reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
mój synek godzinę temu stwierdził, że pójdzie do swojego pokoju bo jeszcze tam dzisiaj nie był :baffled: a od 45 minut bawi się zabawką, która gra w koło jedną melodyjkę, zwariuję zaraz :baffled: myślałam że odpocznę :-(

Majka pojechała z M po lekcje więc jutro będzie miała zajęcie

moja wewnętrzna córka chyba tańczy :confused: zaobserwowałam też że ona bardzo mało śpi :eek: no jak tak jej zostanie to będzie ciekawie :baffled:

synek już do mnie przyszedł, bo jak stwierdził woli z mamą posiedzieć :eek:

poziomki a byłaś u lekarza? bo to trochę długo trwa

Misiarska, gratuluję...:tak: super, że wszystko w porządku... dziewczyny jak na bliźniaczki, całkiem "dorodne"

Liza, tutaj jeszcze nie gratulowałam... Najlepszego na nowej drodze życia :-)

Dorcia, gratulacje także dla Ciebie - córci w brzuszku oczywiście ;-)

Za jutro trzymam oczywiście kciuki :tak:

ja zalatana oczywiście, dziś w pracy mieliśmy Drzwi Otwarte i dopiero po 19 byłam w domu, a pracowałam dziś do 16, więc nie wiem, jak się nazywam :baffled::sorry2:, a muszę jeszcze się na jutro do pracy przygotować. Na szczęście dzieciaki były ze mną, podobało im się, Natasia występowała, potem wkleję fotki

Pozdrawiam

reklama
Do góry