reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Annaoj ciesze się że nie jest gorzej:-) szyjka się nie wyciągnie więc dobrze że się nie skraca:-)

Dzisiaj przyszedł fotelik samochodowy:-) więc jestem już w 10000% gotowa. Mama się ze mnie śmieje że będzie mnie tak szarpać a najwcześniej w terminie urodze:eek::dry::-D
M mi dzisiaj powiedział że jak Jaga się urodzi to będzie mógł przyjechać yupiiii:-D

Tego skór...a który wysłał tego maila do szpitali i urzedów bym@#%%#@!#%&^&%#!@#

reklama
ja już po wizycie, widziałam okruszka, serduszko bije! Strasznie jestem happy nawet o mdłościach przez chwile zapomniałam;-) oby tak dalej....

poziomki to mozesz rodzic;-)

annaoj dobrze ze nie jest gorzej i z kazdym dniem maluch jest bezpieczniejszy

happymama gratulacje, oby tak dalej

dzisiaj sredniak na szczepieniu, najstarszy antybiotyk bo ma gardło zawalone i kaszel krtaniowy, ale goraczki nie ma, olo ma chrypke i gardło czerwone cale jest nadzieja ze obejdzie sie bez antybiotyu

a dzisiaj fajnie chłodni , pada, nawet sie ciesze
pozdrawiam

Hej...

hapyy... gratulacje....!!
poziomki... 37.t.c. pięknie!! to tak jeszcze 3 tyg. wytrzymaj:)

a ja dziś to wisielczy humor mam...czy to ta pogoda.. czy nie wiem już co..:no:

czepiam się byle kogo. baa w domu tylko dzieci, obowiązki itp..
żeby nie oszaleć zabrałam trójcę " tą święta trójce " na plac zabaw.. nie niech sie wyszelają
i co?? po 15 min miałam dośc biegania..żebym to ja chociaż na chwilkę usiadła, gdzie tam..:szok:
to jeden wpadł na pomysł grzebanie w śmietniku,w tym czasie jedno notorycznie uciekało z placu..a trzecie właśnie znalazło super fajną zabawę, pod huśtawką była "fajna "kałuża..a ja biedna stoję i patrzę kogo tu łapać

Nasz pobyt był na placu expresowy.....

padam na twarz w dodatku nadal gorąco w mieszkaniu

dziś mam ochotę wyjść z domu i nie wrócić..:szok:

oszalejęeeee

wybaczcie, ale gdzie się mam wygadać jak nie tu..

mąz w pracy i może sie odciąć od dzieci i obowiązków.. .. a ja...

zły dziś humor mam...

Lenka ZDRÓWKA dla dzieciaków:-) a to nie alergia bo podobnie się objawia do przeziębienia:confused:
Pada???? U nas MEGA skwarrrrr:dry:

Madii już od jutra ciąża oficjalnie donoszona więc niech się dzieje co chce:-)
Rozumiem Cię doskonale...dzieci potrafią wykończyć :eek: Ja moje bliźniaki prowadzam na szelkach:-D
POwinnas mieć jakieś chwile dla siebie,gdzieś wyjść bo zgłupniesz nam dziewczyno:happy2: zostaw tatusia z dziećmi i idz w świat ale nie do warzywniaka ale na pół dnia:tak: odpocznij.
Prawda jest taka że trzeba od dzieci czasami odpocząć tak jak one muszą odpocząć od nas a czas z tatą jest równie bezcenny:tak:

A to teraz czytający nas jednodzietni mają pożywkę :-D:-D:-D:-D

Stefa i reszta dziewczyn-gdzie Wy?????

Jesteśmyyy ale ja dziś jak Madiii lepiej do mnie nie podchodzić :szok: zrypana taka jestem że ledwo nogi czuje doba ma za mało godzin :-p laski moje dziś w przedszkolu nie były bo mieliśmy okuliste więc mama wykończona psychicznieeeee :eek: jutro Zabrze z Wiki no oszaleć można :wściekła/y: a tu ostatnie dni przedszkola i caaaałe wakacje przed nami :-D:-D:-D:-D

jestem jestem ! czytam Was na bieżąco ale czasu na pisanie brak..

w skrócie: leje, adi goraczka, nadia i Damian na razie bez ! dziś rachunek za wakacyjne przedszkole przyszedł 870 zł (za trojeczke) ku****** gdzie jest ta polityka prorodzinna w tej zakichanej Polsce ?? no i doła mam wszędzie kasa, kasa, kasa ;/

madi rozumiem Cie w 100% mam tak średnio 2 razy w miesiącu jak Ty !

poziomki no to już niedługo Kinder niespodzianka :)

annaoj cieszę się, że jest tak samo źle .. jak się z tego cieszyć można ..

happy mama super widoki dziś miałaś... oby mdłości minęły ..

no żesz .....żeby tego było mało wróciłam od stomatologa...ii mam torbiel..:szok:

muszę coś dla siebie zrobić..koniecznie..

dlatego stanę na głowie i zrobię te kolejne studia podyplomowe.. bo zwariuje..!!

reklama
Do góry