reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
pisze juz tego posta 2 h, i nie moge napisac,
brak czasu
w skrócie,
narożnik bardzo wygodny i fajny, bardzo zadowoleni jesteśmy z zakupu,
i
życzę wszystkim mamom miłego dnia !!!

reklama
Witam sie i ja :-). Choć dzis bez przyczyny jakoś bez nastroju :-(.

Liza witamy młoda mezatka :-), zaraz lecę tam :-), poczytać :-).

Mamartusia bardzo sie cieszę ze piszesz częściej :-).

Kate najważniejsze ze Wy zadowoleni Z zakupu :-).

Aniu Ty wiesz ze ja cały czas 3 mam kciuki za obrucenie sie małej ,nawet stopami kciuki 3 mam ,ale to już wiesz :-)

Marta cieszę sie ze Kacperek taki kochany :-).

Annaoj - życzę poprawy stosunków z B , choć wiem jak chłopy potrafią działać na nerwy . Tak bedzie Liliana lub Lilianna :-).

Dziękuję wam za mile słowa do mojej córeczki :-).
U mnie nic sie nie dzieje ,szara codzienność :-).

mamartusia... :szok::szok::szok::szok::confused: nieee narazie powiekszenie rodziny nie wchodzi w gre, jezeli wogole bedzie taka mozliwosc, co jak co ale wychowac i oddac trojke dzieci do szkoly to niemaly wydatek wiec nie planujemy narazie :confused:
mamcia :-)

Ja ide zaraz po starszaki... kurcze ale dzien zlecial szybko... a mi sie nic nie chce, lenia mam po tym weekendzie :baffled:

hej

my z dominika mamy dzis chyba jelitwke, mnie muli a na wymiotowała:( dobrze,że Kacperek śpi chociaż

mamcia&&&&&&&&&&
Liza no ja jak sobie pomyśle, jaki i mnie czeka wydatek ze szkołą to az ciarki przechodzą, trzeba będzie zakasać rękawy porządnie...super,że noc poślubna udana heheheh
uciekam , bo mnie strasznie muli....

Ania, ty już zachwilę też będziesz tulić swoje maleństwo.
no to jeszcze tak dłuuuuga chwila ;-) ale już bliżej jak dalej

poszłam z dziećmi do przychodni i jest lepiej :-) w czwartek do szkoły więc super się składa bo ja mam w czwartek usg i wizytę
potem poszłam do rzeźnika i do piekarni, lumpek odwiedziliśmy i ........... nie miałam siły wrócić do domu :confused: mała tak mi się napina jak chodzę że aż się boję co w czwartek usłyszę :eek: musiałam się zatrzymywać i czekać aż przestanie boleć :dry: no cóż chyba to były moje ostatnie takie zakupy

dorota wiem kochana wiem :-)

mamcia :szok::szok: aż nie wiem co powiedzieć, szok, jak to szybko zleciało :confused:

marta to zdrówka, sucharki i kisiel i będzie dobrze :tak:

kate no i bardzo eleganci i wypasiony :tak: hi hi jak na 2h pisania to mało naskrobałaś ;-)zdecydowanie lepiej z Tobą rozmawiać :tak:

Witajcie poniedziałkowo

Julia przeziębiona mocno, ja już też także kichamy i smarakmy obie. Niestety ja do pracy chodzić muszę. dziś wstałam o 3.50 ale mam jakiegoś powera, posprzątałam mieszkanie i umyłam okna w kuchni. Teraz relaksik przy lapku ale przed 20 już bedziemy z Julią leżeć w łożeczku, jutro muszę wstać dla odmiany o 4.50 :rofl2::tak::szok:

Mamcia,...trzymam kciuki z jutro, daj znać nam jak tylko będziesz mogła.

Misiarska...Ty też gotowa?

Ania138...zobaczysz jak to szybko zleci, niebawem i Ty przytulisz maleństwo, jutro Mamcia, 5 marca Misiarska i Ty następna w kolejce :-)

Stefaa.. a jak u Ciebie> Stresów ciążowych już nie masz???

Dorota123...u Ciebie już ponad połowa ciąży a niedawno wklejałas fotki z testem, ciekawe jak to jest, że tak szybko leci czyjaś ciąża, moja ciągnęła się niemiłosiernie. Pokaż brzuszek, pewnie już urósł

Marta...zdrowiejcie szybko, oby było juz lepiej

Mamartusia...dobrze mówisz :-). po nocy poślubnej suwaczek ciążowy :-)

Annaoj...nie dziwię się, że tolerancji brak, sama musisz dawać radę ze wszystkim, dzielna jesteś

Happymama...z mojej trójki Dominika chyba była najardziej wumagająca, najwiecej płakała i miała kolki, Damian z kolei to złote dziecko było, tylko jadł i spał i się śmiał. A Julia tak pośrodku. Widzę, że chusta przydatna, nosisz małego w domu w chuście? Ja nie miałam ale podobno to super sprawa

Kate...naprawdę piękna ta sofa!

Poziomki, gdzie znów zniknęłaś

Madi77, Pysia, Lenka...proszę się meldować

Liza...jeszcze raz gratulacje tutaj :-)

Witam równiez inne niewymienione Mamusie :-)

reklama
Misiarska gratulacje!!!!! Ale duze dziewczny super!!!!!
Gratulacje, odpoczywaj , fajnie ze masz to juz za soba.

Do góry