reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dziewczyny 3...2...1... spokój..

Myślę, że nie ma sensu się łapać na słówkach, każdy z nas ma swój styl pisania. Proponuje się wzajemnie nie czytać, bo tylko chaos się nie potrzebnie tutaj wdziera :)

Nie każdy się musi lubieć, nie każdy się musi tolerować.. ale każdy może tutaj pisać ! więc proszę tylko, żeby wpisy były przemyślane i takie które nie będą wzbudzały zamieszania w naszym spokojnym rodzinnym kącie ! Proszę również nie wzniecać sensacji i wzajmnie się nie obrażać...

Mogę tylko prosić i mam nadzieję, że to wystarczy :D

reklama
Dziewczyny 3...2...1... spokój..

Myślę, że nie ma sensu się łapać na słówkach, każdy z nas ma swój styl pisania. Proponuje się wzajemnie nie czytać, bo tylko chaos się nie potrzebnie tutaj wdziera :)

Nie każdy się musi lubieć, nie każdy się musi tolerować.. ale każdy może tutaj pisać ! więc proszę tylko, żeby wpisy były przemyślane i takie które nie będą wzbudzały zamieszania w naszym spokojnym rodzinnym kącie ! Proszę również nie wzniecać sensacji i wzajmnie się nie obrażać...

Mogę tylko prosić i mam nadzieję, że to wystarczy :D
Ja chcę spokoju,nie moja wina że inni zamieszanie robią zamiast zwrócić mi uwagę jak się pomylę lub coś nie tak napiszę.

Poziomki moja kolezanka zawsze powtarza ze jak ma sie forme na cegly to pustak z tego nie wyjdzie:-) ona sama ma dwie córki zycze ci chlopca :-) ja bym nie mogła sie odnaleśc w takim babincu:-)moja jedna to jak pięć od małego krzyczy I piszczy że aż uszy bola IMGP2751.jpguszyłam wełaniaka nie mogłam znaleśc zielonej nitki I wkładkę wszyłam białą samochodzik do gory nogami bo to wełnaik ze sweterka

Załączniki

• IMGP2751.jpg
    IMGP2751.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 65
łoooo hot

stefaa :tak:

kate nie mogę się z Tobą nie zgodzić ale taka prawda, że nic już nie jest zdrowe nawet eko produkty nie są takie zdrowe i eko jak się o nich mówi :dry:

mama290 :szok: Ty sama to na drutach zrobiłaś? czy uszyłaś z gotowego kawałka?

jutro na 10 z Majką na basen śmigam, autobusem więc pół dnia w d.... :crazy:

spokojnej nocy
do juta

Hej Dziewczyny dzieki za wiare w moje możliwości:-)
Doczytam jutro bo dziś sie nie czuje:baffled:

Mama290 odrazu wszywasz wkłady do wełniaków?
Miała byś to byś dała rade nie ma wyjścia:-D Twoje bliźniaki to chłopaki?

Ania dobrze ze nie ma upałów to i autobus zniesiesz:)

Stefa :tak: sie zgadzam

Kate dzieki łapię:-D obym zdążyła;-)

Miłej nocki :*

Hejka
Stefea racja :-)
Monika zeby nie bylo ze reszta przemilcza - ja tez nie rozumiem ze jak sie pojawisz to zaraz jakies spory :-) hehe ale widocznie taki juz twoj urok ;-)
Mama290 super :-)

Ja zaraz za ogarnianie mieszkania sie biore, mąz do 12 w pracy, wczoraj wrocil z pracy pozniej bo mi napisal ze musi zostac dluzej a on?!?! przyszedl po 25min z kwiatkiem i sklada mi zyczenia na dzen kobiet :szok::szok::szok: ja w szoku hehe :p masakra jakas :-) mowil ze mu dzis wszystko wykupia to wczoraj kupil ;-)
dobra mykam bo mam troche roboty, a po poludniu jedziemy auto ogladac, zakupy itd....
milego dnia:tak:

Liza odnośnie Moniki lepiej bym tego nie ujęła :-). Auto kupujecie ?
Mój M już mnie wczoraj przepraszał ze nawet kwiatka mi nie kupi bo brak kasy . Akurat to wiem ze on wsio mi oddaje i akurat w tym momencie nie ma . A dziś wieczorem jak dostanie kasę to nawet nie chce aby jeździł i szukał kwiatów po nocy . Dla mnie to nie ma takiego znaczenia :-)

Aniu miłego basenu .

Mama śliczne to Twoje dzieło :-).

Ja też dziś w planach ogarniecie a koło 16 moze do magicznej krainy z dziecmi pójdę ,aby sie wyszalaly :-).

dorota narazie idziemy ogladac bo cena okazyjna , a zmienic musimy bo mamy wciaz 3 drzwiowe :o a okazja jest na opelka w kombi :tak: :-) takze warto zobaczyc bo to nasze to jak mam pakowac dzieciaki to az mi sie odechciewa :p choc starszaki juz sami sie zapinaja, najmlodszego musze ja :baffled:

Posprzatalam, kurze starte, odkurzone, podlogi pomyte, pranie schnie.... okna bym umyla ale mi sie nie chce :laugh2:

Liza ale Ty pedzisz z tym sprzataniem ,ja tylko leze i jem :-), i dużo w planach ale sił nie mam wcale :-(. To 3 mam kciuki za dobra okazję samochodową :-).

reklama
witam
Piękny dzień się zapowiada, więc pomimo nocy do d... i faktu, że nutramigen został z rana wzgardzony mam dobry humor. O tym, że B już jutro leci staram się nie myśleć. Zresztą nawet chce, żeby już jechał i szybciej mi minie do powrotu.
Zakupiliśmy dzieciakom xboxa, tzn każde swój wkład finansowy miało, kontrakt sporządziliśmy i mam chwilę spokoju, Igor gra, B z Alicją do sklepu wybyli, a Wiktoros drzemkę zalicza, mmm uwielbiam takie chwile:-)
Ania mam w planie zrobić próbę słoiczkową dzisiaj. Jeśli nie będzie chciał mojego to trudno, chociaż szkoda, bo teść bez żadnych świństw na działeczce uprawia i specjalnie marchewkę, pietruszkę, ziemniaczka i cukinię mroziłam, żeby było, no i jabłka też od nich mamy.
Kate mój Igor tak pluł słoiczkowymi, jak na wakacje lecieliśmy to musiałam wekować zupki.
Liza trzymam kciuki co by się zakup udał.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!:-)

Do góry