reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie i ja :-). Choć dzis bez przyczyny jakoś bez nastroju :-(.
Liza witamy młoda mezatka :-), zaraz lecę tam :-), poczytać :-).
Mamartusia bardzo sie cieszę ze piszesz częściej :-).
Kate najważniejsze ze Wy zadowoleni Z zakupu :-).
Aniu Ty wiesz ze ja cały czas 3 mam kciuki za obrucenie sie małej ,nawet stopami kciuki 3 mam ,ale to już wiesz :-)
Marta cieszę sie ze Kacperek taki kochany :-).
Annaoj - życzę poprawy stosunków z B , choć wiem jak chłopy potrafią działać na nerwy . Tak bedzie Liliana lub Lilianna :-).
Dziękuję wam za mile słowa do mojej córeczki :-).
U mnie nic sie nie dzieje ,szara codzienność :-).
Liza witamy młoda mezatka :-), zaraz lecę tam :-), poczytać :-).
Mamartusia bardzo sie cieszę ze piszesz częściej :-).
Kate najważniejsze ze Wy zadowoleni Z zakupu :-).
Aniu Ty wiesz ze ja cały czas 3 mam kciuki za obrucenie sie małej ,nawet stopami kciuki 3 mam ,ale to już wiesz :-)
Marta cieszę sie ze Kacperek taki kochany :-).
Annaoj - życzę poprawy stosunków z B , choć wiem jak chłopy potrafią działać na nerwy . Tak bedzie Liliana lub Lilianna :-).
Dziękuję wam za mile słowa do mojej córeczki :-).
U mnie nic sie nie dzieje ,szara codzienność :-).
Liza
Fanka BB :)
mamartusia... nieee narazie powiekszenie rodziny nie wchodzi w gre, jezeli wogole bedzie taka mozliwosc, co jak co ale wychowac i oddac trojke dzieci do szkoly to niemaly wydatek wiec nie planujemy narazie
mamcia :-)
Ja ide zaraz po starszaki... kurcze ale dzien zlecial szybko... a mi sie nic nie chce, lenia mam po tym weekendzie
mamcia :-)
Ja ide zaraz po starszaki... kurcze ale dzien zlecial szybko... a mi sie nic nie chce, lenia mam po tym weekendzie
hej
my z dominika mamy dzis chyba jelitwke, mnie muli a na wymiotowała dobrze,że Kacperek śpi chociaż
mamcia&&&&&&&&&&
Liza no ja jak sobie pomyśle, jaki i mnie czeka wydatek ze szkołą to az ciarki przechodzą, trzeba będzie zakasać rękawy porządnie...super,że noc poślubna udana heheheh
uciekam , bo mnie strasznie muli....
my z dominika mamy dzis chyba jelitwke, mnie muli a na wymiotowała dobrze,że Kacperek śpi chociaż
mamcia&&&&&&&&&&
Liza no ja jak sobie pomyśle, jaki i mnie czeka wydatek ze szkołą to az ciarki przechodzą, trzeba będzie zakasać rękawy porządnie...super,że noc poślubna udana heheheh
uciekam , bo mnie strasznie muli....
ania138
miłość w trzech wymiarach
no to jeszcze tak dłuuuuga chwila ;-) ale już bliżej jak dalejAnia, ty już zachwilę też będziesz tulić swoje maleństwo.
poszłam z dziećmi do przychodni i jest lepiej :-) w czwartek do szkoły więc super się składa bo ja mam w czwartek usg i wizytę
potem poszłam do rzeźnika i do piekarni, lumpek odwiedziliśmy i ........... nie miałam siły wrócić do domu mała tak mi się napina jak chodzę że aż się boję co w czwartek usłyszę musiałam się zatrzymywać i czekać aż przestanie boleć no cóż chyba to były moje ostatnie takie zakupy
dorota wiem kochana wiem :-)
mamcia aż nie wiem co powiedzieć, szok, jak to szybko zleciało
marta to zdrówka, sucharki i kisiel i będzie dobrze
kate no i bardzo eleganci i wypasiony hi hi jak na 2h pisania to mało naskrobałaś ;-)zdecydowanie lepiej z Tobą rozmawiać
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie poniedziałkowo
Julia przeziębiona mocno, ja już też także kichamy i smarakmy obie. Niestety ja do pracy chodzić muszę. dziś wstałam o 3.50 ale mam jakiegoś powera, posprzątałam mieszkanie i umyłam okna w kuchni. Teraz relaksik przy lapku ale przed 20 już bedziemy z Julią leżeć w łożeczku, jutro muszę wstać dla odmiany o 4.50
Mamcia,...trzymam kciuki z jutro, daj znać nam jak tylko będziesz mogła.
Misiarska...Ty też gotowa?
Ania138...zobaczysz jak to szybko zleci, niebawem i Ty przytulisz maleństwo, jutro Mamcia, 5 marca Misiarska i Ty następna w kolejce :-)
Stefaa.. a jak u Ciebie> Stresów ciążowych już nie masz???
Dorota123...u Ciebie już ponad połowa ciąży a niedawno wklejałas fotki z testem, ciekawe jak to jest, że tak szybko leci czyjaś ciąża, moja ciągnęła się niemiłosiernie. Pokaż brzuszek, pewnie już urósł
Marta...zdrowiejcie szybko, oby było juz lepiej
Mamartusia...dobrze mówisz :-). po nocy poślubnej suwaczek ciążowy :-)
Annaoj...nie dziwię się, że tolerancji brak, sama musisz dawać radę ze wszystkim, dzielna jesteś
Happymama...z mojej trójki Dominika chyba była najardziej wumagająca, najwiecej płakała i miała kolki, Damian z kolei to złote dziecko było, tylko jadł i spał i się śmiał. A Julia tak pośrodku. Widzę, że chusta przydatna, nosisz małego w domu w chuście? Ja nie miałam ale podobno to super sprawa
Kate...naprawdę piękna ta sofa!
Poziomki, gdzie znów zniknęłaś
Madi77, Pysia, Lenka...proszę się meldować
Liza...jeszcze raz gratulacje tutaj :-)
Witam równiez inne niewymienione Mamusie :-)
Julia przeziębiona mocno, ja już też także kichamy i smarakmy obie. Niestety ja do pracy chodzić muszę. dziś wstałam o 3.50 ale mam jakiegoś powera, posprzątałam mieszkanie i umyłam okna w kuchni. Teraz relaksik przy lapku ale przed 20 już bedziemy z Julią leżeć w łożeczku, jutro muszę wstać dla odmiany o 4.50
Mamcia,...trzymam kciuki z jutro, daj znać nam jak tylko będziesz mogła.
Misiarska...Ty też gotowa?
Ania138...zobaczysz jak to szybko zleci, niebawem i Ty przytulisz maleństwo, jutro Mamcia, 5 marca Misiarska i Ty następna w kolejce :-)
Stefaa.. a jak u Ciebie> Stresów ciążowych już nie masz???
Dorota123...u Ciebie już ponad połowa ciąży a niedawno wklejałas fotki z testem, ciekawe jak to jest, że tak szybko leci czyjaś ciąża, moja ciągnęła się niemiłosiernie. Pokaż brzuszek, pewnie już urósł
Marta...zdrowiejcie szybko, oby było juz lepiej
Mamartusia...dobrze mówisz :-). po nocy poślubnej suwaczek ciążowy :-)
Annaoj...nie dziwię się, że tolerancji brak, sama musisz dawać radę ze wszystkim, dzielna jesteś
Happymama...z mojej trójki Dominika chyba była najardziej wumagająca, najwiecej płakała i miała kolki, Damian z kolei to złote dziecko było, tylko jadł i spał i się śmiał. A Julia tak pośrodku. Widzę, że chusta przydatna, nosisz małego w domu w chuście? Ja nie miałam ale podobno to super sprawa
Kate...naprawdę piękna ta sofa!
Poziomki, gdzie znów zniknęłaś
Madi77, Pysia, Lenka...proszę się meldować
Liza...jeszcze raz gratulacje tutaj :-)
Witam równiez inne niewymienione Mamusie :-)
reklama
Podziel się: