reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
hej

po pierwsze misiarska gratulacje!!duze dziewczynki:)

mamcia kochana ZARAZ BĘDZIE PO WSZYTSKIM:) CZEKAMY I PRZEŻYWAMY RAZEM Z TOBA JAK W TELENOWELI:)

myslałam,że z dominika już dobrze a ona znowu dziś wymiotowała i to spała na górze łóżka piętrowego,więc wyobraźcie sobie co sie działo:(

Ostatnia edycja:
misiarska ogromne gratulacje :-D:-D piekną wagę mają dziewczyny

mamcia bedzie dobrze, za chwilę będziesz miała swojego syneczka przy sobie, trzymam kciuki

marta oj współczuję, wole sobie nie wyobrażać jak to wyglądało, zdrowiejcie

poziomki coś Ci nie odpuszcza to choróbsko, biedaku Ty

anka już Ci dużo nie zostało, ale fakt jak tu chodzić jak wszytsko boli

doris zdrówka dla Was

chłopcy troszk,e podziebieni a tak to ok, dzień jak co dzień
miłego dnia

Misiarska - Ogromne gratulacje!!! waga dziewczynek piękna! wszystkiego dobrego!!!

Mamcia- kciuki z całych sił! &&&&&&&&&&&

Doris- noszę małego w chuście po domu on to uwielbia a ja mam wolne ręce i dzięki temu mogę coś porobić kiedy on domaga się mojej obecności, ja sobie bez chusty nie wyobrażam funkcjonowania;-)

wiecie co odstawiłam 3 dni temu czarną herbatę i mały jest o wiele spokojniejszy teraz, ja strasznie dużo herbaty piję mocnej czarnej bo tylko taką lubię i chyba od tego był taki pobudzony. Teraz przerzuciłam się na roiboos:tak:

Misiarska jeszcze raz Wielkie Gratulację!!!

Mamcia kciuki zaciskam.

Doris zdrówka
Marta współczuję. mam nadzieje, że córcia ma się już lepiej.
Poziomki co za bakcyl się Ciebie uczepił.

My dzisiaj śmigamy wnioski paszportowe złożyć dla W i A, a tak mi się nie chce. No i ciutkę stresa łapię przed wyjazdem B:baffled:

miłego dzionka

mamcia czekamy, ale mam stresa jak bym to ja miała rodzić :confused:
w tej ciąży to ja w ogóle siebie nie poznaję :sorry2:
anka już Ci dużo nie zostało, ale fakt jak tu chodzić jak wszytsko boli

chłopcy troszk,e podziebieni a tak to ok, dzień jak co dzień
miłego dnia
oj lenka ja jestem załamana w poprzednich ciążach śmigałam jak na skrzydłach, w ósmym miesiącu chodziłam z bokserem mojego M do lasu się bawić, a to był bardzo szalony i żywiołowy pies, a teraz żebym nawet koło domu przejść nie mogła :confused:
taki urok przedwiośnia, moje też lepiej ale kaszlą nadal
miłego dnia :-)
hej
mamcia kochana ZARAZ BĘDZIE PO WSZYTSKIM:) CZEKAMY I PRZEŻYWAMY RAZEM Z TOBA JAK W TELENOWELI:)

myslałam,że z dominika już dobrze a ona znowu dziś wymiotowała i to spała na górze łóżka piętrowego,więc wyobraźcie sobie co sie działo:(
dokładnie telenowela pt. "wybiła godzina zero" ;-)
wiem dokładnie jak to mogło wyglądać u Ciebie bo miałam taką historię z Majką :baffled: i od tego czasu jak ją mdli to śpi ze mną z miską w pogotowiu

reklama
Do góry