reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Annaoj ciesze się że nie jest gorzej:-) szyjka się nie wyciągnie więc dobrze że się nie skraca:-)

Dzisiaj przyszedł fotelik samochodowy:-) więc jestem już w 10000% gotowa. Mama się ze mnie śmieje że będzie mnie tak szarpać a najwcześniej w terminie urodze:eek::dry::-D
M mi dzisiaj powiedział że jak Jaga się urodzi to będzie mógł przyjechać yupiiii:-D

Tego skór...a który wysłał tego maila do szpitali i urzedów bym@#%%#@!#%&^&%#!@#

reklama
ja już po wizycie, widziałam okruszka, serduszko bije! Strasznie jestem happy nawet o mdłościach przez chwile zapomniałam;-) oby tak dalej....

poziomki to mozesz rodzic;-)

annaoj dobrze ze nie jest gorzej i z kazdym dniem maluch jest bezpieczniejszy

happymama gratulacje, oby tak dalej

dzisiaj sredniak na szczepieniu, najstarszy antybiotyk bo ma gardło zawalone i kaszel krtaniowy, ale goraczki nie ma, olo ma chrypke i gardło czerwone cale jest nadzieja ze obejdzie sie bez antybiotyu

a dzisiaj fajnie chłodni , pada, nawet sie ciesze
pozdrawiam

Hej...

hapyy... gratulacje....!!
poziomki... 37.t.c. pięknie!! to tak jeszcze 3 tyg. wytrzymaj:)

a ja dziś to wisielczy humor mam...czy to ta pogoda.. czy nie wiem już co..:no:

czepiam się byle kogo. baa w domu tylko dzieci, obowiązki itp..
żeby nie oszaleć zabrałam trójcę " tą święta trójce " na plac zabaw.. nie niech sie wyszelają
i co?? po 15 min miałam dośc biegania..żebym to ja chociaż na chwilkę usiadła, gdzie tam..:szok:
to jeden wpadł na pomysł grzebanie w śmietniku,w tym czasie jedno notorycznie uciekało z placu..a trzecie właśnie znalazło super fajną zabawę, pod huśtawką była "fajna "kałuża..a ja biedna stoję i patrzę kogo tu łapać

Nasz pobyt był na placu expresowy.....

padam na twarz w dodatku nadal gorąco w mieszkaniu

dziś mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić..:szok:

oszalejęeeee

wybaczcie, ale gdzie się mam wygadać jak nie tu..

mąz w pracy i może sie odciąć od dzieci i obowiązków.. .. a ja...

zły dziś humor mam...

Lenka ZDRÓWKA dla dzieciaków:-) a to nie alergia bo podobnie się objawia do przeziębienia:confused:
Pada???? U nas MEGA skwarrrrr:dry:

Madii już od jutra ciąża oficjalnie donoszona więc niech się dzieje co chce:-)
Rozumiem Cię doskonale...dzieci potrafią wykończyć :eek: Ja moje bliźniaki prowadzam na szelkach:-D
POwinnas mieć jakieś chwile dla siebie,gdzieś wyjść bo zgłupniesz nam dziewczyno:happy2: zostaw tatusia z dziećmi i idz w świat ale nie do warzywniaka ale na pół dnia:tak: odpocznij.
Prawda jest taka że trzeba od dzieci czasami odpocząć tak jak one muszą odpocząć od nas a czas z tatą jest równie bezcenny:tak:

A to teraz czytający nas jednodzietni mają pożywkę :-D:-D:-D:-D

Stefa i reszta dziewczyn-gdzie Wy?????

Jesteśmyyy ale ja dziś jak Madiii lepiej do mnie nie podchodzić :szok: zrypana taka jestem że ledwo nogi czuje doba ma za mało godzin :-p laski moje dziś w przedszkolu nie były bo mieliśmy okuliste więc mama wykończona psychicznieeeee :eek: jutro Zabrze z Wiki no oszaleć można :wściekła/y: a tu ostatnie dni przedszkola i caaaałe wakacje przed nami :-D:-D:-D:-D

jestem jestem ! czytam Was na bieżąco ale czasu na pisanie brak..

w skrócie: leje, adi goraczka, nadia i Damian na razie bez ! dziś rachunek za wakacyjne przedszkole przyszedł 870 zł (za trojeczke) ku****** gdzie jest ta polityka prorodzinna w tej zakichanej Polsce ?? no i doła mam wszędzie kasa, kasa, kasa ;/

madi rozumiem Cie w 100% mam tak średnio 2 razy w miesiącu jak Ty !

poziomki no to już niedługo Kinder niespodzianka :)

annaoj cieszę się, że jest tak samo źle .. jak się z tego cieszyć można ..

happy mama super widoki dziś miałaś... oby mdłości minęły ..

no żesz .....żeby tego było mało wróciłam od stomatologa...ii mam torbiel..:szok:

muszę coś dla siebie zrobić..koniecznie..

dlatego stanę na głowie i zrobię te kolejne studia podyplomowe.. bo zwariuje..!!

reklama
Do góry