam niedziela minęła ? U mnie spokojnie i rodzinnie ,pół dnia z 4 dzieci . Wieczorem padlam o 21 :-).

Dziś M zawiozl oliwke do szkoły . Ja jeszcze odpoczywam choć z rana ogarnelam już większość -/:-). Idę zaraz zabrać sie za obiad , o 13 po oliwke i moze jakiś plac zabaw z dziecmi bo zapowiada się słoneczny dzień :-).

Muszę sie pochwalić ze dieta daje radę . Wczoraj już po normalnym wyproznieniu jestem ,jupi bez biegunki :-), i 1 kg na plusie :-). Ogólnie o wiele lepiej sie czuje :-).

Miłego dnia .

Poziomki właśnie ja słyszałam ze syna to na sama owulacje i u mnie sie to sprawdziło w 100 % :-).

Hejka
ale weekend szybko zlecial :szok:

A tutaj widze pustki, ladna pogoda to kazdy korzysta u nas dzis jeszcze lepiej niz wczoraj :-)
Papiery do przedszkola zanioslam i prawdo podobnie Miki na 100% bedzie juz od wrzesnia chodzil :-D masakra, i bede musiala za trjka dzieci biegac i zaprowadzac i odbierac :p dobrze ze starsze to do tej samej juz beda chodzic :tak:
O 10 mialam napad migrenowy jakas masakra... :/ polozylam sie i jak niezywa tak bolalo, od razu excedrin wzielam i przeszlo, teraz delikatnie tak cmi, ale jest o wiele lepiej....

dorota super ze kg ida w góre i ze dieta pomaga :-)

Milego dnia! :-)

Witam!Piszę bo kilka z was prosiło bym napisała jak Inia po pierwszym dniu w fundacji.Dziś było spotkanie z p.psycholog.Mała b.zadowolona,wyjść prawie nie chciała.Jutro i pojutrze pojedzie sama z babcią,ma też mieć zajęcia ruchowe.
Niedawno dzwonił mój M że jego siostra urodziła dziś po 23 latach małżeństwa,mają jeszcze 2 adoptowanych 13 i 10 lat.

Witam gdzie sie wszystkie podziewacie ?

Aniu zdrowka dla Ciebie kochana .

Doris i jak w pracy ? Na która w tym tyg ?

Liza super ze najmłodszy do przedszkola się dostanie . Ja dziś wejdę na stronke i wypelnie elektronicznie alankowi do przedszkoli . Do oliwki aby to wypełnić to chyba dziś wybiorę sie do szkoły ,tylko wcześniej tam zadzwonie :-).

Misiarska i jak sie czujesz ? Jak dziewczynki ? W domu jesteście ?

Mamcia a u was jak tam ?

Resztę pozdrawiam serdecznie . U mnie ok . Teraz z alim w domu ,jak idbiore oliwke to olac zabaw zaliczymy :-).

Miłego dnia .

Hej
Ja w domu siedzę, cały zeszły tydzień męczyłam się chora w pracy ale jak przedwczoraj w nocy skoczyła mi temperatura do 38,5 to wczoraj poszłam do lekarza. Mam zapalenie zatok i dostałam antybiotyk.
Odpoczywam więc leżąc a na dworze 19 stopni i piękne słoneczko

Mamcia, Misiarska
...jak sobie radzicie??? Jak Maluchy???
Dorota...doczekam się na zdjęcie brzuszka Twojego?? to juz prawie 23 tc u Ciebie.

Resztę pozdrawiam również mocno, odezwę się później jak się trochę ogarnę z obiadem.

reklama
Hej dziewczyny, u nas super. Maly jest wspanialy :-D:-D:-D. Kochany babelek. Ja dochodze do siebie z dnia na dzien coraz lepiej :tak:.
Pogoda dopisuje i od 3 dni siedziemy z malym w ogrodku :tak:.
Ania zdrowka zycze.
Misiarska a jak u Was?????????????????? Jak dziewczynki?

Do góry