reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej kochane

wlzazlam wczoraj na nasze forum, poczytalam i net mi sie zaciął i juz nie mogłam popisać

mam podobnie ja stefa, nic ciekawego u nas sie nie dzieje, ale wszytsko jest dobrze, i tez jak mam okres to prawie fruwam na skrzydłach a pozniej ledwo chodze po ziemi

liza kochana, wszytskiego dobrego!!!!

doris najwazniejsze,że mogłaś troche odpocząć

kate sliczny narożnik

mamcia czekam razem z toba a synek naprawde sliczny:)

dorota kciuki za usg

poziomki i ja kocham handmade, a mąż chce mi maszyne kupic:-)

lece, zaraz mam lekcje

reklama
Witam nową mamę :-)

Chorowitki zdrowia życzę :-)

Liza- wszystkiego naj na nowej drodze życia

A ja nic tylko wyczekuję 5 marca... Już tylko 4 dni.

Dorota- trzymam kciuki za połówkowe

witam sobotnio

liza jak noc poślubna :rolleyes: wybacz sama nie mogę to by o Twojej poczytała ;-) a tak poważnie to jak impreza się udała?

stefaa, kate witojcie :-D

doris wpadłaś już w rutynę codzienności? czy jeszcze myślami nad morzem jesteś?

lenak i jak synek?

mamcia, misiarka czekamy, czekamy :tak:

3 dni!!!!! ale ja nie czuje ze to juz :confused:, mi sie wydaje ze jeszcze duzo czasu....Karolina jak emocje u Ciebie?
Dorota trzymam kciuki, daj znac po.

Na 100% dziewczynka :-), strasznie sie cieszymy :-), wszystko ma na swoim miejscu ,serducho ok ,wszystkie przepływy też ,narządy też córeczka ma tam gdzie trzeba.
Według om termin na 17 lipca a z dzis z usg na 19 lipca ,także jest dobrze . Łożysko na ścianie tylnej ,ale wygkadowo jakieś dziwne to łożysko ,ale grunt ze dziecko rosnie i łożysko dobrze sie sprawuje . Mała waży 350 g :-).

Dziękuję za kciuki :-).

Witajcie

Głowa mi pęka już zdrugi dzień, ledwo żyję....Niedawno wróciłam do domu, w pracy do 16 , potem zakupy w markecie. Dziś wszystko mam na NIE, smutno mi jakoś, zero nastroju....Aby poprawić sobie humor zjadłam....pół opakowania ptasiego mleczka...a jestem na diecie i znów za parę godzin popsuje mi to nastrój, że najadłam się słodyczy

Dorota...gratuliuję córuni, oj jak ja chciałabym też!!!!! życzę Ci aby wszystko szło dobrze tak jak do tej pory, zostało już Tobie mniej niż połowa ciąży

Mamcia, Misiarska.,....niedługo przytulicie swoje maleństwa, takie piękne chwile przed Wami, to już tylko parę dni. My będziemy tutaj mocno trzymać kciuki, na zamknietym jest kilka nr telefonów, prosimy o jak naszybsze wiadomości sms

Marta24...jak Kacperek, rośnie pewnie jak na drożdżach, a niedawno pisałas o dwóch kreskach...ale czas leci!!!

Ania...jak się czujesz??? Ja wpadłam już całkowicie w rutynę codzienności, tylko pomimo tego, że ostatnie 3 dni parcowałam na 8 miałam mega kłopoty ze wstaniem. Jutro wolne ale w poniedzoałek mam na 5, nie dam rady wstać!!!

Mamartusia....jak u Ciebie????

Annaoj...a jak Twój maluszek??

Stefaa...no wreszcie zajrzałaś!!!! Koniec tych interesów, teraz czas na BB :-)

Poziomki
....Ty też coś ostatnio mało zaglądasz??? Przesilenie zimowo-wiosenne???

Liza...czekamy na relacje ze ślubu, i zdjęcia!

Lenka, Pysia, Madi77, Kate i niezdecydowana Monika......co u Was???

Ostatnia edycja:
Witam Was!Posty oczywiście czytam,w co niektórzy wątpią.
Liza-już zaobrączkowana jesteś-gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Dorocie-córki:)

Ja byłam dziś z Inią u psychologa tam gdzie jest zapisana do przedszkola.Zapisało się 59 na 30 dzieci,więc 2 na 1 miejsce,słabe szanse ale trzeba wierzyć do końca że Inię przyjmą.Pod koniec miesiąca będzie lista dzieci które się dostały.Czekamy więc,jeszcze mam próbować w zwykłych przedszkolach-ponoć jak polikwidują grupy 6 latków mają mieć więcej miejsc,ciekawe ale próbować trzeba bo Inia powinna gdzieś do przedszkola iść.

wiecie co durnego mi przyszło do głowy?!

tak sobie czytam dzisiaj nasze forum, i nagle orietuję się że coś mi ciśnienie/ emocje skoczyły. i taka jestem podekscytowana i przejęta, i "już sie nie mogę doczekać".
i orientuję się że ja tak przeżywam ślub Lizy i zbliżające się porody misiarskiej i mamci!
i tak sobie myśle że mimo że - nie ukrywam - jest mi ciężko patrzeć na takie maleństwa, i boli przeokrutnie w środku, to nie mogę się doczekać, i że to taka piękna chwila! i że dziewczyny niedługo będą miały swoje cudne maluszki...
i już się nie mogę doczekać zdjęć ze ślubu i ze szpitali...

i tu, wracając do początku mojej zamotanej wypowiedzi, myślę sobie że to nasze forum - oparte na prawdziwym życiu - a wygląda jak "Klan". :-p:-D:rofl2: raz kryzys i smutek, raz radość i piękne chwile...

bosz chyba mi hormony szaleją...:rofl:

Witajcie:)
Meczy mnie ból głowy ze o karze nie wspomnę..:wściekła/y:
Jutro a właściwie dziś jedziemy do Sea Life sa tam ogromne akwaria pod którymi się chodzi i oglada np rekiny:-D

Dorota gratuluje córki:-)

Mamcia ,Misiarska jak Wy wytrzymujecie skoro ja już siedze jak na szpilkach?:-D

Mamartusia za długo się znamy zeby na zimno podchodzić do tego co się tu wyprawia:tak:

Stefa fb Cie pochłoneło bez reszty:-D

Ania lepiej?

Doris łącze się w bólu. Dobrze wyglądasz po co CI dieta? Ptasie mleczko nie tuczy bo jest leciutkie:tak::-D
Ja wciąż nie moge wyzdowiec.

Kate,Ładne kolory ,wygląda na bardzo wygodny:tak:

Marta super!!!

Liza ​wesele udane?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny :-). My bardzo cieszymy sie z córeczki , dzieci też strasznie zadowolone ,mówią już do niej po imieniu, przytulaja się do brzuszka :-), nawet alan coraz bardziej siostra druga zainteresowany :-).

Poziomki ręce mi już opadają ze Ty tak dlugo chora :-(.

Liza już mezatka GRATULUJE :-).

Mamcia ,Misiarska coraz bliżej rozwiązania :-).

Miłej niedzieli życzę . Mój M wymyślił sobie dzis spolerowac samochód od kolegi i zaraz jedzie do pracy ,z czego nie jestem zadowolona :-( .

Do góry