reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamartusia- jest dokładnie tak jak piszesz:tak:

mamcia i misiarska- ja też wam mocno kibicuję, już za moment dzieciaczki będą z wami.

Dorota- gratuluję córeczki! najważniejsze że malutka dobrze się rozwija:-)

ja muszę stwierdzić że trafił mi się dość wymagający egzemplarz teraz;-) mały jest marudny, wczoraj chyba miał kolkę, nigdy nie miałam do czynienia z kolkami więc nie jestem obeznana w temacie ale płakał strasznie wieczorem i nic nie pomagało. Gdyby nie chusta to bym nic w domu nie mogła porobić bo marnie sypia w dzień ( chyba że na rękach lub w chuście) nawet w wózku nie przepada. Na szczęście w nocy jest ok. Ale ogólnie to straszny słodziak z niego :-)

u nas karnawał na całego!:-) dzieci mają wolne do środy.

reklama
cześć kochane
dzięki za pamięć i troskę, czuję się lepiej tylko nos mi się zatkał i ciężko mi się mówi i spać nie mogę :eek:

niedzielnie to tyle w poniedziałek napiszę więcej :tak:

dorota jeszcze raz GRATULUJĘ Lilki :-D

hej niedzielnie, chłopaki śpia więc chwila ciszy:) kacperjest cudownym dzieckiem, niesamowicie rozesmiany, juz smieje sie doslownie w głos a jak mu mowie wiersz "lokomotywa" to o mało z wózka nie wyskczy z radości. doris pamietam ten dzien testowania, mysalalam,ze umre ze strachu

dorotka gratuluje malenksiej dziewczynki, choc najwazniejsze,że zdrowo sie rozwija:)

liza jak tam? widziałam zdjęcia, ślicznie wyglądałaś:)

mamartusia witaj na ogólnym, sliczne zdjęcie w avatarze:)

doris a czemu ci smutno? czy tak po prostu....

happymuma oby tych kolek juz wiecej nie bylo. coś okropnego. dobrze ,że u nas dosć krótko trwaly, chco te 2-3 tyg to i tak byly wieki dla nas,

Hej ja też wpadam przywitać się niedzielnej ...

No tak fb wciągnął mnie całkowicie, na chwilę sobie muszę dac trochę wytchnienia bo nie mam kiedy paczek robić :) moja się już śle do mnie kolejna partię a ją jeszcze starej nie obrobilam całej ale obiecuje was nie opuszczać :)

Mamartusia moi znajomi to aż się że mnie śmieją jak opowiadam o swoich wirtualnych kolezankach .. tyle historii razem piszemy a ile podobnych zdarzeń, myśli :)

Mamcia Misiarska gazecie radę :) fajnie znać godzinę zero ale z drugiej strony myślę strach większy.. 3mam kciuki

Happymama no wiesz w końcu to mały książę wymagania musi mieć

hello
Znikłam na troszkę, ale musiałam się ogarnąć i trochę podładować. B nadrabia tydzień wyjazdowy i nie dość, że cały czas zapracowany, to jeszcze jest nie do wytrzymania. U mnie trochę już toleraqncji brak, więc zgrzyty się tworzą.
Ten tydzień mam wolny od wizyt wszelakich i od ćwiczeń też, bo nasza pani ma urlop.
Liza najlepsze życzenia na nowej drodze. Mam nadzieje, że wszystko było magicznie i pięknie.
Mama290 witaj, zapraszamy do pisania.
Kate jak tam nastrój?
Mamcia, Misiarska to już. Ale fajnie. Aż się boje zobaczyć zdjęcia maluszków, bo jeszcze mi się kolejnego zachcę. Mój Bździączek już takim dużym facetem jest:-)
Poziomki zdrówka. Mam nadzieje, że już Ci troszkę lepiej.
Stefaa dawno temu byłam na Babiej na wschodzie słońca, ale mgła była:eek:, więc tyle się namęczyłam i klops.
Dorota gratuluję córeczki. Będzie Liliana, tak?
Mamartusia bardzo dobrze to opisałaś. Kiedyś myślałam, że to niemożliwe, ale naprawdę właśnie dzięki bb poznałam ludzi, którzy dzisiaj są moimi przyjaciółmi.
Happymama mam nadzieje, że to jednak nie kolka u Fabianka.
Ania dobrze, że lepiej się czujesz.

uciekam, miłego wieczorka

Hej dziewczyny, jestem :).
Dziekuje za pamiec i za kciuki.
Juz lekki stresik mnie dopada, myslami gdzies bladze. Wszystko gotowe.
Oby poszlo szybko i wszystko bylo ok. Chcialabym miec juz to za soba....

HEJ
JESTEM :-D
Dzieki za zycznia i gratulacje :-) :*****************************
Zdjecia w odpowiednim miejscu sa :ninja2: I tez tam wsio napisane ;)

Mamartusia
piekny avatar , i nic dziwnego ze sie tak przejmujemy wszystkie, co jak co ale zgrala nam sie tutaj grupka :-)
Dorota gratki córki!!! :-)
Ania a noc poslubna.........

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: super, i kolejne tez :happy2: buhahaha :-D ;-)
mamcia bedzie dobrze :-) ale to zlecialo i zaraz maluszek bedzie z wami :-)

Zdrówka dla chorujacych ;-)
u nas wczoraj mozna bylo w krotkim rekawku chodzic a dzis zimno i na deszcz sie ma :confused::angry:
no i po feriach juz.... :p yhhhh

hej
można powiedzieć że się wykurowałam, katar trochę jeszcze męczy ale to pikuś w porównaniu z tym co było
lenka MEGA dzięki za syrop :-)

mała tak mi się kręci w brzuchu że aż muszę się położyć i przeczekać, bo na stojąco czy siedząco nie daję rady z bólu a i tak na koniec wraca głową pod żebra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mamartusia a wiesz że złapałam się na podobnym zachowaniu :confused: przez ślub lizy zaczęłam przypominać sobie swój :rolleyes: i strasznie się denerwuję dwoma najbliższymi porodami :confused: no hormony jak nic
Mamartusia moi znajomi to aż się że mnie śmieją jak opowiadam o swoich wirtualnych kolezankach .. tyle historii razem piszemy a ile podobnych zdarzeń, myśli :)

Mamcia Misiarska gazecie radę :) fajnie znać godzinę zero ale z drugiej strony myślę strach większy.. 3mam kciuki

Happymama no wiesz w końcu to mały książę wymagania musi mieć
Ja też jak opowiadam nasze historie to wszyscy się dziwią kiedy ja mam czas spotykać się z tyloma ludzi tak często :-D:tak: a ja na to że to moje BB (BEBE) koleżanki :tak::-D

myślałam o tym ostatnio i chyba też bym wolała z zaskoczenia na poród jechać, tak jechałam z Majką a z Dawidem jechałam na umówioną kroplówkę bo to już było, jak dobrze pamiętam 10 dni po terminie, pamiętam że miałam już serdecznie dosyć i chciałam jak najszybciej urodzić ale się nie denerwowała, obyło się bez kroplówki bo miałam skurcze, których nie czułam :confused: hmmmm ale nawet nie pomyślałam o cc, za to teraz ........ szkoda gadać :-:)confused::-:)confused::-(

happymama wymagający egzemplarz :-D:-D:-D dobre

liza mmmmmmmmm :rolleyes2:a po śniadaniu poczytam :tak:

reklama
Do góry